Zobacz pełną wersję : problem z podlaczeniem do kompa
witam zakupiłem D40stke jestem z niej bardzo zadowolony mam tylko jeden problem gdy podlaczam aparat do komputera gdzie jest XP automatycznie włacza sie karta pamieci
ale gdy podlacza do laptopa gdzie jest vista wyskakuje informacja ze musze zainstalowac jakies sterowniki zainstalowałem wszysko z plytyi dalej nic;/
szukalem na stronie nikona ale nie ma nic na viste;/
z gory dzieki za pomoc
truman20
05-11-2008, 13:49
Zobacz z "Mój komputer" czy nie ma tam czegoś odpowiadającego aparatowi lub karcie pamięci.
nio własnie nie ma na xp nie ma problemow a na viscie mowi ze chce jakis sterownik potem udaje ze łaczy sie i szuka on-line a i tak nie znajduje;/
TristisAnima
05-11-2008, 17:27
Bo z Vistą właśnie tak bywa. Pod tym wzgledem szmelc jakich mało.
Rycerzyk
05-11-2008, 18:11
Bo z Vistą właśnie tak bywa. Pod tym wzgledem szmelc jakich mało.
To prawda :D Ale na mojego nikona d40 reaguje prawidłowo :) Nie miałam żadnych problemów, ale czy coś ściągała czy nie, niestety nie pamiętam.
nio wlasnie wiem na poczatku zaistalowałem xp ale nie moglem znalesc sterownikow;/
nio i dlatego teraz sie mecze;/ chyba zostanie mi kopiowanie zdjec na ten stary szmelc;/
autograf
05-11-2008, 18:13
W laptopie nie masz wbudowanego czytnika SD?
szczerze mowiac mam ale mam tez chce odemnie jakies sterowniki nie wiem czemu wszystko instalowałem;/
a nie bardzo chce sie laczyc z siecia bo taki troche z netu jest ta vista:P
juz znalazlem wielkie dzieki:]