Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] Lubelska "paskuda"
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img82.imageshack.us/img82/3226/lubas0.jpg)
Piotr_ek
28-10-2008, 21:19
o żesz fak... mam identyczny kadr tylko prostować mi się nie chciało :)
dobre, dobre... podoba mi się rozbłysk latarni :)
rano trzeba takie strzelić...podoba mi sie
To z Trynitarskiej:)
Hehhehehehe :mrgreen: True
A możesz oświecić tych, którzy Lublina nie znają, dlaczego "paskuda" ?
A możesz oświecić tych, którzy Lublina nie znają, dlaczego "paskuda" ?
Yoora - bo kazdy kto przyjedzie mowi, ze brzydszego zamku w kraju nie widzial, zapytaj Nemetha ;)
Bo ciężko żeby piękne było coś, co jeszcze 50 lat temu było więzieniem.
A foto wydaje mi się "przeprostowane". Generalnie męczy mnie maniera, że wszystkie linie mają być proste. Nie wygląda to dobrze ... a już na pewno niezbyt naturalnie.
Yoora - bo kazdy kto przyjedzie mowi, ze brzydszego zamku w kraju nie widzial, zapytaj Nemetha ;)
Dzięki za wyjaśnienie.
W Lublinie byłem raz - bardzo dawno temu, przez chyba 2 - 3 godziny i nie miałem czasu na nic :(.
Zbieram się, żeby w końcu pojechać w tamte strony, ale zawsze wyskoczą inne pomysły na urlop :)
A foto wydaje mi się "przeprostowane". Generalnie męczy mnie maniera, że wszystkie linie mają być proste. Nie wygląda to dobrze ... a już na pewno niezbyt naturalnie.
Ja mam z tym różnie czasami lubię przerysowane i wygięte kadry czasami prostuje - nie ma mz prostego, cudownego środka zastępczego ;) Jeden będzie lubił wygibasy, inny powie, że tylko tilt&shift. Natomiast no raczej naturalnie wygląda budynek prosty ;P - w końcu tak go widzimy.
Rodem z Heroes of Might & Magic
Wygląda lepiej niż w rzeczywistości:mrgreen:
nie ukrywajmy kilka fajnych miejsc to coś ma ;)