Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Mglisty poranek
Przepraszam za rozmiar - ale w mniejszym wydaniu gubiło sie to wszystko zbyt moim zdaniem.
Tak w zasadzie tu też mało co widać bo dopiero na dużym formacie można obejrzeć nieco bliżej szczegóły tego miejsca.
"Moja nieśmiertelna" ;) Łapszanka.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img117.imageshack.us/img117/4963/80206332mx6.jpg)
irek6311
26-10-2008, 23:12
Nie masz co przepraszać jet Pięknie ;)
lubie takie Panoramki .
Piotr_ek
27-10-2008, 01:34
Dużo tam jeszcze tego masz w szufladzie ? :)
bardzo fajny widok
pozdrawiam
Szacun, super tropheer...
Piękne choć niebo do reszty mało mi pasuje. Wygląda jak wklejone ;) wiem, że nie jest ale po prostu dla mnie dziwnie to wygląda.
Z drugiej strony takie niebo tłumaczy brak światła i te ciemne świerki tu i tam.
Dużo tam jeszcze tego masz w szufladzie ? :)
Trochę Cię jeszcze pomęczę ;) Co do nieba Jessus masz rację - światła było mało - tzn było bardzo rozproszone przez chmurki bo słońce miałem z lewej mocno za sobą.
Nikonozaur
27-10-2008, 11:43
Pięknie. Bardzo mi się podobają kolory dołu i posępne, jesienne niebo.
malasana
27-10-2008, 13:11
Urzekajaco piekna panorama.
Jest pięknie.
N24-70?
Tamron 17-50 ;)
Piotr od pewnego czsu wstrzeliłes się w świetna kolorystykę na swoich fotach - mysłę ze powinienes na dłuzej przy takiej pozostać :-D
pozdrawiam :-D
Świetna panoramka. Te chmury zrobiły Ci niezły sufit.
Świetne, właśnie, zapomniałem Ci podziękować za wskazanie miejscówki, najpiękniejszej jaką widziałem do tej pory. Wkrótce też coś wrzucę. Pozdrawiam
To chyba bardziej ta jesień ;) Co do zdjęcia to zauważyłem, że mimo iż robię zawsze raw-y lepiej podoba mi się zdjęcie robione na pochmurnym wb..Robiąc zdjęcie na słonecznym wb i korygując go potem w acr nie jestem do końca zadowolony z kolorystyki, bardziej odpowiada mi korekcja z pochmurnego bw. Może po prostu lubię bardziej "ciepłe" barwy w krajobrazie ale to już jak wiadomo gusta i guściki ;)
Świetne, właśnie, zapomniałem Ci podziękować za wskazanie miejscówki, najpiękniejszej jaką widziałem do tej pory. Wkrótce też coś wrzucę. Pozdrawiam
David - cieszę się, że przypadła Ci do gustu ;)
To chyba bardziej ta jesień ;) Co do zdjęcia to zauważyłem, że mimo iż robię zawsze raw-y lepiej podoba mi się zdjęcie robione na pochmurnym wb..Robiąc zdjęcie na słonecznym wb i korygując go potem w acr nie jestem do końca zadowolony z kolorystyki, bardziej odpowiada mi korekcja z pochmurnego bw. Może po prostu lubię bardziej "ciepłe" barwy w krajobrazie ale to już jak wiadomo gusta i guściki ;)
praktycznie od zawsze wybieram "cloudy" najwyzej gdy mam za ciepło odejmuję z 500 kelwinów - w krajobrazie daje to fajne rezultay ,jednakże przestrzegam wszystkich młodych forumowiczów - trzeba trzymać rękę na pulsie i kontrolować suwaki bo łatwo jest przesadzić z saturacją przy takiej temperaturze barwowej :-D
jesteś kozak - taka fota w takim miejscu... bomba !!!
marzenka
27-10-2008, 20:58
Jako towarzyszka davidadołączam się do podziękowań za wskazanie tego miejsca.Jest piękne i niesamowite:)Pozdrowienia
robson38
27-10-2008, 21:10
przepiękna pocztówka , super zdięcie
Zdjecie, jak i miejsce, bardzo malownicze, tylko kolorystyka burzy mi odbior.
borregaard
27-10-2008, 21:33
B.dobre.
Pzdr
Andrzej
Bravo , naprawde czadowa fota.
Pozdro........
Oglądam i biorę głęboki oddech.
Ten krajobraz i ta przestrzeń:-D:-D:-o
Kaśka M.
27-10-2008, 23:33
Piekna panorama. Gratuluje!
Tomasz121
27-10-2008, 23:35
piękne
jarzab11
27-10-2008, 23:40
Przepraszam za rozmiar - ale w mniejszym wydaniu gubiło sie to wszystko zbyt moim zdaniem.
Tak w zasadzie tu też mało co widać bo dopiero na dużym formacie można obejrzeć nieco bliżej szczegóły tego miejsca.
bajeczna fotka, bardzo ładne kolory
Mnie sie rowniez bardzo podoba.
Super!
Jakub Klimczak
28-10-2008, 10:14
Świetne ujęcie.