PDA

Zobacz pełną wersję : D300 + SB600, a synchronizacja na drugą kurtyne?

zajac4
10-11-2008, 02:02
Witajcie,

Szukałem w User Manualu od D300, szukałem w FAQ na NF i nic nie znalazłem na interesujący mnie temat. Czy ktoś z was mógłby powiedzieć jak skonfigurować zestaw D300 + SB600, na drugą kurtynę ? Jeżeli powtarzam jednak pytanie proszę o wybaczenie i umieszczęnie linku/strony w instrukcji od D300.
Będe wdzięczny za każdą pomoc.
pozdrawiam.
Mariusz

wasilewskipiotr
10-11-2008, 02:08
ustawic tryb rear

Jacek_Z
10-11-2008, 02:14
Jeśli jest tak jak w D200, to z boku pryzmatu body masz guzik do lampy błyskowej. Wciskasz go i kręcisz kółkiem, patrząc na górne LCD body. Jak będzie napisik rear - to to jest to.

autograf
10-11-2008, 02:15
Jeśli jest tak jak w D200, to z boku pryzmatu body masz guzik do lampy błyskowej.

Jest tak.

georghe
10-11-2008, 03:10
Instrukacja obsługi str. 176/177

luxius
10-11-2008, 10:48
instrukacja obsługi str. 176/177

dokladnie

zajac4
10-11-2008, 23:38
Dziękuje serdecznie za powyższe odpowiedzi, oczywiście wszystko się zgadza, faktycznie druga kurtynka się tak konfiguruje ... Jeszcze raz wszystkim dziękuje za pomoc.

grudzinsky
10-11-2008, 23:43
takie pytania powstaja jesli ludzie nie czytaja lub nie rozumieja czytanego tekstu...stawiam na te pierwsza mozliwosc...

zajac4
12-11-2008, 22:50
takie pytania powstaja jesli ludzie nie czytaja lub nie rozumieja czytanego tekstu...stawiam na te pierwsza mozliwosc...

Ojoj, jaki kolega oczytany, kto by pomyślał...
że zawsze muszą się na każdym forum znaleźć tacy, co nic nie wnoszą, tylko piszą od czapy, żeby chyba sobie rank
podnieść... Myślę Szanowny kolego Grudziński że ani mnie, ani innych na tym forum twoje wewnętrzne przemyślenia mało interesują... więc lepiej się poprostu nie odzywać wcale.
pozdrawiam.

konrat
12-11-2008, 23:06
Mimo całej sympatii do Ciebie zajacu 4 można odpowiadać grzeczniej lub nie odpowiadać wcale.
Kolega grudzinsky nie napisał tekstu ad personam, a ogólnie skomentował fakt oczywisty :)
Pozdrawiam

Spidi
13-11-2008, 02:13
Ojoj, jaki kolega oczytany, kto by pomyślał...
że zawsze muszą się na każdym forum znaleźć tacy, co nic nie wnoszą, tylko piszą od czapy, żeby chyba sobie rank
podnieść... Myślę Szanowny kolego Grudziński że ani mnie, ani innych na tym forum twoje wewnętrzne przemyślenia mało interesują... więc lepiej się poprostu nie odzywać wcale.
pozdrawiam.

a może lepiej czasem zamiast narażać sie na takie komentarze ZANIM sie założy nowy temat czy zada takie pytanie warto przerzeć archiwum choćby używając opcji szukaj i być moze tam znaleźć odpowiedź na swoje pytanie? albo zajrzeć do instrukcji... jak ktoś idzie na łatwizne to trudno sie dziwić że ludzie tak reagują- wyobraź sobie jaki tu byłby burdel jakby każdy użytownik z najdrobniejsza wątpliwościa i najbardziej banalnymi nawet pytaniami zakładał kolejne tematy...