Zobacz pełną wersję : pytanie o cs3
hej mam fotoszopa cs3 ale polska dystrybucje
ktos moze wie jak zmienic tam jezyk na eng?
cale zycie pracowalem na eng i terez jest mi sie ciezko polapac "rozmycie gussowskiego" ehehehe
z gory dziekuje za wskazowki
we wczesiejszych wersjach shift podczas uruchamiania pozwalal odpalic inny jezyk jesli dobrze pamietam
nie to nie dziala - ale dzieki :D
irek6311
01-12-2008, 17:45
Ctrl + Alt + Shift > ustawienia Fabryczne/Reset Ustawień Photoshopa ;)
irek6311
01-12-2008, 18:00
Jak nie jak sprawdzałem na CS3 ;)
Shift + Ctrl wciskasz razem > klikasz CS3 i w tym samym momencie 3 klawisz Alt !
wyskoczylo tylko okno :"czy usunac ustawienia fabryczne" wcisnalem TAK i nadal jest pl :D
wyskoczylo tylko okno :"czy usunac ustawienia fabryczne" wcisnalem TAK i nadal jest pl :D
Nie dam głowy za swoje kolejne słowa - ale coś mi chodzi po głowie, że wersja polska cs3 jest... polska. I tyle. Dlatego ja kupowałem IE. Bo by mnie krew zalała przed polskim menu. Na pewno skakać pomiędzy językami można było w CS, a chyba też w CS2. Ale powtarzam - strzelam teraz trochę na ślepo z zawodnej pamięci.
nie zalamujcie mnie :D
na prawde pl jezyk jest w moim wypadku uciazliwy :D
Chyba Cię załamię:
http://www.cortland.com.pl/28282_Adobe_Photoshop_CS3_PL_Win_-_Promocja_cenowa.html
Może ściągana wersja zadziała z kodami aktywującymi?
Polsar74
01-12-2008, 22:30
przyzwyczaisz się ... pół roku Ci daję :mrgreen:
Adam Rimbaud
01-12-2008, 22:43
Od Adobe CS2 nie ma mozliwosci zmiany jezyka. PL bedzie tylko pl, nie do obejscia sprawa.
Przyzywczajic sie mozna, ale np. musisz przemapowac skroty klawiaturowe bo w wersji PL sa inne. Druga sprawa ze Adobe pojechalo po bandize i w CS4 pozmieniali skroty, trzeba 2h siedziec zeby posuatwaic tak, jak czlowek sie przyzwycajil przez oststnie dziesiec lat.
poprostu to jakas masakra :D
malo tego corela mialem zawsze polskiego teraz mam eng - sciagnalem upgrade ale nie umie sie zainstalowac i to drugi program z ktorym mam jazde :D
tak na pewno to wszystko kwestia przyzwyczajenia - ale ilez mozna sie przyzwyczajac :D
Polsar74
02-12-2008, 00:59
tak na pewno to wszystko kwestia przyzwyczajenia - ale ilez mozna sie przyzwyczajac :D
no przecież Ci napisałem :-P :-P