Zobacz pełną wersję : [ Sport ] Odra Wodzisław Śl. - Wisła Kraków
grzybu1922
15-11-2008, 14:04
Witam :)
No i tym razem trochę fotek z meczu środowego... Odra - Wisła Kraków :) Ponownie bardzo proszę o komentarze. Tym razem wydaje mi się, że też zdjęcia straciły trochę przez obróbkę :/ Starałem się je rozjaśnić trochę, ale przy tym wychodziły na wierzch jeszcze bardziej te wszechobecne szumy :/
EDIT - brak zdjęć na serwerze.
majestickrk
15-11-2008, 17:02
Troszeczkę te szumy przszkadzają:/ ale jak dla mnie kadry całkiem całkiem:) powiedz mi jak zdobyłeś akredytację na mecz?;>
jasiu102
15-11-2008, 18:40
troszeczkę?? mnie bardzo przeszkadzają grzybu czy nie możesz iść na piłkę za dnia i wrzucić, bo tych przy sztucznym oswietleniu nie da sie oglądać. spróbuj na jakąś okręgówkę oni grają przy świetle dziennym.
grzybu1922
16-11-2008, 20:21
majestickrk - jestem redaktorem naczelnym jednego portalu o polskiej piłce nożnej ;)
jasiu102 - zdaję sobie sprawę, że ciężko się przegląda te zdjęcia, bo jakość... no jest jaka jest. Ale wiedząc, że niestety więcej nie wyciągnę póki co z mojego sprzętu to chciałem zarzucić same kadry do oceny. Póki co jak wspomniałem prowadzę serwis piłkarski i przy okazji robię zdjęcia z meczów Odry, okręgówka póki co nie za bardzo ;)
jasiu102
16-11-2008, 21:04
no to skup się na opisie meczu a fotki idź popstrykaj na okręgówkę i więcej się nauczysz i fajniejsze wyjdą. i to jest tylko moja rada a nie złośliwość. ja też robię fotki na portal piłkarski i nie wyobrażam sobie napisać później relację z meczu. może cienias jestem hehe
a co do kadrów to cieżko oceniac bo te fajniejsze strasznie nie ostre a 5 niepotrzebnie wrzucałeś zresztą. akcja jest niezła na 3 ale to zdjęcie do niczego sie nie nadaje. idziesz na mecz z ciemnym obiektywem z puszka której czułości są dopuszczalne na poziomie 800 to tak jak byś na Nascar pojechał polonezem :) a tym sprzętem da sie zrobić niezłe zdjęcia ale w dzień
a i rób fotki z niższego poziomu znaczy się usiądź wtedy jest lepsze perspektywa
inna opcja - napisz petycje by Odra grała w dzien, albo jak musza juz koniecznie grac wieczorem(bo niby przy jupiterach jest lepsze pilkarskie widowisko) to niech zainstaluja porzadne oswietlenie.:)