Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Most
Jako, że wczoraj zachciało mi się mostu, to cośtam pstryknąłem.. A może nie tylko 'pstryknąłem'? Pozostawiam pod Waszą ocenę...
http://pbs.linux.net.pl/chwila/most_kwadrat_maly1.jpg
Kolory nieco radioaktywne, ale akurat miłe w tym wypadku. Z początku nie byłem pewien tej kompozycji (to znaczy tego, że chciałeś ująć w kadrze te dwie latarnie), ale jak tu wróciłem i obejrzałem sobie jeszcze raz, to myślę, że to był dobry pomysł.
Ogólnie bardzo przyjemnie mi się ogląda to zdjęcie i uważam, że jest bardzo fajne.
irek6311
29-11-2008, 14:24
Kolorystyka i kadr Ok ;)
borregaard
29-11-2008, 14:27
Czy tam,faktycznie, jest takie ..disco..?
teh_14m3
29-11-2008, 14:31
tak.
Szkoda, że wczoraj nie zrobiłeś zdjęcia za dnia, bo wyjątkowo fajny kolor miała wisła tam wczoraj u was. Ciekawe dlaczego :D
tez o tym pomyślałem :)
jednak w tym przypadku pasuje mi, choć chętnie obejrzałbym fotkę oddającą idealnie tamta rzeczywistość... nierealne :(
.
Ano tak... :)
tez o tym pomyślałem :)
jednak w tym przypadku pasuje mi, choć chętnie obejrzałbym fotkę oddającą idealnie tamta rzeczywistość... nierealne :(
Hmpf... pomniejszone, przycięte w kwadrat, dodana ramka. Taka jest rzeczywistość.. :D
A mnie się ta fotka podoba. Oglądam z przyjemnością.
ogolnie fajna fota, ale cos kadr mi nie lezy....brak akcjii.........?
Ano tak... :)
Hmpf... pomniejszone, przycięte w kwadrat, dodana ramka. Taka jest rzeczywistość.. :D
Tak, tak.. i jeszcze winietka ;)
.
Piotr_ek
30-11-2008, 14:19
Jestem nawet bardzo pozytywnie zaskoczony...
Piony i poziomy trzymają się kupy. Perspektywicznie też OK. Kolory do bani... mniej tego jak to rzekł bombel radioaktywnego" światła...
Jednakże w kategorii "mosty" zdjęcie mieści się w pierwszej dwudziestce... i to nawet nie tak daleko miejsca 10tego...
:)
Piba dobra fota:)
Te mosty to istne disco, szkoda tylko że jeszcze muza nie leci;)
Ardzo neonowo to wyszło, zwłaszcza niebieskie oświetlnie podstawy. Podoba mi się.
Tak, tak.. i jeszcze winietka ;)
Jeśli jest tam winieta (bo ja nie widzę), to ... naturalna, że tak powiem.
ale aberracja Ci wyszła na tym słupku, fiu fiu....
j/w Trochę przesaturowana "noga" poza tym bardzo fajne :)
Chyba za bardzo kwadratowy.
jeżeli nawet nie, to ładnie to wygląda - efekt osiagnięty:-D