Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Hotel Washington
malasana
08-12-2008, 18:46
Nie wiem czy dobry dzial, ale chyba do architektury najblizej. Chcialem uchwycic na tym zdjecie atmosfere przemijania, wspomnienie dawnych chwil swietnosci tego miejsca, ktore juz nie wroca.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://malasana.webhost.pl/photos/granada05.jpg)
niestety jestem na nie , subiektywnie nie widzę tu tego o czym napisałaś - widzę średniawą fotkę do której dodajesz ideologie
autograf
08-12-2008, 18:51
Malasana wstydź się :)
malasana
08-12-2008, 18:54
niestety jestem na nie , subiektywnie nie widzę tu tego o czym napisałaś - widzę średniawą fotkę do której dodajesz ideologie
Moze nie tyle dopisuje ideologie, co probuje przelac wlasne odczucia zwiazane z tym miejscem. Byc moze nie udalo mi sie wyrazic tej atmosfery na zdjeciu. Trzeba wyciagnac wnioski na przyszlosc i dalej uczyc. Dzieki za komentarz!
borregaard
08-12-2008, 18:55
Po ostatnich to ....tragedia....:(
Pzdr
Andrzej
malasana
08-12-2008, 18:57
Po ostatnich to ....tragedia....:(
Bywa:) Nie zawsze wszystko sie udaje - porazka czyni silniejszym:)
Sowulus12
08-12-2008, 18:59
No, na tle reszty ta prezentuje się blado.
borregaard
08-12-2008, 19:11
Bywa:) Nie zawsze wszystko sie udaje - porazka czyni silniejszym:)
Nie ma co się chlastać,nie pierwszy i nie ostatni raz...:mrgreen:
A porażka nie czyni silniejszym...nie wierz w takie bzdury....:wink:
Pzdr
Andrzej
malasana
08-12-2008, 19:12
A porażka nie czyni silniejszym...nie wierz w takie bzdury....:wink:
W zyciu moze i nie, ale w fotografii moim zdaniem tak:) A na pewno czyni madrzejszym;) Zreszta i tak mam swiadomosc, ze to nie jest najgorsza fotka, jaka tutaj pokazalem:D
Przede wszystkim ten kadr jest mało interesujący. Robiłbym albo szerzej, albo w ogóle inaczej - przy czym dobrym pomysłem jest nazwa hotelu w ujeciu, ale widoczna ;-)
Sama konwersja dodatkowo też nie pomogła.
Gdyby nie ta (nawiasem mowiac baaaardzo slabo widoczna) nazwa hotelu to moglby to byc kazdy inny budynek.