Zobacz pełną wersję : Weronika
kolejna odsłona Weroniki - zapraszam :-D
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img393.imageshack.us/img393/9312/dsc5742wyjsceu2.jpg)
wydaje mi sie ze ostrosc z oczu uciekla...
sliczna ta Twoja wnuczka...:-)
AlieN_dwa
04-11-2008, 10:12
Mogłeś wyczyścić troszkę kapelusz bo jakieś włosy się przyczepiły :) Wnuczka jest spoko .
yakuza82
04-11-2008, 11:11
Jak dla mnie bardzo ladna fota...
Archibald
04-11-2008, 15:54
Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to spory crop ;-) Weronika oczywiście urocza jak zwykle :)
Czar i urok Weroniki nie budzi żadnych wątpliwości.
Aż strach pomyśleć co będzie dalej:wink::wink::wink:
Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to spory crop ;-) Weronika oczywiście urocza jak zwykle :)
widzę ze tym razem nie przypadło wam to zdjęcie do gustu i przez kurtuazję nie krytykujecie - Arczi przeinstalowywałem kompa i cholera nie wgrałem profilu kalibracji monitora - przy odszumianiu fotki chyba przedobrzyłem i jeszcze ww innym aspekcie - teraz pewne rzeczy widzę , ale nie będę juz o nich pisał :mrgreen::oops:
zdjęcie jest tylko leciutko przycinane - to moja wina (obróbka):oops:
pozdrawiam wszystkich serdecznie :-D
ps.ale do albumu wkleję
ha ha ha :-D:-D:-D ale sobie ktoś ulżył ,aż jedna :-D --- to juz chyba fota "dno i kilo mułu"
ps.mimo mojej wczesniejszej samokrytyki !!! jakże wymowne
Archibald
07-11-2008, 10:45
Cholera - chciałem Ci wyrównać, ale słabo wyszło... ;-)
A jak podczas obróbki powstały te niedociągnięcia to myślę, że jeszcze dasz radę to poprawić?.. ;-) Co zaś do samej krytyki - ciężko jest krytykować tak uroczą Modelkę ;-)
Ja wyrównałem na 4:)
Janusz za bardzo bierzesz te durne gwiazdki do siebie, lej na to:)
Wracając do fotki, ja osobiście wolę Weronikę w naturalnych warunkach - zabierz wnuczkę na spacerek i zrób coś w starym dobrym stylu.
Ja wyrównałem na 4:)
Janusz za bardzo bierzesz te durne gwiazdki do siebie, lej na to:)
Wracając do fotki, ja osobiście wolę Weronikę w naturalnych warunkach - zabierz wnuczkę na spacerek i zrób coś w starym dobrym stylu.
nie Dyziek tutaj naprawdę nie chodzi o te głupie gwiazdki -dałem ciała ( byłoby bezsensem stawianie wysokich ocen skopanemu zdjęciu) chodzi mi tylko o fakt ze niektórzy ludzie sa tak chyba (zawistni -nie wiem jak to nazwać) ze wykorzystają kazda okazję aby człowieka kopnąć --- i to zapewne w imię chrześcijańskich zasad
pozdro
ps.z rad skorzystam
Marcin T
07-11-2008, 16:58
przy odszumianiu fotki chyba przedobrzyłem i jeszcze ww innym aspekcie - teraz pewne rzeczy widzę , ale nie będę juz o nich pisał :mrgreen::oops:
To D700 szumi? Niemożliwe :mrgreen:
A tak na poważnie to masz śliczną wnuczkę. Widać na wszystkich fotografiach, że doskonale współpracuje z fotografem, tylko pogratulować :)