PDA

Zobacz pełną wersję : [ Sport ] Żużel - Unibax Toruń - Stal Gorzów 01.06.2008

ale_wino
07-11-2008, 00:27
Wrzucam swoje pierwsze zdjęcie na forum. Proszę o szczere komentarze jak widzicie zdjęcie pod każdym względem. ;)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img201.imageshack.us/img201/9319/forumpc4.jpg)

prz3mo
10-11-2008, 13:08
Jest dobrze, poeksperymentuj też z dłuższymi czasami :)
Dawaj więcej :)

Endryou
10-11-2008, 15:25
Eksperta od speedwaya poprawiać nie będę :D Napisał wszystko wyżej. Ale kolorki to jakieś wyprane. Podejrzewam, że wrzuciłeś fotę w przestrzeni barw AdobeRGB. Należałoby przekonwertować przed wrzucaniem na forum. I ostrość+kontrast troszkę w górę. To tyle ode mnie technikaliów :)

Pzdr4all

prz3mo
10-11-2008, 15:33
BTW tematu żużla...
Nie wiem czy już Panowie wiecie, że "Speedway Extraliga" zrobiła nam, fotografom piękną niespodziankę na przyszły sezon.
Otóż nie będzie można fotografować.. z murawy podczas zawodów DMP (czyli liga) :evil:
Możliwość przebywania na murawie będzie miała.. TV. Ciśnie coś mi się na usta, ale się powstrzymam...

Endryou
10-11-2008, 15:47
BTW tematu żużla...
Nie wiem czy już Panowie wiecie, że "Speedway Extraliga" zrobiła nam, fotografom piękną niespodziankę na przyszły sezon.
Otóż nie będzie można fotografować.. z murawy podczas zawodów DMP (czyli liga) :evil:
Możliwość przebywania na murawie będzie miała.. TV. Ciśnie coś mi się na usta, ale się powstrzymam...

O to słabiutko, bo miałem ochotę na przyszły sezon wybrać się na parę spotkań trochę pofocić :(

ale_wino
10-11-2008, 16:51
Niedługo wrzucę więcej bo teraz nie mam czasu. O zmianie wiem i trochę się martwię ale w sumie zza bandy jeśli masz dobry widok to można bardziej poeksperymentować. Zrobili na sposób GP. Mam nadzieję że tylko nie bedzie trzeba płacić na akredytacje o czym też się mówi. To by była katastrofa...

Ryan
12-11-2008, 17:28
cześć Alex :) sympatyczna fotka Ci wyszła :) W sumie to mogliby wszystkie mecze popołudniami rozgrywać bo mozna sporo ciekawych fotek zrobić, a wieczorami to bez D700 ciężka sprawa :/
Widzę, że kupiłeś jednak 80-200 :) Jak się spisuje?