Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Czarno-biało ponurasto
Pod ocenę:
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
klasycznie... pachnie fotką sprzed kilkudziesięciu lat
klasycznie... pachnie fotką z przed kilkudziesięciu lat
Zapewniam, że robione całkiem niedawno :-D
Klasycznie, ale ja lubię takie właśnie klimaty.
borregaard
30-11-2008, 20:21
I już ,pewnie, stopniał...Jak robiłeś ,to mokry był...
Pzdr
Andrzej
...acha...:mrgreen:...fota OK.
Szuwar powiedz tak szczerze ...co sądzisz o tej focie ???
Szuwar powiedz tak szczerze ...co sądzisz o tej focie ???
Jest zajefajna. Inaczej bym jej nie robił :-D
A Ty co sądzisz? Czy znowu wolisz odpowiedź zaczepno-zwrotną zamiast się skupić na kadrze?
Jak dla mnie brak punktu przyciągającego uwagę, droga prowadzi wzrok w głąb kadru, ale nic tam nie ma.
ano właśnie abyś nie odebrał tego jako zaczepka to wstrzymam się od napisania mojej opinii
ano właśnie abyś nie odebrał tego jako zaczepka to wstrzymam się od napisania mojej opinii
Pisz człowieku do woli :-D. I tak wiem, że Twoja opinia będzie tendencyjna :twisted::mrgreen:
Jak dla mnie brak punktu przyciągającego uwagę, droga prowadzi wzrok w głąb kadru, ale nic tam nie ma.
Kurczę, nawet gdyby było, to bardzo malutkie :-D. Ale kupuję argument.
Dla mnie była ciekawa właśnie ta niewiadoma.
december
30-11-2008, 23:43
rzeczywiście ponurasto. nie widzę nic ciekawego w tym kadrze, choć jest on poprawny.
Ladne wykonanie, ale z kadrem cos nie do konca przekonujaco.
rzeczywiście ponurasto. nie widzę nic ciekawego w tym kadrze, choć jest on poprawny.
No to jak to możliwe, że w poprawnym kadrze nie ma nic ciekawego :wink:
Szkoda, że Cię choć trochę nie wciąga ta niewiadoma na końcu drogi. Trudno, nic nie poradzę :-D
Ladne wykonanie, ale z kadrem cos nie do konca przekonujaco.
Ładne wykonanie: czy mogę rozumieć, że podoba Ci się również konwersja do BW? Zależy mi na opini, bo dopiero raczkuję w BW.
A z tym kadrem to co byś poprawił?
A co tam ma być? Czerwony kapturek ? :mrgreen:
Fotka jak fotka.
Kompozycja wykorzystuje pewne zasady (linie prowadzace, mocne punkty, obramowanie), co jak sie dzisiaj dowiedziałem jest dowodem na brak kreatywności.
Tak wiec, Szuwar uwazaj :-D
A i konwersja bardziej przypomina odsaturowanie niz twórcza manipulacje mikserem kanałów.
A co tam ma być? Czerwony kapturek ? :mrgreen:
Fotka jak fotka.
Kompozycja wykorzystuje pewne zasady (linie prowadzace, mocne punkty, obramowanie), co jak sie dzisiaj dowiedziałem jest dowodem na brak kreatywności.
Tak wiec, Szuwar uwazaj :-D
Czytałem, czytałem :-D
A i konwersja bardziej przypomina odsaturowanie niz twórcza manipulacje mikserem kanałów.
No to mi wyjaśniłeś :mrgreen:. Surowo, ale przynajmniej szczerze