Zobacz pełną wersję : [ Sport ] Żużel - Unibax Toruń - Stal Gorzów 01.06.2008
ale_wino
07-11-2008, 00:27
Wrzucam swoje pierwsze zdjęcie na forum. Proszę o szczere komentarze jak widzicie zdjęcie pod każdym względem. ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img201.imageshack.us/img201/9319/forumpc4.jpg)
Jest dobrze, poeksperymentuj też z dłuższymi czasami :)
Dawaj więcej :)
Eksperta od speedwaya poprawiać nie będę :D Napisał wszystko wyżej. Ale kolorki to jakieś wyprane. Podejrzewam, że wrzuciłeś fotę w przestrzeni barw AdobeRGB. Należałoby przekonwertować przed wrzucaniem na forum. I ostrość+kontrast troszkę w górę. To tyle ode mnie technikaliów :)
Pzdr4all
BTW tematu żużla...
Nie wiem czy już Panowie wiecie, że "Speedway Extraliga" zrobiła nam, fotografom piękną niespodziankę na przyszły sezon.
Otóż nie będzie można fotografować.. z murawy podczas zawodów DMP (czyli liga) :evil:
Możliwość przebywania na murawie będzie miała.. TV. Ciśnie coś mi się na usta, ale się powstrzymam...
BTW tematu żużla...
Nie wiem czy już Panowie wiecie, że "Speedway Extraliga" zrobiła nam, fotografom piękną niespodziankę na przyszły sezon.
Otóż nie będzie można fotografować.. z murawy podczas zawodów DMP (czyli liga) :evil:
Możliwość przebywania na murawie będzie miała.. TV. Ciśnie coś mi się na usta, ale się powstrzymam...
O to słabiutko, bo miałem ochotę na przyszły sezon wybrać się na parę spotkań trochę pofocić :(
ale_wino
10-11-2008, 16:51
Niedługo wrzucę więcej bo teraz nie mam czasu. O zmianie wiem i trochę się martwię ale w sumie zza bandy jeśli masz dobry widok to można bardziej poeksperymentować. Zrobili na sposób GP. Mam nadzieję że tylko nie bedzie trzeba płacić na akredytacje o czym też się mówi. To by była katastrofa...
cześć Alex :) sympatyczna fotka Ci wyszła :) W sumie to mogliby wszystkie mecze popołudniami rozgrywać bo mozna sporo ciekawych fotek zrobić, a wieczorami to bez D700 ciężka sprawa :/
Widzę, że kupiłeś jednak 80-200 :) Jak się spisuje?