Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Spokój
Czyszcząc dysk z badziewnych zdjęć znalazłem coś takiego. Co sądzicie?
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img222.imageshack.us/img222/2182/dsc46300001pe1.jpg)
malasana
05-11-2008, 21:39
Mam wrazenie, ze lewa strona jest nienaturalnie zacieniona, przez co kompozycja tego zdjecia jest zachwiana. Szkoda, ze na niebie z prawej strony nic sie nie dzieje. Tak jak jest, calosc sciaga uwage tylko z lewej strony.
Co sądzicie?
Myślę, że nie powinno się źle mówić o własnych zdjęciach bo po takim wstępie mało kto odważy się cokolwiek powiedzieć ;-)
malasana
05-11-2008, 21:42
Nie mozna sie zrazac:) Ja sie odwazylem i staralem nie sugerowac wstepem :)
Właśnie zauważyłem, że nie uległeś antyreklamie a raczej autoantyreklamie :-)
Mi w tej fotografii najpiękniej gra odbicie w wodzie i mikroskopijne żaglówki a spokój burzy tylko i wyłącznie postrzępiona chmura, i to tylko ta ciemna.
mnie się podoba, zwłaszcza niebo ... lubię patrzeć w niebo ...
Mam wrazenie, ze lewa strona jest nienaturalnie zacieniona, przez co kompozycja tego zdjecia jest zachwiana. Szkoda, ze na niebie z prawej strony nic sie nie dzieje. Tak jak jest, calosc sciaga uwage tylko z lewej strony.
Hi Hi, tutaj akurat ta strona naturalnie się zacieniła.
malasana
05-11-2008, 21:57
Hi Hi, tutaj akurat ta strona naturalnie się zacieniła.
No wlasnie tak sadzilem, ze naturalnie sie zacienila, stad napisalem, ze mam wrazenie, a nie ze tak jest:) Niemniej jednak ten cien mi przeszkadza...
Właśnie zauważyłem, że nie uległeś antyreklamie a raczej autoantyreklamie :-)
Mi w tej fotografii najpiękniej gra odbicie w wodzie i mikroskopijne żaglówki a spokój burzy tylko i wyłącznie postrzępiona chmura, i to tylko ta ciemna.
Dzięki za opinię. Ps. To nie była antyreklama tego właśnie zdjęcia, bo jego akurat do kategorii badziewnych nie zaliczyłem :-) Określiłem jedynie czynność i jej przedmiot :-). Acha, to "największe" to jest rybak stojący na łodzi z wędką ;-)
bardzo przyjemne, spokojny kadr :)