Zobacz pełną wersję : impresje ślubne
pawelr1975
28-10-2008, 04:25
Kilka impresji ślubnych :) Pozdrawiam
1.
EDIT - brak zdjęć na serwerze.
Szczerze, nie chciałbym dostac takich zdjęc, najgorsze jest chyba ostatnie - ten Pan albo już za dużo wypił albonie imprezka nie była klawa :) Gdzie widzisz impresję w zdjęciu przedstawiającym palących ludzi?
pawelr1975
28-10-2008, 10:20
kacik palacza to jak mi sie wydaje staly fragment kazdego wesela, dlaczego go wiec nie pokazac? a ostatnie no coz .... jesli juz mam tak wprost tlumaczyc to jest ono zrobione troche z przymruzeniem oka.
downunder
28-10-2008, 10:29
Przy ostatnim się uśmiałem. :mrgreen: Dobrze przyuważone, ale oczywiście młodym bym takiego zdjęcia nie dał. :)
Tomek Konopka
28-10-2008, 10:32
lepiej pokazać obrączki,tort,pierwszy taniec itd .niż jaraczy fajek.
pawelr1975
28-10-2008, 10:38
tort, pierwszy taniec, wszystko super :) kiedys kuba wojewodzki mial taka piosenka "Dwa gołębie" :)
A może to ma być taka swoista prowokacja? :wink: Wybrałeś najgorsze fotki z tej imprezy?
Adam Trzcionka
28-10-2008, 11:03
fajnie, że obserwujesz, szukasz wielu planów, wydarzeń. na razie komunikacyjnie jest to nieklarowne i niestrawne, ale tendencja dobra i warta doskonalenia - taki reporterskie podejście do ślubu to inna parafia, niż moja, ale podoba mi się bardzo np w wykonaniu Smoków http://whitesmokestudio.pl/
pawelr1975
28-10-2008, 12:09
Dobra, po komentarzu Adama postanowilem jednak spuscic z tonu :) i pokazac ujecia troche spokojniejsze :). Dzieki Adamie za komentarz, smokeów znam i lubie :)
Co do papierosów to i tak uważam ze jest super :)
EDIT - brak zdjęć na serwerze.
Czemu dajesz prawie same czarno-białe? Tym bardziej, że nie są one super-hiper-zwalające z nóg. Jak widzę tyle b&w to mam wrażenie, że ktoś miał problemy z zapanowaniem nad WB albo kolorem i poszedł na łatwiznę. Sam mam często taką pokusę, ale walczę z nią :)
Pozdr
downunder
28-10-2008, 12:48
Druga seria (od 3 zdjęcia) sprawia wrażenie bardzo mocno odszumianej, albo coś z kompresją jest nie tak. ;)
IMO niestety kadrowo/emocjonalnie też niestety szału nie ma. :(
pawelr1975
28-10-2008, 12:50
jakos czarno biale zdjecia (nie tylko moje :) )zwykle bardziej mi sie podobaja niz kolor. Pewnie to takie zboczenie ale ja z tym nie walcze :) rzecz gustu :)
jakos czarno biale zdjecia (nie tylko moje :) )zwykle bardziej mi sie podobaja niz kolor. Pewnie to takie zboczenie ale ja z tym nie walcze :) rzecz gustu :)
Na 20 zdjęć, które wrzuciłeś 3 są kolorowe a 17 to b&w. Mam wrażenie, że to trochę "zaburzone" proporcje - wrażenie jest takie, że było... szaro. Oczywiście, że b&w może podobać Ci się bardziej lub mniej, ale jak oddajesz ludziom cały reportaż ślubny, to chyba trzeba patrzeć na to jak na całość - bo może wyjść tak, że oddzielnie każde zdjęcie podobało się bardziej w b&w niż w kolorze, no i w rezultacie oddajesz PM 100 czarno-białych zdjęć.
pawelr1975
28-10-2008, 13:03
w calym reportazu zdjecia czarno biale to ok 30% ale tutaj calego wrzucal nie bede :) a ze b&w lubie bardziej tutaj wrzucilem b&w :)
Podoba mi się Twój zmysł obserwacji i ten nowy secik też (może poza a3 i a5 - za dużo tu bałaganu w kadrze). Interesuje mnie historia zdjęcia a8 - czy Panna Młoda nadziała się na widelec?
pawelr1975
28-10-2008, 18:15
:) hahaha ciekawa teoria z tym widelcem :) nie nie nadziala sie :) ale bylo o wlos a wlasciwie o tort od nieszczescia :)