Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] B&W z nad morza - [Nemeth]
Witam
Szufladka.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img356.imageshack.us/img356/8576/dsc4878bwtj4.jpg)
pozdr.
Nikonozaur
11-12-2008, 01:27
Masz cierpliwość... Czasu nie poskąpiłeś... Mnie się podoba.
Co tu dużo gadać. Jest Nemethowo:)
Grzegorka
11-12-2008, 01:45
Maciek - to jest pomościk nie szufladka... ech dorosły facet, a nie rozróżnia :p
A zdjęcie jak zwykle, bardzo dobre ze wskazaniem na bardzo :)
Dobra fota, choc nie chcialbym smigac po tym molo...
Piotr_ek
11-12-2008, 02:05
Skąd Ty kurcze bierzesz te miejscówki ?
Powyżej lewego dolnego rogu widać coś co świadczy o tym, że dużo pociągnąłeś z NEFa.
Nie rozpieszczając miszcza powiem, że fotka jest cool.
Maciek - to jest pomościk nie szufladka... ech dorosły facet, a nie rozróżnia :p
(...)
:P Ta... a śliwka to owoc a nie kolor ;)
Dobra fota, choc nie chcialbym smigac po tym molo...
Fajnie się uginały deski ;)
Skąd Ty kurcze bierzesz te miejscówki ?
Powyżej lewego dolnego rogu widać coś co świadczy o tym, że dużo pociągnąłeś z NEFa.
(...)
Nie wiem skąd ale przychodzi mi to z coraz większym trudem.
Jak zwykle nie wiem o czym mówisz. U mnie jest ładna jednorodna czerń urozmaicona białą pianą. Na papierze też. Szumi coś? Ja nie widzę :( Ech... skąd tu wziąć kasę na Eizo...
Miejscówka super.Masz oko do tego typu miejsc.Ogólnie obrazek bardzo dobry choć wiem że stać Cię na więcej.Pozdro
Kapitalne to molo. Dobry strzał...
malasana
11-12-2008, 09:52
Bardzo dobre zdjecie. Znowu:)
Zdjęcie piękne, ale kadr mnie nie przekonuje - im dłużej się wpatruję, tym bardziej przeszkadza mi pomost po lewej. Prawa strona zdjęcia jest ciemniejsza, przez to cięższa. Jasne niebo i plama piany nie równoważy tego. Jak dla mnie. Asymetria tu do mnie przemawia. A przynajmniej nie do końca.
A po za tym - tak na wprost zawsze te pomosty.... Czemu nie spróbujesz w końcu czegoś po lekkim skosie? ;]
Pikne Panie pikne! Ale ten drugi pomost mi nie pasuje tutaj.
(...) ten drugi pomost mi nie pasuje tutaj.
(...)im dłużej się wpatruję, tym bardziej przeszkadza mi pomost po lewej. (...)
A po za tym - tak na wprost zawsze te pomosty.... Czemu nie spróbujesz w końcu czegoś po lekkim skosie? ;]
Dając to zdjęcie po prostu wiedziałem, że pojawią się te uwagi :)
Skadrować inaczej na miejscu nie było możliwości. Usuwać w PP nie chciałem, gdyż kadr nabrałby zdecydowanie zbyt dużej sterylności na której mi tutaj nie zależało.
Anchel - mam parę zdjęć po skosie. Czekają. Szufladka puchnie ;) Po za tym wiesz chyba doskonale czemu ma służyć kompozycja z pomostem 'na wprost', prawda? ;)
Dzięki wszystkim za opinie. Gdzieś na trek lens, krąży wersja w kolorze. Tutaj może też dam ;)
A może nie.
<...> Po za tym wiesz chyba doskonale czemu ma służyć kompozycja z pomostem 'na wprost', prawda? ;)
Wiem, wiem. Ajm rejdi tu fajt ;]
choć nie lubię b/w to tutaj chyba jest przypisane - dobre - fajne zdjęcie :-D
ps.tak pomost z lewej wlewa sie do zdjecia, ale mnie akurat nie przeszkadza ,natomiast gybyś go wywalił sterylnosci o której wspomniałes, nie pogłebiłby (mz.) ----- aczkolwiek fota jest dobra z pomostem
Piotr_ek
11-12-2008, 12:54
Jak zwykle nie wiem o czym mówisz.
Nieważne, skoro nikt inny nie dostrzegł to znaczy, że jest OK.
Ach te dłuuuugie czasy :)
A możesz jakąś niefajną fotę zrobić? ;-)
Piotr_ek
11-12-2008, 14:29
A możesz jakąś niefajną fotę zrobić?
Maciej ma z tym problem :)
A możesz jakąś niefajną fotę zrobić? ;-)
Maciej ma z tym problem :)
Kawalarze :mrgreen:
Dla mnie to jest kapitalny przykład na dobre łamanie zasad. Ten dodatkowy element po lewej stronie pomostu teoretycznie nie pasuje do niczego - tzn nie powinno go być w kadrze. Dodatkowo jeszcze jest przecież ucięty.
Ale mz po pierwsze nie razi, po drugie ładnie wkomponował się w lewą część zdjęcia.
I jak zawsze u Maćka super konwersja do BW.
Podoba mi się to zdjęcie bardzo
witam
fajna szufladka
pozdr.