Zobacz pełną wersję : SPAM z tłumaczeniem?? :D
myslalem ze umre! dzis dostalem na maila spama tlumaczonego na polski! tak poszli do przodu hihi :)
oto on:
Witaj,
W obchody zbliżającego się Festiwalu Christams, nasza firma jest uruchomienie preferencyjnej oferty do wszystkich starych i nowych klientów, którzy zawsze nas z powrotem do góry consistenly.The concret z zakresu polityki dyskontem w stosunku do niektórych bardziej delikatny prezent z chińskimi chracteristic zależy od objętości transakcji . Wszystkie te produkty będą na znacznie niższe ceny w wyższej jakości, jak zwykle, nasze usługi są zawsze szczere wokół boku, ponieważ jesteś Boga naszego, zawsze i na zawsze.
buuahaha :)
moje uslugi sa kurde tez szczere zawsze wokol boku :D
kronos28
01-12-2008, 21:30
...ponieważ jesteś Boga naszego, zawsze i na zawsze. ...
widzisz! Jesteś ichnia Boga :D i to zawsze i na zawsze :D
kurna jaki ty złoty klient musisz być :D
;)
widzisz! Jesteś ichnia Boga :D i to zawsze i na zawsze :D
kurna jaki ty złoty klient musisz być :D
;)
hihi po angielsku wyszlo im to jeszcze lepiej:
our sincere service is always around your side,because you are our God, ever and forever.
Marian K
01-12-2008, 21:33
Z tego to można..." zrywać boki":)
hmmm... zle sie dzieje na tym swiecie... Czarnoskory czlowiek przywodca Amieryki... Fidel umiera... Britney wydaje kolejna plyte... I teraz jeszcze spam tlumaczony...
Zle sie dzieje...
kronos28
01-12-2008, 21:38
hihi po angielsku wyszlo im to jeszcze lepiej:
our sincere service is always around your side,because you are our God, ever and forever.
ehehehe :lol:
pewnie tłumaczone translatorem z jakiś chińskich "krzaczków" na angielski a potem kolejnym translatorem z angielskiego na polski :D (tak se przypuszczam, bo nie wierze ze nawet in inglisz napisali tak jak napisali :D)
Co nie zmienia faktu, że jesteś dla kogoś Bogiem (i to z dużej litery - rispekt ;) ) :D - wyslij im odpowiedź, że dasz im swój autoportret za np. jakieś ferrari w ofierze albo milion zielonych bezpośrednim przelewem na twoje konto :D
A wszystkiemu winny jest chyba wujek Google :-D
ehehehe :lol:
Co nie zmienia faktu, że jesteś dla kogoś Bogiem (i to z dużej litery - rispekt ;) ) :D - wyslij im odpowiedź, że dasz im swój autoportret za np. jakieś ferrari w ofierze albo milion zielonych bezpośrednim przelewem na twoje konto :D
dobrze kombinujesz :D
Mikołaj listy już rozsyła;)
o w morde ale jaja ... zaraz sie okaze, ze filtry antyspamowe znowu trzeba bedzie dostosowac to takiego cudactwa ;pPpP
kronos28, chinskich krzaczkow to Ty w to nie mieszaj :twisted: :mrgreen:
Ostatnio sporo dostaje podobnych 'tlumaczen', ale az tak mocnej wersji jeszcze nie mialem okazji... ;) jest piekna :D
Ksiazkiewicz
01-12-2008, 23:47
wersja rewelacyjna :D
motylanoga
02-12-2008, 01:11
Się spłakałam...
Mogę puścić dalej w świat? :)
wyslalem Ci na maila full opcje :) with Inglisz :) tez daje rade hihi
ech ja taki ładnych nie mam spamów :(
tylko takie lipne:
Drogi Przyjacielu
Jest to pozdrowienie z Wan Li Bai elektryczne Company, jeden z największych hurtownik i detalista elektryczne w Pekinie, Chiny, głównie My sprzedajemy produkt elektrycznych, takich jak cyfrowe aparaty fotograficzne, telefon komórkowy, telewizor LCD, xbox, Laptopy, DV, Mp4, GPS, proszę odwiedź naszą stronę internetową: www.venbco.com znaleźć coś może i zainteresowanych prosimy o kontakt z nami swobodnie, jeśli masz jakiekolwiek pytania, będziemy oferować bardziej konkurencyjne ceny i najlepsze usługi dla biznesu współpracy z Tobą / Twojej firmy.
prosimy o kontakt pod adresem:
MSN:
[email protected]
E-mail:
[email protected]
TEL :086-37166697836
Dear friend
This is the greeting from Wan Bai Li Electrical Company , one of the biggest Electrical wholesaler and Retailer In beijing , China, We mainly sell electrical product such as digital cameras,mobile,LCD TV,xbox, Laptops,DV,Mp4, GPS, please visit our website: www.venbco.com to find something you may interested and please contact us freely if you have any question ,we will offer more competitive price and best service for business cooperation with you/your company.
please feel free to contact us at:
MSN :
[email protected]
E-mail:
[email protected]
TEL:086-37166697836
Bogiem mnie jeszcze nikt nie nazwał :(
Erie, bardzo tani sklep podałeś, 315 euro za F6 to chyba niezła cena ;)
Erie, bardzo tani sklep podałeś, 315 euro za F6 to chyba niezła cena ;)
uhm... nie wiem - nie wchodzę na linki ze spamów, chodziło mi o to że takich ładnch "kfiatków" jak hesja nie dostaję :(
Rozumiem, ale ja wszedłem, i ceny mają jak za atrapy a nie prawdziwy sprzęt, np canon 1d mk II za 380 euro :) skąd oni te ceny biorą :)
Rozumiem, ale ja wszedłem, i ceny mają jak za atrapy a nie prawdziwy sprzęt, np canon 1d mk II za 380 euro :) skąd oni te ceny biorą :)
to jakiś sklep naciągacz, więc sie proszę nim NIE SUGEROWAĆ !!!
motylanoga
02-12-2008, 10:57
Chyba wyłączę sitko na serwerze, dostaję jednego, dwa na tydzień i same w guście "enlarge..." albo o rolexach. Jeden był fajny, tytuł mówił coś o Paris Hilton uprawiającej sex z kosmitami, ale niestety lipa ;-) Swoją drogą, to wszystkie którym uda się przbić przez filtry czytam - należy im w nagrodę ;)
O! ja takie dostaje jak Erie ;)
Mnie czesciej spotykaja takie, jak u motylej :)
gorszy ale spodobalo mi sie pare okreslen:
Zapraszamy do porządku, (czyli welcome to order hihi)
Zdajemy sobie sprawę ze swojej informacji, ze jestes w potrzebie produktow elektronicznych, Chcemy wykorzystac tę okazję do wprowadzenia naszej firmy i produktow, z nadzieją, ze mozemy pracowac z Bright Idea Przywoz w przyszlosci ..
My dzialal jako hurtownik i detalista, mozemy zaoferowac Ci rodzaje elektronicznych produktow: Notebook, telewizor, telefon komorkowy, aparat fotograficzny, DV, GPS, MP3 i Mp4 PDA, Golarki, Motocykle, wkrętarki i elektryczne itp.
Nasze ceny są konkurencyjne, a jakosc jest zbyt dobry, my szukamy dobrych i zaufanych kupującego do ustanowienia stosunkow obiecujących i dlugo chcesz miec dzwięk z nami rowniez
Daj nam znac, jesli moze z dalszej pomocy. Tutaj jest na naszej stronie internetowej:
Się spłakałam...
Mogę puścić dalej w świat? :)
To poczytajcie to (http://www.mb-soft.com/believe/tpc/puritani.htm). Uwaga z napojami. Żeby nie było, że nie ostrzegałem...
Swego czasu czytałem test programów tłumaczących i natrafiłem na taki przykład:
Oryginał:
Queen - "I want to break free"
Tłumaczenie:
Królowa - "Chcę się łamać bezpłatnie"
cos mnie lubią :)
Proszę nam wybaczyć Zaburzenia wyceniane czasu.
Jest to duże firmy hurtowego w Chinach, sprzedaży produktów elektronicznych dla wszystkich na świecie, takich jak laptop, aparat fotograficzny, telefon i tak dalej. Oferujemy niskie ceny i wysoką jakość dla Ciebie. Jeśli masz wolny czas, należy podjąć kilka do odwiedzenia naszej oficjalnej stronie internetowej: http://www.zgdsyw.com
Wtedy wszelkie skrupuły, skontaktuj się z nami swobodnie.
Władca Pixeli
03-12-2008, 20:21
cos mnie lubią :)
Proszę nam wybaczyć Zaburzenia wyceniane czasu.
Jest to duże firmy hurtowego w Chinach, sprzedaży produktów elektronicznych dla wszystkich na świecie, takich jak laptop, aparat fotograficzny, telefon i tak dalej. Oferujemy niskie ceny i wysoką jakość dla Ciebie. Jeśli masz wolny czas, należy podjąć kilka do odwiedzenia naszej oficjalnej stronie internetowej: http://www.zgdsyw.com
Wtedy wszelkie skrupuły, skontaktuj się z nami swobodnie.
Hesja, teraz weź automatycznego tłumacza, i zacznij wysyłać swoją ofertę do wszystkich mieszkańców Chin. Jak chociaż jeden na 10 tys. coś kupi to jesteś ustawiony do końca życia :mrgreen:
motylanoga
04-12-2008, 00:07
Niech Shaolina weźmie na tłumacza. Wtedy kupi jeden na 5tys. i obaj będą ustawieni. :D
Telefony komórkowe, telewizory, laptopy, GPS DVD MP3 / 4, Video Games, Motocykle.
W obchody zbliżającego się Festiwalu Christams, nasza firma jest uruchomienie preferencyjnej oferty do wszystkich starych i nowych klientów, którzy zawsze nas z powrotem do góry consistenly.The concret polityk z zakresu więcej zniżek na niektóre delikatne dar z karty pamięci do telefonu trwało wersji z Chiński chracteristic zależy od objętości układu. Wszystkie te produkty będą na bardzo konkurencyjne ceny z wyższej jakości, jak zwykle, nasze usługi są zawsze szczere wokół boku, ponieważ jesteś naszym Bogiem, kiedykolwiek i wprowadzić forever.Please naszej stronie internetowej na http://www.computerseller.cn
hurra :D, zostałem Bogiem dla kogoś :) - ten sam tekst co hesja dostał trafił i do mnie - tylko szczerze mówiąc nie wiem czy sie cieszyć czy płakać, bo przez ostatnie parę dni zalew spamu jest coraz większy :
jak zwykle, nasze usługi są zawsze szczere wokół boku, ponieważ jesteś Boga naszego, zawsze i na zawsze.
nasze usługi są zawsze szczere wokół boku, ponieważ jesteś naszym Bogiem, kiedykolwiek i wprowadzić forever.
o nie Stary, Jestes na wyzszym poziomie
mimo ze ich uslugi i dla Ciebie i dla mnie sa szczere wokół boku
to jednak Ty Jestes ich Bogiem a ja tylko ich Boga... ale za to zawsze i na zawsze :D
How are you these days? Chciałabym wprowadzić dobre towarzystwo, który handluje głównie w electornic products.Now spółka jest w ramach promocji sprzedaży, wszystkie produkty są sprzedawane niemal na najlepszy cost.They świadczenia usług na rzecz klientów, które dostarczy Państwu oryginalne produkty dobrej jakości , a co więcej, cena jest zaskakujące szczęścia do Ciebie!
To jest naprawdę dobre szanse dla shopping.just pojąć szansa, teraz albo nigdy!
Możesz mieć wygląd, it's very nice!
hihi
motylanoga
09-12-2008, 00:08
rotfl :D Sławek, gdzie się zostawia swoje adresy żeby takie kwiatki dostawać?? :D
Podczas mojej ostatniej podróży do Polski dowiedziałem się że kontakt do kabla sieciowego nazywa się dżak, bramka na lotnisku nazywa się gejta, a przełącznik nazywa się słycz.
Właściwie to było tego więcej, szkoda że sobie nie pozapisywałem.
Ciekaw jestem kiedy będzie się mówiło na książkę buka, patrzeć lukować, a na samochód kara...
Podczas mojej ostatniej podróży do Polski dowiedziałem się że kontakt do kabla sieciowego nazywa się dżak, bramka na lotnisku nazywa się gejta, a przełącznik nazywa się słycz.
Właściwie to było tego więcej, szkoda że sobie nie pozapisywałem.
Ciekaw jestem kiedy będzie się mówiło na książkę buka, patrzeć lukować, a na samochód kara...
ty zamiast tyle talkować to luknij na strita czy Twojego cara nie tejnęli złodzieje czy jakoś tak to było :)
ty zamiast tyle talkować to luknij na strita czy Twojego cara nie tejnęli złodzieje czy jakoś tak to było :)
Moja kara stoi na parkingu więc jest biezopasna. Ale danke szen za troskę :)
Dzisiaj otrzymałem następującego maila (zwróćcie uwagę na zakończenie):
American loterii Incorporation
7 Álvares CTSACRAMENTO,
CA 95833
Niniejszym informuję, że masz zdobył nagrodę pieniądze threehundred tysięcy dolarów na koniec roku 2008 Lotterypromotion który jest organizowany przez AMERICAN LOTTERY WŁĄCZENIA & sponsorowane przez Billa Gate, zbiera wszystkie adresy e-mailowe thepeople, które są aktywne w Internecie, wśród emailaddresses miliony na całym świecie tylko wybrać sześć osób, jak ourwinners Głosowanie za pośrednictwem elektronicznego systemu bez winnerapplying, to gratuluję Ci za jedną z peopleselected.PAYMENT o nagrodę i roszczenia.
Amerykańskie nagrody w loterii musi być złożone nie później niż 15 dnia daysfrom Draw Zawiadomienie od daty Draw w whichPrize zdobył. Żadnej nagrody nie twierdził w tym terminie będzie beforfeited.
Wyślij swoje zwycięskie numery identyfikacyjne oraz wypełniony formularz toyour Agent Mr.Jack Randy i roszczenia poprzez swoje nagrody him.Email (
[email protected]) Tel; +1 206-666-6481
Są one swoje numery identyfikacyjne:
Numer partii........................................... AML70066
Reff numer ..................... ....................... AML114471
Winning numer ................... AML773949
Email numer .................. AML0095888
. 1. Pełna nazwa ...............
2. Kraj .................
3. Adres kontaktowy .........
4. Numer telefonu ........
5 . Stan cywilny ..........
6. Zawód ............ .
7.=2 0Wiek ....................
Gratulacje! again.
Yours raz w eksploatacji,
MRS Christina Brendan
(Lottery Koordynator)
no Marek... juz jeden Cie wysylal na tym forum do urologa
a teraz tez Ci sie dostalo hihi
Yours raz w eksploatacji,
:mrgreen:
no Marek... juz jeden Cie wysylal na tym forum do urologa....
Nie prowokuj ! :twisted:
Czy już przygotował Boże Narodzenie prezent dla rodziny lub znajomych? Jeśli nie, tutaj zajrzeć do sklepu internetowego stronie internetowej: (www.appleseller.cn). Będziesz znaleźć żądane świątecznych prezentów dla nich.
Zebrać wszystkie prezenty z naszego sklepu będzie zaoszczędzić dużo pieniędzy. W tym czasie będziemy importować kilka nowych produktów wysokiej jakości dla celebracji Bożego Narodzenia. konkurencyjne ceny 10% -20% zniżki i usługi spełnione zostaną dostarczone.
Zapraszamy do korzystania z fun of Christmas zakupy u nas.
Czy już przygotował Boże Narodzenie prezent dla rodziny lub znajomych? Jeśli nie, tutaj zajrzeć do sklepu internetowego stronie internetowej: (www.appleseller.cn). Będziesz znaleźć żądane świątecznych prezentów dla nich.
Zebrać wszystkie prezenty z naszego sklepu będzie zaoszczędzić dużo pieniędzy. W tym czasie będziemy importować kilka nowych produktów wysokiej jakości dla celebracji Bożego Narodzenia. konkurencyjne ceny 10% -20% zniżki i usługi spełnione zostaną dostarczone.
Zapraszamy do korzystania z fun of Christmas zakupy u nas.
już przestań bo zejdziemy ze śmiechu :D i będziesz miał nas na sumieniu
Ja też ostatnio dostałem ciekawego mailo-spama i również byłem zaskoczony, że był po polsku, dlatego go otworzyłem (nie było załączników). Poczytajcie (tez był tłumaczony):
"Drogi Przyjacielu,
Jak ty dziś i Twojej rodziny? Mam nadzieję, że dobrze, ja Dr.kevin brązowy. Od Haledon, North West London, tutaj w Anglii. Ja pracuję dla NatWest Bank Corporation Londynie. Piszę ci z mojego biura, które będą z wielką korzyścią dla nas obu. W moim departamencie, jako asystent menedżera (Greater London Biuro Regionalne, odkryłem opuszczonej sumie $ 12,5 mln dolarów USA (dwanaście milionów pięćset tysięcy dolarów firmie) na koncie należącym do jednego z naszych zagranicznych klientów Late Mr Thompson amerykańskich Morrison obywateli, którzy niestety stracili swoje życie w katastrofie samolotu Alaska Airlines Flight 261, który rozbił się w dniu 31 stycznia 2000 r., w tym jego żona i córka tylko.
Wybór jest skontaktować się cieszyła z charakteru geograficznego, w którym mieszkasz, w szczególności ze względu na wrażliwość transakcji i poufność w niniejszym dokumencie. Teraz nasz bank został czeka na którykolwiek z krewnymi, aby się do roszczenia, ale nikt nie uczynił tego. Ja osobiście został nieudanych odnalezienie krewnych na 2 lat, szukam Twojej zgody, aby zaprezentować Państwu jak najbliższych krewnych / Czy beneficjent do zmarłego tak, że wpływy z tego konta wyceniono na 12,5 mln dolarów może być wypłacona do Ciebie.
To będzie wypłacane lub udostępniane w tych procentów, 60% do 40% mnie i dla Ciebie. Mam zabezpieczone wszystkich niezbędnych dokumentów prawnych, które mogą zostać wykorzystane do wykonania kopii zapasowej tego twierdzenia jest uczynienie. All I need to jest do wypełnienia w wasze imiona do dokumentów i zalegalizować go w sądzie, aby udowodnić Ci za prawowitego beneficjenta. I wszystkie wymagają teraz jest uczciwy współpracy, poufności i zaufania w celu umożliwienia nam tej transakcji poprzez widzi. I gwarancję, że będzie to wykonane zgodnie z prawem rozwiązanie, które będzie chronić komputer z naruszenia zasad law.Please, dostarczyć mi następujące informacje: jak mamy od 7 dni do program. To jest bardzo pilne proszę.
. 1. Pełne: Nazwa
. 2. Twoja: numer telefonu
. 3. Twój adres kontaktowy.
. 4. Wiek:
5.Core Praca / Zawód:
, Gdzie poprzez metodyczną wyszukiwania, postanowiłem skontaktować się z Tobą nadzieję, że znajdziecie interesujące tej propozycji. Proszę na potwierdzenie tej wiadomości i wskazując swój interes, będę dostarczyć Państwu więcej informacji. Endeavor do let me know swojej decyzji zamiast trzymać mnie czeka.
Pozdrowienia,
Dr.kevin brązowy"
motylanoga
11-12-2008, 00:18
Proszę na potwierdzenie tej wiadomości i wskazując swój interes, będę dostarczyć Państwu więcej informacji.
Nie kumam. To on pokazuje swój interes, czy trzeba mu swój pokazać? :D
Ja też chcę takie spamy dostawać!
Podaj mi maila to będę Ci podsyłał trochę ;)
Nie kumam. To on pokazuje swój interes, czy trzeba mu swój pokazać? :D
Parafrazując znanego klasyka: be careful what you wish for cause you just might get it :twisted:
Parafrazując znanego klasyka: be careful what you wish for cause you just might get it :twisted:
no na przykład, ja też jakiś czas nie dostawałem nic i był spokój, ale chyba za głośno to powiedziałem i znów się zaczęło :P ja tam bym chciał, żeby nie pisał już do nie ten Mr. Spam :P
motylanoga
11-12-2008, 00:25
Mr. brązowy :D
I ja mam po prostu za dobry filtr. Gdy go odpaliłam to poczułam się nagle samotna. Wcześniej dostawałam o 20 maili dziennie więcej :)
no na przykład, ja też jakiś czas nie dostawałem nic i był spokój, ale chyba za głośno to powiedziałem i znów się zaczęło :P ja tam bym chciał, żeby nie pisał już do nie ten Mr. Spam :P
Ano, ja ostatnio dostaje "wysłane z mojego konta" Re:message, Re: order status, Delivery Status Notification, Delivery Status Notification (Failure) i kilka podobnych - na szczęście na to wystarczy filterek :)
dobra mroczek... rozwaliles mnie :)
Kevin Brazowy daje rade na maksiora :D
To będzie wypłacane lub udostępniane w tych procentów, 60% do 40% mnie i dla Ciebie.
ale to też jest dobre, dla siebie wziął zabezpieczył 60% dla mnie 40% :P
" A cena jest niska i competitive.As wiedzieć, Boże Narodzenie się zbliża, więc zadowolony z wielkiego festiwalu, firma zdecydowała się przeprowadzić szereg promocji sprzedaży, damy Ci niespodziankę na festiwal. Nasza firma chce oferować gwarancji na produkty, szybka dostawa i Ciebie lub Twojej firmy. "
Made in China
Oni nas naprawdę zaleją ;-)
Stary, u mnie w domu juz sie przyjelo hihi
Festiwal Christmas daje rade :D
Dr. Kevin Brązowy znów do mnie dziś napisał. Treść ta sama. Myślę, że jak jeszcze raz napisze to samo to faktycznie ma te $ 12,5 mln dolarów USA :mrgreen:
Made in China
Oni nas naprawdę zaleją ;-)
Najpierw nas zaleje krew :D
Witamy w kolejności:
Proszę spojrzeć tutaj (http://www.myktti.com ), wysoka jakość i konkurencyjne ceny produktów, jesteś mądry wybór, zapraszamy do zakupów
gdyby ktos o mnie zle myslal... to jestem mądrym wyborem!!
witam w kolejnosci :D
Drogi Przyjacielu:
wygl?d: Pi?kne sklep internetowy z Chin
Ja polecam Ci bardzo dobre zakupy stronie internetowej <<www.svoutd.com (http://www.svoutd.com/)>>.
Jako?? produktu jest lepiej by?oby, gdyby, us?uga jest idealna, a cena jest lepiej by?oby, gdyby, pr?dko?? poruszania si? wydaje jest to bardzo fast.There w?asnych hurtowni i magazynu, klient nie ma na ca?ym ?wiecie, klient otrzyma bardzo wysokie pochwa?.
Wish my delectation wspó?pracy!
hihi z ta pochwą?
Drogi Przyjacielu:
wygl?d: Pi?kne sklep internetowy z Chin
Ja polecam Ci bardzo dobre zakupy stronie internetowej <<www.svoutd.com (http://www.svoutd.com/)>>.
Jako?? produktu jest lepiej by?oby, gdyby, us?uga jest idealna, a cena jest lepiej by?oby, gdyby, pr?dko?? poruszania si? wydaje jest to bardzo fast.There w?asnych hurtowni i magazynu, klient nie ma na ca?ym ?wiecie, klient otrzyma bardzo wysokie pochwa?.
Wish my delectation wspó?pracy!
hihi z ta pochwą?
Teraz już wiem jak działa ta oficjalna dystrybucja NP. :shock:
Witamy na zamówienie!
Tutaj mamy liczne elektroniczne produkty z niesamowitą cenę, to nie wierzą dopóki go odwiedzić naszą stronę internetową <www.kayahi.com> , światowej sławy wszystkie marki są dla wszystkich wating tutaj na swój wybór, da nam szansę, będziemy nie pozwalają na dół!
mateo912
20-12-2008, 21:27
A ja dziś dostałem takiego spama :)
Witamy na zamówienie
Czy jesteś gotowy?
Gotowi na prezenty na Boże Narodzenie? Chcesz zobaczyć ich twarzy, kiedy surprice Otrzymaliśmy Państwa przedstawia? Idź i znaleźć w naszym sklepie <www oplook com>. Będziesz znaleźć niespodziankę prezenty dla rodziny, przyjaciół i siebie.
Great bargain onsale przedmiotów oraz 5% -10% zniżki na nowo przybyłych czeka na Ciebie.
Kup więcej, zapisać więcej i zdobyć więcej!
Uchwyty tej wielkiej szansy i cieszyć się częścią Bożego Narodzenia.
czuje się wyróżniony :D
masakra!
uchwyty tej wieeelkiej szansy??
korzystaj :D
no i widac ida do przodu, juz nie ma festiwal Christmas :D
ja ym sobie nie odmowil tego:
"Chcesz zobaczyć ich twarzy, kiedy surprice Otrzymaliśmy Państwa przedstawia?"
mateo912
20-12-2008, 21:42
heh faktycznie świat idzie do przodu skoro "wielka szansa" ma już "uchwyty" :D
żeby łatwiej się ją łapało :D
Wszystko żeby ludziom żyło się łatwiej :D
edit: właśnie sprawdziłem od kogo dostałem tego maila:
Od Veronica Patricia Ramirez Paico :D
w moich czasach niestety szanse sie wyslizgiwaly z rak
jak ktos nieporadnie je łapał
a tu prosze :) novum wspaniale!
ze ja na taki patent nie wpadlem :D
mateo912
20-12-2008, 22:15
ciekawe czy to opatentowali :D
"Uchwyty do łapania wielkiej szansy" :D:D:D
Kurcze wujek Spam mnie nie lubi bo do mnie nie pisze :mrgreen:
Wlasnie otrzymalem cos takiego:
"Zapraszamy do porządku.
Przygotowujemy wiele CREAZY prezenty dla was na ten ugrzeczniony holiday.Order więcej przedmiotów, należy wysłać więcej prezentów, zapisać więcej Twoich pieniędzy. Oto nasze profesjonalne witryny <adres.com>. Proszę przyjść i spojrzeć, mamy pewność, że znajdzie to, co chcesz. "
Zapraszamy do porządku,
Być może są zajęci i nie mają czasu w szukają prezent dla swoich kochanek, znajomych lub rodziny, proszę przyjść w naszym serwisie: *www.oplook.com*. Prezenty wybrać najlepsze dla nich. Możemy opakowanie Twojego pakietu jako daru i wysyłać je bezpośrednio do Twojej miłości pokazane.
Możemy wysłać paczkę do Ciebie co najmniej raz.
hehe, z tego jasno wynika że mamy (czy też mam) wiele kochanek :D
"Możemy wysłać paczkę do Ciebie co najmniej raz"
Nawet, gdybym cos od nich chcial, to i tak bym nie umial... :)
O proszę - na święta też dostałem :)
Temat: pilnych proszę przeczytac
Am David whiteway Od Harlsden, North West London, tutaj w Anglii. Ja pracuję dla NatWest Bank Corporation Londynie. Piszę ci z mojego biura, ktore będą z ogromną korzyscią dla nas obu. W moim departamencie, jako asystent menedzera (Greater London Biuro Regionalne, odkrylem opuszczonej sumę ? 15 mln PLN (piętnascie mln Wielkiej Brytyjskie funty) na koncie nalezącym do jednego z naszych zagranicznych klientow Late Mr.Thompson Morrison amerykanskich obywateli, ktorzy niestety stracili swoje zycie w katastrofie samolotu Alaska Airlines Flight 261, ktory rozbil się w dniu 31 stycznia 2000 r., w tym jego zona i corka tylko.
Wybor jest skontaktowac się cieszyla z geograpgical charakter, w ktorym mieszkasz, w szczegolnosci ze względu na sensivity z transakcji i poufnosc w niniejszym dokumencie. Teraz nasz bank zostal czeka na ktorykolwiek z krewnymi, aby się do roszczenia, ale nikt nie uczynil tego. Ja osobiscie zostal nieudanych odnalezienie krewnych na 2 lat, szukam Twojej zgody, aby zaprezentowac Panstwu jak najblizszych krewnych / Czy beneficjent do zmarlego tak, ze wplywy z tego konta wyceniono na 15 mln funty moze byc wyplacona do Ciebie.
To będzie wyplacane lub udostępniane w tych procentow, 60% do 40% mnie i dla Ciebie. Mam zabezpieczone wszystkie niezbędne dokumenty prawne thatcan byc uzyte do wykonywania kopii zapasowej tego twierdzenia jest uczynienie. All I need to wasze imiona, aby wypelnianie dokumentow i zalegalizowac go w sądzie, aby udowodnic Ci za prawowitego beneficjenta. I wszystkie wymagają teraz jest uczciwy wspolpracy, poufnosci i zaufania w celu umozliwienia nam patrz poprzez tę transakcję. I gwarancję, ze będzie to wykonane zgodnie z prawem rozwiązanie, ktore będzie chronic komputer z wszelkich przypadkow naruszenia prawa.
Proszę dostarczyc mi następujące informacje: jak mamy od 7 dni do program. To jest bardzo pilne bardzo proszę.
. 1. Imię i nazwisko
. 2. Liczba YourTelephone
. 3. Twoj adres kontaktowy.
, Gdzie poprzez metodyczną wyszukiwania, postanowilem skontaktowac się z Tobą nadzieję, ze znajdziecie interesujące tej propozycji.
Proszę na potwierdzenie tej wiadomosci i wskazując zainteresowanie będzie dostarczyc Panstwu więcej informacji. Endeavor do let me know swojej decyzji zamiast trzymac mnie czeka.
Pozdrowienia,
David Whiteway
mialem juz nie spamowac ale nie moge
to mnie rozwalilo przed chwila hihi
Drodzy firend:
Heya, how are you doing niedawno? Chciałbym przedstawić Panią bardzo dobre towarzystwo, które znałem. . Mogą zaoferować wszystkie rodzaje elektronicznych produktów, które trzeba jak laptopy, GPS, telewizor LCD, telefonów komórkowych, PS3, MP3 / 4, motocykli itp. ........ Poświęć trochę czasu, aby mieć kontrolę, musi istnieć somethings ty d jak kupować.
Ich strona internetowa jest <www..kayahi.com>
Ich kontakt e-mail: <
[email protected]>.
MSN: <
[email protected]>
Nadzieję masz dobry nastrój na zakupy w ich firmie!
Pozdrowienia
mateo912
03-01-2009, 23:25
Hesja co TY tyle tego spamu dostajesz?:D i to takiego "dobrego" :mrgreen:
wie pewnie gdzie wchodzić i gdzie zostawić adres, żeby przyszły, nie każdy tak potrafi ;)
mateo912
03-01-2009, 23:46
Bardzo możliwe :D
Hesja zastanów się nad jakimiś kursami czy szkoleniami dla chętnych na tego typu SPAM :D
Ja jak dostałem taką wiadomość na początku grudnia to byłem w równym stopniu zaskoczony jak i ucieszony że po 6 latach korzystania z e-maila dostałem coś takiego :D
mateo912
29-03-2009, 23:01
Spam z dzisiaj:D
Hello friends:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Niestety zakłóceniem Ciebie. Jesteśmy hurtowym firmy. My sprzedajemy głównie w produktach elektronicznych,
takich jak aparaty cyfrowe, telefonów, LCD TV, xbox, Laptopy, DV, Media Player, i tak dalej.
Wszystkie pozycje są w zupełnie nowym polu z oryginalnych akcesoriów, pakowania, podręczniki, kartę rejestracyjną, numer seryjny itp.
Jeśli potrzebujesz coś, proszę odwiedzić naszą stronę internetową:
www.homewmart.com
MSN:
[email protected]
Mail:
[email protected]
Dziękuję Ci za uwagę!
Najlepsze życzenia!
Może to nie na temat spamu, ale na temat tłumaczenia przy pomocy translatorów:
Słyszałem, że kiedyś można było kupić jakiś chiński krem do twarzy, i na tubce było napisane po polsku "ściąga spodnie", w oryginalne miało być "ściąga pory" - pory, portki, no to spodnie napisali :lol:
Mnie dziś zaskoczyła taka wiadomość:
I need your partnerstwa
Ja jestem Pan Patrick KW Chan Dyrektora Wykonawczego i szef Hang Seng Bank Ltd., Hong Kong. Mam lukratywny interes wniosku dotyczacego wspуlnego zainteresowania dla ciebie, to oznacza prevod duze kwoty pieniedzy. Jesli jestes zainteresowany wspуlpraca ze mna, prosze o kontakt poprzez mуj prywatny e-mail (
[email protected]) dalsze szczegуly
Pan Patrick Chan
E-mail:
[email protected]
Zawsze musi być ten pierwszy raz :D
marszull
20-04-2009, 23:40
O ja tez to dostalem
mamy wspolnego przyjaciela :-)
Zbigniew
20-04-2009, 23:45
Ja też dostałem. Rotfl.
Może to nie na temat spamu, ale na temat tłumaczenia przy pomocy translatorów:
Słyszałem, że kiedyś można było kupić jakiś chiński krem do twarzy, i na tubce było napisane po polsku "ściąga spodnie", w oryginalne miało być "ściąga pory" - pory, portki, no to spodnie napisali :lol:
było już w tym wątku wcześniej na którejś stronie ;)
Albert44
21-04-2009, 10:51
A ja nie :(
Ja też nie :( ... ale dostałem ofertę na blue pigułę :oops: za 1,15$.. Czy to dobra cena? :confused:
Ze spamerskim pozdrowieniem... :razz:
"Witaj, kochanie
Prosze nam zaklócac swój cenny time. We sa Tai Pingyang tem elektronicznej company.one jeden z najwiekszych hurtowników w handlu miedzynarodowym China.We glównie sprzedaly produktów elektrycznych, takich jak laptop, LCD TV, aparat fotograficzny, telefon komórkowy, MP4, i tak dalej.
Oferujemy wysokiej jakosci i konkurencyjnej cenie, a wszystkie produkty pochodza z miedzynarodowymi gwarancji. Jesli masz czas, prosze odwiedzic nasza strone internetowa"
No do mnie dotarł dzisiaj branżowy mail, więc nie spam, ale treść też niezła:
Szanowny Panie,
Jak się masz? Proszę pozwolić mi przedstawić się, Nazywam się David Young, prezes WPBF / USBC. Świat Profesjonalne Boks Federacja (WPBF),jak i Stany Zjednoczone Boks Rady (USBC) została należycie upoważniona i prawnie Nie Zysk organu zarejestrowanego w Związku Boks Komisje i New York State. Aktualny adres jest na 424 West End Avenue.22C, New York, NY 10024, USA.
W WPBF / USBC jest najbardziej demokratyczny przedstawiciel międzynarodowej instytucji boksu zawodowego w branży. Jest on poświęcony promocji i służenia sportu zawodowego boksu, ogłosić miesięcznych oficjalnych Oceny, skutecznej ochrony i zapewnienia bezpieczeństwa i dobrobytu bokserek, wdrażaniu środków bezpieczeństwa dla ochrony boksu sportu w ogóle, i realizacji sprawiedliwości i równych szans w cały czas w boks, bezstronny, uczciwy i sprawiedliwy dla wszystkich, a jej wykonywanie władzy aktywnej regulacji kontroli i nadzorowania boksu zawodowego w poszczególnych jurysdykcjach, w całej Afryce, Azji i Pacyfiku, Europy, Ameryki Północnej i Ameryki Łacińskiej. Proszę odwiedzić WPBF / USBC Oficjalna strona www.wpbf-usbc.org wiedzieć więcej o nas.
Głównym celem tej wiadomości to nadzieję, że promocje mogą pracować z WPBF / USBC promować kilka WPBF / USBC tytuł walczy na swoim nadchodzącym wydarzeniu. Jednak my oczekujemy, że nasze oba mogą osiągnąć głębsze związku spółdzielni, szczerej przyjaźni i pełnej zaufania do stworzenia wielu uczciwych szans dla siebie. Dlatego my już doczekać, aby zobaczyć, że można przyłącza i stowarzyszonych z nami do wspólnej pracy na rzecz rozwoju zawodowego boksu przemysłu.
Czekamy na kontakt z Twojej strony
Twoja poważaniem,
David Young
Przewodniczący
WPBF / USBC
pamietaj ze
tytuł walczy na swoim nadchodzącym wydarzeniuno i rob z nim spoldzielnie i juz :D
pamietaj ze
tytuł walczy na swoim nadchodzącym wydarzeniuno i rob z nim spoldzielnie i juz :D
Oczywi :D Napisałem im po anglisku, żeby przysłali mi to w swoim ojczystym języku, bo tego bełkotu nie jestem w stanie zrozumieć :D Ciekawe co odpiszą. Jakoś inne federacje potrafią po ludzku, tylko ci kurde silą się na oryginalność :D
Aleeee jestem farciarz:
Gratulacje!!!
South African WORLD CUP 2010 WOLNY Lottery zwraca
Drodzy zwycięzca,
Jesteśmy proszę poinformować Cię jako jeden z 10 zwycięzców szczęście w Wolnym Lotto wyciągnąć odbywają się na 2 sierpień 2009. Wszystkie 10 zwycięskich adresy zostały wybrane losowo z partii 50.000.000 międzynarodowych emaile .. World Cup Draw. W związku z tym, masz więc zostały zatwierdzone na łączną wypłatę USD 1 dolar, 000, 000, 00 (ONE MILLION DOLLARS) tylko. Twój adres e-mail pojawiły się obok 9 innych jako kategorii zwycięzcą w tym roku roczne.
Puchar Świata 2010 jest dumnie loterii sponsorowanej przez Microsoft Corporation, Coca Cola, Nokia, MTN, Intel Group, Toyota, Toshiba, Dell komputerów Mackintosh. A przede wszystkim przez Rząd Republiki Południowej Afryki. Puchar Świata wolnego loterii wyciągnąć odbywa się raz w roku. A jest tak zorganizowane, aby zachęcać do korzystania z Internetu i komputerów. A także do reklamowania Republika Południowej Afryki 2010 Puchar Świata na całym świecie.
Jesteśmy dumni, że ponad 10 dolarów USA wygrał mln rocznie w ponad 150 krajach na całym świecie.
World Cup 2010 Republika Południowej Afryki. W związku z tym, masz więc zostały zatwierdzone na łączną wypłacić w wysokości $ 1,000,000.00 USD (jeden milion dolarów) tylko.
Ze względów bezpieczeństwa, jest zalecane, aby utrzymać zwycięski informacji poufnych do roszczenia swoje nagrody pieniężne. Jest to część naszej środek zapobiegawczy w celu uniknięcia podwójnego twierdząc i niepotrzebnej nadużywania tego programu. Należy ostrzegł.
Aby złożyć reklamacji, prosimy o kontakt z naszym agentem powiernicze:
Kontakt: Mr. MARK BROWN
Marta Baranowska
31-08-2009, 15:10
huehuehue :mrgreen:
Moja żonka, nauczycielka dostaje ostatnio od dzieciaków teksty tłumaczone w drugą stronę, też jest się z czego pośmiać :mrgreen: Piszą po polsku, a potem wrzucają na translator i wypracowanko gotowe :D
TO JEST MASAKRA DOPIERO (FRAGMENTY)
Pozdrowienia dla Ciebie jest to zrozumiałe, że może być trochę obaw, bo nie znasz mnie, ale mam lukratywnych propozycji biznesowej wzajemnego zainteresowania się z wami podzielić. Mam swoje odniesienie w moim poszukiwaniu kogoś, kto odpowiada mojej propozycji biznesowych. Zacznę od wprowadzenia się. Ja jestem Pan Patrick Chan dyrektor wykonawczy i dyrektor finansowy Hang Seng Bank Ltd. Mam zasłonięte sugestię biznesowych.
Będę musiał się pomóc mi w wykonywaniu projektów biznesowych z Hong Kongu do swojego kraju. Polega ona na transfer dużych sum pieniędzy. Wszystko dotyczące tej transakcji są prawnie zrobić bez zaczepu.
Po fundusze zostały z powodzeniem przeniesione do rachunku, dzielimy w stosunku do uzgodnionego przez nas obu.
Ja preferuję dotrzeć do mnie na mój prywatny adres e-mail: (
[email protected]) i wreszcie po tym będę przedstawić Państwu więcej w formacji o tej operacji. Proszę, jeśli nie są zainteresowani usunąć tę wiadomość i nie poluj na mnie, bo jestem umieszczenie mojej karierze i życiu mojej rodziny na udział w tym przedsięwzięciu. Chociaż nie odważył się nic nie zyskał. Najbliższym odpowiedzi na to pismo zostanie docenione.
Z pozdrowieniami,
Pan Patrick Chan.
Też czasem dostaję różne takie...
Drodzy Klienci:
Jeste?my specjalist? w wholeseller i wywozu ró?nych konsumentów produktów elektronicznych i zwi?zanych z nimi towarów. Nasze g?ówne produkty s? cellphones, LCD TV, xbox, Laptopy, DV, MP3 & Media Players, GPS, i tak dalej. Jako?? produktu jest gwarantowana. Spotkanie ka?dej normy, nasze produkty s? dobrze znane elektrycznych bezpieczeństwa i niezawodno?ci. Wszystkie z nich s? ?ci?le badane przed ich zatwierdzeniem do dostarczenia klientom. S?uchaj?c naszych klientów sugestie i potrzeby naszych marketingu potrafi? si? spe?ni? wszystkie wymagania, które otrzymuj?. Zapraszamy mo?liwo?? us?ugi, obiecuj?c, ?e b?d? bardzo zadowoleni z wyników. To jest na naszej stronie internetowej: www.wintoa.com
MSN:
[email protected]
e-mail: mail.wintoa.com
B?dziemy Ci szybk? odpowied?.
Specjalizują się w wywozie konsumentów? Jakiś obóz koncentracyjny, czy co? :D
Wczoraj dostałem:
Witaj.
jesteśmy elektronicznych hurtowni, które znajdują się w Chinach. Zajmujemy się głównie koncentruje się na sprzedaży elektroniki,
takich jak aparaty cyfrowe, telefony, LCD TV, Laptops Notebooks, Digital Video, Mp4, GPS, i tak dalej. .
W celu pogratulować Narodowego Dnia 1 października w Chinach. Nasza firma posiada korzystne promocje
wśród wrześniu i październiku, jeśli kupisz nasze produkty, będziemy wysłać jeden znakomity prezent z naszych produktów wraz z tobą nie jest ogromnym rynkiem dla Ciebie zakup swobodnie.
To jest od Boga szansę. Mamy nadzieję, że możesz skontaktować się szybko:
Odgrzeję kotleta:)
Lane Tolpits, Watford, Herts, WD18 9RN
WIELKA BRYTANIA
Drodzy użytkownika Internetu.
Dzisiaj w naszej internetowej wersji, która odbywa się za pomocą internetowego systemu baz danych, które zarejestrowały 15 milionów e-maili, wiadomości e-mail pojawił się i zwrócił się zwycięzcą i wygrał sumę 500.000 PLN (pięćset tysięcy funtów) Kontakt z oficerem płatności Pan Paweł z Garry następujące szczegóły poniżej: nazwisko, numer telefonu, zawód, narodowość
Osoba kontaktowa: Paweł Garry.
E-mail: euromaillion.office(at)yahoo.com
Z poważaniem,
Miliony euro Managers awansów.
:D
stanowisko oficera płatności musze w firmie powołac :)
:D
stanowisko oficera płatności musze w firmie powołac :)
Przelewy na rozkaz :mrgreen:
Właśnie dostałem coś nowego (ktoś się w ogóle na to nabiera?):
Państwa uwagę ograniczone
Mamy przykrością poinformować, że dostęp do swojego onet. pl e-mail
uwagę czasowo został ograniczony.
Zostało to zrobione z uwagi na szereg nie zdołała log-w prуbach.
Sprawa referencyjny: ONET-9023-78
Aby przywrуcić państwa konto proszę log-w sposуb prawidłowy Kliknij tutaj
Jeśli państwo nie log-w sposуb prawidłowy Państwa uwagę będzie stale zawieszone.
Będą Państwo mogli dokonać ponownej rejestracji dla Onet. pl uwagę tylko po was uwierzytelnia państwa profilu.
Mamy za za wszelkie niedogodności, ten środek stanowi część środkуw bezpieczeństwa w celu ochrony użytkownikуw rachunku.
Chodzi,
Onet. pl uwagę usługi