Zobacz pełną wersję : Nasze Maleństwo - urodziło się :)
W piątek urodził się nasz synek - Mateusz Józef, jest zdrowy i piękny. Kilka fotek na szybko wrzuciłem na naszą stronę, która tymczasowo stała się stroną tylko Mateusza :)
http://justyna-i-lukasz.net/
Pozdrawiam serdecznie :)
PS. Mam nadzieję, że wątek w dobrym miejscu?
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/11/DSC_4278_fJPG-1.jpg
źródło (http://students.mimuw.edu.pl/~lk201168/mateusz/photos/DSC_4278_f.JPG)
Gratulacje! Życzę szczęścia całej rodzinie. Zdjęcia nie oceniam bo jak się domyślam nie po to zostało wstawione ;)
Grzegorka
30-11-2008, 13:35
Gratulacje :) Wszystkiego najlepszego dla Was :)
Archibald
30-11-2008, 13:56
Gratulacje! :-)
świetny mały - niech się zdrowo chowa i niech kiedyś tatuś nauczy go obsługiwać aparat ;)
wielkie gratulacje i duuuuuużo dużo szczęścia dla rodzinki
"...i nadal głównie zajmuję się spaniem :)"
a co ma robić? foty za tatusia, któremu łapki się trzęsą? ;)
domelmel
30-11-2008, 14:27
Gratulacje!!! Niech się synek zdrowo chowa.
PS.
No to teraz troszkę nocy nieprzespanych cię czeka, wiem bo miesiąc temu urodziła mi sie córeczka:)
moonrage
30-11-2008, 14:54
G-r-a-t-u-l-a-c-j-e--!
niechaj rośnie zdrowo.
W przyszłości wybierze dobry system ;) (joke)
zkrzysztof
30-11-2008, 14:55
Gratulacje :-D
Tomasz67
30-11-2008, 18:21
Gratulacje, śliczny chłopak. Daj mu do zabawy przynajmniej jakiś kompakt, niech się przyzwyczaja do
focenia.
autograf
30-11-2008, 18:23
Ja także gratuluję!
Niech chowa się zdrowo :)
Zbigniew
30-11-2008, 18:27
Gratulacje.
No to teraz troszkę nocy nieprzespanych cię czeka, wiem bo miesiąc temu urodziła mi sie córeczka:)
Też gratulacje, ale -> uwaga -> teraz właśnie jest lekko. Jak na dobre kolki się zaczną (czego nie życzę) lub będą wychodziły zęby, to wtedy jest hardcore :D Teraz to jest tylko tzw. maintenance - nakarmić, przebrać, pocieszyć się. Potem będzie jeżdżenie dookoła domu samochodem aby dziecko uśpić, itp. :D :D
Gratulacje - ot, i już masz zajęcie ;)
Dużo zdrowia i wszystkiego naj dla Maleństwa i Mamy!
Gratulacje :) Żeby zdrowo Wam się chował!!
domelmel
01-12-2008, 16:03
Gratulacje.
Też gratulacje, ale -> uwaga -> teraz właśnie jest lekko. Jak na dobre kolki się zaczną (czego nie życzę) lub będą wychodziły zęby, to wtedy jest hardcore :D Teraz to jest tylko tzw. maintenance - nakarmić, przebrać, pocieszyć się. Potem będzie jeżdżenie dookoła domu samochodem aby dziecko uśpić, itp. :D :D
Dzięki, dzięki. Chyba kolek nie będzie (obym nie zapeszył), niezłe pierdziochy robi :D :D
Sloniacz
01-12-2008, 16:57
gratulacje, nie wszystkie dzieci mają kolki. Ponoć w Indonezji, gdzie dzieci przez pierwszy rok ciągle są noszone na rękach (przez całą rodzinkę) nie istnieje nawet żadne określenia na kolkę. Moje dwie córy były łaskawe i wysypialiśmy się doskonale a w maju trzecie/a - zobaczymy jak będzie :)
P.
miecio_oo
01-12-2008, 21:25
Gratulacje i najważniejsze żeby było zdrowe .
gratulacje, pozdrowienia dla mamy :)
Dzięki za wszystkie życzenia. Pierwsza nieprzespana noc już za mną - zobaczymy jak będzie dalej ;)
Również pozdrawiam(y) wszystkich Rodziców i Wasze pociechy :)
kwiatusek
05-12-2008, 16:29
Dołączam sie do gratulacji.
I widzę dobrze zapowiadjacego się modela :-)
gratulacje
:)
(i sugestia coby uważać z błyskogratami przy takim berbeciu ze względu na oczy)
Sloniacz
05-12-2008, 16:55
Gratulacje!! Ja takie fotki dopiero w maju sobie porobię :)
ojojoj jaki świeżaczek :)
gratulacje
:)
(i sugestia coby uważać z błyskogratami przy takim berbeciu ze względu na oczy)
Hehe. Specjalnie kupiłem N50 1.8, żeby nie używać żadnych lamp :) <- żonę ten argument przekonał, że ten obiektyw TRZEBA kupić :mrgreen:
Hehe. Specjalnie kupiłem N50 1.8, żeby nie używać żadnych lamp :) <- żonę ten argument przekonał, że ten obiektyw TRZEBA kupić :mrgreen:
konieczny jest jeszcze dobry statyw (dla dobra dziecka)
konieczny jest jeszcze dobry statyw (dla dobra dziecka)
...i D700, żeby zdjęcia dobrze wyszły i nadawały się do pokazania rodzinie i znajomym :mrgreen:
Gratulacje ! Fajny ziomek ! :)
Dużo zdrowia dla całej rodzinki :)