Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Czekanie na...
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img377.imageshack.us/img377/6337/nikonhq7.jpg)
camaxtli85
30-10-2008, 23:48
Dobra, widzę, że nikt nie chce ocenić, więc zacznę, nie chcę prawić morałów i ustawiać sądów po co człowiek ma wrażliwość, bo bywa z tym różnie i nie wpada tykać kwestii związanych z odczytywaniem, treścią, metaforyką, mogę się też mylić, ale w tym wypadku nie chcę nawet próbować pisać o technice autora, bo właśnie temat zdjęcia mnie odpycha. Niby chodzi o niesprawiedliwość świata i szans, ale takie przedstawienie jest dla mnie takim szokiem, jak aria operowa w wykonaniu Ewy Sonnet...
jacek.gold
30-10-2008, 23:54
bo nie wiem na co to BMW czeka?
na mycie szyb?
a poza tym mi się nie podoba
moja E30-tka jest ładniejsza :)
jacek.gold
31-10-2008, 00:06
Canon EOS 5D
no niby mozna zwalic na to że canonem
ale zaś nie przesadzajmy
nawet pudełkiem po butach robią ciekawe zdjęcia
camaxtli85
31-10-2008, 00:08
Canon EOS 5D
jak to przeczytałem, to pomyślałem, że to kolejny kapitalny off, ale exif mnie upewnił, że walka linii trwa;) w sumie to nieistotne, bo nie aparat naciska na spust, ale ciekawe wzbogacenie:)
mówisz że po butach :D ja mówię na to pudełeczko po chusteczkach XD
nie no tak serio t odo canona nic nie mam mój najlepszy przyjaciel ma canona chodzimy razem w plenery :D czasem nawet polara pożyczy :)
jacek.gold
31-10-2008, 00:12
polar z canona??
fuuuuuuuuuuuuuj
to jakbyście sobie gacie pożyczali :twisted:
to dzięki Panowie to była moja ostatnia fotka na forum na długi długi czas Ps. "brak komentarza jest najlepszym komentarzem"
jacek.gold
31-10-2008, 00:20
to dzięki Panowie to była moja ostatnia fotka na forum na długi długi czas Ps. "brak komentarza jest najlepszym komentarzem"
eeeeeeeeeee
zaś się nie obrażaj
daj jeszcze coś ale z nikona (żart oczywiście)
wiesz trafiłeś! po kilku latach fotografowania przeszedłem na nikona ale chciałem pokazać jeszcze stare czasy a teraz to dam sobie spokój z pokazywaniem czegokolwiek tutaj. nie obrażam się
borregaard
31-10-2008, 22:19
Szczerze...nie rozumiem dlaczego chciałeś na zbitce..potencjalnej osoby poniżej minimum socjalnego i bryce młodzieży wiejskej ..zbić kapitał akceptacji....wręcz szału nad "dziełem".
Faktem jest,że komentarze...:wink:
Ale twardym trza być...:mrgreen:
Pzdr
Andrzej