Zobacz pełną wersję : Szukam sklepu w Szczecinie
Pilnie poszukuje lampe SB-900, strasznie ciezko jest z jej kupnem , czy maoze ktos wie gdzie moge zakupic ta lampe w Szczecinie? Probowalem znalezc cos na internecie ale niestety bez rezultatu ....mieszkam w niemczech 100 km. od Szczecina,wiec tylko to miasto wchodzi w rachube. z gory wielkie dzieki za odpowiedz.
jeśli koniecznie w Szczecinie (rozumiem, że interesuje Cię odbiór osobisty) to polecam www.arcdeco.pl . To sklep internetowy z biurem w nowej hali Węglobudu otwarte gdzieś od 11 . Sympatyczne małżeństwo. Tyle,że teraz tych lamp nie mają. Wiem, kupiłem u nich aparat i chciałem dokupić sb 900. Ale przedzwoń i pytaj kiedy będą. Ja znalazłem w innym sklepie internetowym e-cyfrowe.pl . kupiłem i na drugi dzień dostałem. Ale faktycznie w wielu sklepach nie mieli.
Dzieki za odpowiedz, w tym sklepie juz pytalem ...ale tez nikt nie wie kiedy Nikon wznowi dostawy. A co do sb 900 to jak ci sie z nia "pstryka" ? To juz super lampa, jedyne co mnie troche przeraza to jej gabaryty. szczerze mowiac sc 800 wygladala lepiej...no ale ta cala technika potrzebuje swojego miejsca.
zacznę od tego,że nie jestem fanem focenia z lampą. Moja poprzednia lampa to National PE 3550. To bardzo godny sprzęt tyle, że z innej epoki. Wtedy prawie wszystko doświetlałem, praktycznie bez lampy nie robiłem zdjęć. SB 900 to moja pierwsza lampa do aparatu cyfrowego. Pierwsze próby zadowalające. Tyle, że robiłem dotychczas tylko zdjęcia testowe. Interesuje mnie tylko dyskretne używanie lampy (nie prosto po oczach). Do tego nadaje się chyba wyśmienicie. Po pracy z profesjonalnym Nationalem, gabaryty SB 900 nie przerażają.
A nie bliżej tobie do Berlina?? Możesz zamówić na stronie Euro RTV AGD i odebrać w ich sklepach w Szczecinie, lub przejechać się do Stargardu i kupić w Fotojokerze.
Blizej do Berlina to nie jest ale cena w niemczech jest troche wyzsza...pewnie ze moge sobie nawet zamowic ale cena tej lampy w niemczech wacha sie od 420- do 500 euro. A prawd mowiac to w Euro AGD ja zamowilem...ale moge tylko powiedziec ze to dzaidowski sklep...zlozylem zamowienie a oni sie nie melduja...napisalem juz pare maili ale pozostaly one bez odpowiedzi, a i w fotojokerze w tej chwilitych lamp nie maja. no ale chyba bede musial wydac troche wiecej i kupic ja w niemczech.
Pytanie juz nieaktualne, zamowilem lampe tutaj w niemczech, dostane ja we wtorek. Jestem jednak ciekawy czemu Nikon Polska ma takie trudnosci ze zdobyciem tych lamp ( SB 900).Dzwonilem dzisiaj rano do sklepu " arcdeco" w Szczecinie i tam powiedziano mi ze nawet Nikon Polska nie wie kiedy otrzyma te lampy, i zebym poszukal lepiej tego co jeszcze jest na necie. W niemczech nie ma z tym zadnego problemu , jedynie co to sa troche drozsze , ja za swoja place 440 euro. A jeszcze bardziej rozczarowany jestem zachowaniem sklepu " Euro AGD" brak jakielkolwiek profesjonalnosci, dwa razy pisalem do nich z zapytaniem kiedy wreszcie lampa dojdzie, ale do tej pory nie otrzymalem zadnej odpowiedzi. No obojetne, niech sobie teraz wsadza ta lampe w d...