PDA

Zobacz pełną wersję : [ Makro ] Gąsienica

arturborzecki
29-10-2008, 13:45
Hej,

Coś długo mnie tu nie było... prawie 4 tygodnie... niesety z Egiptu żadnego macro nie przywiozłem.
Ale za to znalazłem wczoraj w ogrodzie taka małą gąsienice. Wydawało mi się, że jest martwa, bo sie w ogóle nie poruszała, okazało się, że właśnie zmienia stadium na jakieś inne.... dziwne :) w każdym razie obecnie jest cała zielona z kolcami... może uda mi się uchwycić moment przeobrażenia w motyla....

//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Artur

Nikuś
29-10-2008, 20:07
Zastanawiam się czy zdjęcie troche ie straciło przez mocny kontrast.. ale modelka ładna. W tle cytryna, grapefruit? :)

.

arturborzecki
29-10-2008, 20:29
Cytrynka Nikuś, cytrynka ;)

borregaard
29-10-2008, 21:05
Macie się z tymi rekwizytami...a myju,myju pod paszkami było...? :grin:
Pzdr
Andrzej

Anja_G
29-10-2008, 21:27
O co chodzi z tymi rekwizytami? Czy Ty nosisz ze sobą przeróżne papryki i inne cytryny, wybierając się w plener?

arturborzecki
29-10-2008, 21:38
borregard - a ździwiłbyś się :) było myju myju ;P delikatnie pędzelkiem coby piasek strząsnąć :) hehe

Anja_G - plener mam w ogródku więc robię na odwrót - zabieram gada na balkon do mini studia robie fotkę i odkładam robaczka na miejsce :) jak jadę na działkę albo do lasu to wtedy pstrykam w naturalnym środowisku...

arachiusz
30-10-2008, 19:17
ogródek to też naturalne środowisko :)