Zobacz pełną wersję : Photoshop 7.0 pl + camera raw
Witam i prosze o pomoc posiadam ps 7.0 CE i chcialbym obrabiac zdjecia w formacie raw ale nie wiem jaka wersja camera raw byla by najlepsza posiadam obecnie kompakt kodak p 850
prosze o pomoc bo dopiero zaczynam droge z ps
A to lepiej kupić Elementsa?
Władca Pixeli
22-11-2008, 02:35
Masz jeszcze inną opcję ale musisz podjęć decyzję szybko bo oferta jest ważna do końca roku.
Z wersji 7 można zrobić upgrade tyko do wersji CS3 (do wersji CS4 już nie wolno). Jeżeli teraz kupisz CS3 to dostaniesz wersję CS4 za darmo.
A to lepiej kupić Elementsa?
Nie wiem czy lepiej kupić elementsa czy może do wywoływania RAW NX2 i PS7 mieć do retuszu zdjęć, lub kupić upgrade do CS3. Każdy musi na końcu sam zdecydować co woli
Dzieki wielkie za rady kurcze teraz to juz troche sie pogubilem i nie wiem co robic bo ten ps 7.0 ce to taki wiecie nie zarejestrowany tak wiec upgrade do CS3 odpada no chyba ze udalo by mi sie kupic wersje 7 8 lub cs2 i tak wlasnie myslalem ale nie stety nigdzie nie ma
Nie zakładaj kilku wątków na ten sam temat jednocześnie.
Dalsza część dyskusji nad problemami Grzesiulli jest tu: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=78835
Zamykam.