Zobacz pełną wersję : Problem z drukiem na laserówce
Kupiłem sobie właśnie Kyocerę FS-920 i trochę zgłupiałem.
Kiedy drukuję grafikę z Photoshopa, jakąkolwiek, wydruk wychodzi z takim ogromnym rastrem widocznym gołym okiem i psującym ogólny odbiór grafiki.
Nie mam pojęcia co z tym zrobić, rozdzielczość pliku 300dpi, drukarka w tej chwili ustawiona na 600.
Pomocy? :D
Adam Rimbaud
26-11-2008, 01:18
Moze jakies sczegoly, szklana kula w naprawie.
System operacyjny, wersja PS, jaki sterownik PCL, Postscript czy jakis wlasny wyanalzek producenta? Rozdzielczos z tym rastrem ma tu niewiele wspolnego.
Moze jakies sczegoly, szklana kula w naprawie.
System operacyjny, wersja PS, jaki sterownik PCL, Postscript czy jakis wlasny wyanalzek producenta? Rozdzielczos z tym rastrem ma tu niewiele wspolnego.
Jezujezu jaki Postscript, ja tam tylko drukować chcę. :D
Z ACDSee ładnie idzie tak jak powinno.
Adam Rimbaud
30-11-2008, 18:36
To masz cos namieszane przy drukowaniu z PS. Ktora wersja PS? Jak ustawione zarzadanie kolorem?
To co w pierwszym poscie nadal aktualne. Wersja systemu i sterownikow by sie przydala zeby pomoc. ;)
To masz cos namieszane przy drukowaniu z PS. Ktora wersja PS? Jak ustawione zarzadanie kolorem?
Ja nie mam pojęcia o czym Wy do mnie mówicie, w sensie, zarządzanie kolorem, postscript, itp.
To co w pierwszym poscie nadal aktualne. Wersja systemu i sterownikow by sie przydala zeby pomoc. ;)
XP SP3, stery v. 4.1.2115, CS3.