Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Dziedziniec
malasana
01-11-2008, 14:46
Zapraszam!
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://malasana.webhost.pl/photos/venice16a.jpg)
Megazordon
01-11-2008, 14:57
Zaraz po załadowaniu się zdjęcia odruchowo sięgnąłem kursorem myszki do dolnego paska, żeby przesunąć zdjęcie w lewo. Chciało by się szerzej nieco. Chociaż i bez szerszego kadru zdjęcie mi się podoba.
malasana
01-11-2008, 22:37
Szerzej nie dalbym rady nie rezygnujac z lewej czesci. Poza tym chcialem oprzec komozycje o studnie. Dzieki za komentarz!
Megazordon
02-11-2008, 00:38
Zdaje się, że zmieniłeś avatar w tak zwanym "międzyczasie":)
Kompozycji się nie czepiam, bo dysponując KITem to chyba najlepsze rozwiązanie, jakie można było w tej sytuacji zastosować. Wszystko jest dobrze osadzone, że tak powiem i zdjęcie jest dobrze wyważone. Pozdrawiam!
autograf
02-11-2008, 02:02
Ja bym se odpuścił te filary z lewej i poszedł w innym kierunku :)
Jako, że mnie tam nie było - to se nie polazłem :p
Robisz lepsze foty! O!
malasana
02-11-2008, 11:07
Zdaje się, że zmieniłeś avatar w tak zwanym "międzyczasie":)
A owszem, stwierdzilem, ze tak u mnie pusto:)
Piotr_ek
02-11-2008, 18:29
Znajomy zafarb :)
Fajne :)
malasana
02-11-2008, 22:59
Fajne :)
Jakos pasuje mi taka tonacja:)
Że znajomy?
Zdjęcie ładne i powiedziałbym, że się nam Kolega wyrabia coraz ładniej. Poważnie, zdjęcie zasługuje na pochwałę.
A jak już były pochwały, to teraz przyszła pora na trudniejsze wyzwania, a dla niektórych może nawet hardcore: czy za kolumnadą, pod podcieniami coś jest, czy tam jest już czarna pustka? Żebyśmy się zrozumieli - nie idzie o pokazania tam wszystkiego, tylko o zasygnalizowanie tam jakiejś przestrzeni, bo na razie jest zasygnalizowane, że tam nie ma dokumentnie nic.
Czemu hardcore? Ja bym coś pokazał w tych podcieniach, a niektórzy powiedzą, że to już zbędny trud - temu.
Coiś w tym jest, szkoda, że nie bardziej z dołu.
malasana
11-11-2008, 20:17
Że znajomy?
Zdjęcie ładne i powiedziałbym, że się nam Kolega wyrabia coraz ładniej. Poważnie, zdjęcie zasługuje na pochwałę.
A jak już były pochwały, to teraz przyszła pora na trudniejsze wyzwania, a dla niektórych może nawet hardcore: czy za kolumnadą, pod podcieniami coś jest, czy tam jest już czarna pustka? Żebyśmy się zrozumieli - nie idzie o pokazania tam wszystkiego, tylko o zasygnalizowanie tam jakiejś przestrzeni, bo na razie jest zasygnalizowane, że tam nie ma dokumentnie nic.
Czemu hardcore? Ja bym coś pokazał w tych podcieniach, a niektórzy powiedzą, że to już zbędny trud - temu.
Bede mial to na uwadze i sie staral. Co do tego, ze wcieniach nie ma zupelnie nic sie nie zgodze do konca:) Ale fakt, mogloby byc wiecej. Wlasnie wrocilem z Wenecji znowu:D
Mnie zdjęcie się podoba. Moze trochę szkoda tych "czarnych dziur" istotnie...
Pozdrawiam