Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] pierwszy raz z facetem:)
legionize
07-12-2008, 20:53
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img508.imageshack.us/img508/789/dsc38312nm8.jpg)
Ksiazkiewicz
07-12-2008, 20:56
jakoś nie potrafię wczytać się w ich przesłanie, jestem na nie...
jak dla mnie czegoś im brak.
diZaster
07-12-2008, 20:58
na tym po lewej wyglada jakby ktos mu je*nal :mrgreen:
legionize
07-12-2008, 21:07
jakoś nie potrafię wczytać się w ich przesłanie, jestem na nie...
jak dla mnie czegoś im brak.
a to mam ideologie dorobic? ot zdjecia i tyle
dobra dorobile przeslanie: przystojniak w romby na lawce w lodzi moze latwo dostac wpierd... az zdjecie zafarb zlapalo.
to tak na szybko ale bede myslal nad czyms glebszym
z tym jeb.. masz racje niefortunnie zaswiecilem wina moja:)
to najdłuższa twoja wypowiedź od dłuuugiego czasu :D Widzisz, jak chcesz to potrafisz :p
Dla mnie 1 nieudanie pociachana a szkoda, na 2 nie pasuje mi kolorystyka...
legionize
08-12-2008, 12:23
a ja lubie takie ciachy. bach i nie ma rak:)
1 do mnie kompletnie nie przemawia, ale dwójka jest ok. Pasowałaby mi do jakiegoś magazynu z modą czy czegoś takiego. ;)
estetycznie prawie fajne. NIe poddawaj się idiotycznej modzie wpisywania pierdół na zdjeciach ze niby to edytorial, do tego ten symbol polo :).
Ogolnie takie o niczym a mogło fajnie wyglądać.
Lewe spoko tylko mogłby patrzec bardziej w obiektyw bo patrzy tak sztucznie - ma sztucznie wykręconą głowę, Drugie na nie.
drogi "legionize" możesz zdradzić jak robi się taką poświatę, rozumiem że jest to efekt programowy? Co do zdjęć jak na pierwsze to extra:)
Marek Urbanowski
11-12-2008, 14:02
Mnie ogolnie podobaja się te zdjęcia.Jedyny mankament o cień pod okiem na drugim (nie wygląda to dobrze).
Panowie: czy wam to odpowiada ,czy nie takie są dzisiaj trendy.Tnie się jak popadnie i używa PSa do woli.Wystarczy popatrzeć na zachodnie magazyny.To co nazywamy sztuką i zasadami tam nie istnieje.Ważny jest produkt i wizja:) Napisy,loga itd to stałe elementy zdjęc reklamowych. Legionize moim zdaniem zmierza w dobrym komercyjnym kierunku:)