Zobacz pełną wersję : Logitech VX Revolution problem
Witam i proszę o pomoc, mianowicie zgubiłem mikronadajnik do bezprzewodowej myszy logitech vx revolution, nie mam zielonego pojęcia gdzie można to kupic. Próbowałem sie kontaktowac z logitech deutschland i polska, ale oni nie mają zamienników , allegro i ebay też nie za bardzo, może ktoś z Was ma dostep do tych części?
Witam i proszę o pomoc, mianowicie zgubiłem mikronadajnik do bezprzewodowej myszy logitech vx revolution, nie mam zielonego pojęcia gdzie można to kupic. Próbowałem sie kontaktowac z logitech deutschland i polska, ale oni nie mają zamienników , allegro i ebay też nie za bardzo, może ktoś z Was ma dostep do tych części?
Wydaje mi się, że trzeba mieć komplet nadajnik/odbiornik które zostały zaprogramowane do współpracy ze sobą, więc jak kupisz nadajnik to i tak chyba nie będzie działało. Możliwe że jest jakieś oprogramowanie które potrafi skomunikować odbiornik i nadajnik. W każdym razie u mnie logitechy widza tylko swoje nadajniki.
Spece z logitecha powiedzieli, że mogę miec każdy inny nadajnik, ważne żeby był od modelu vx revolution, wszystkie mają czestotliwosc 2,4 ghz .
Proszę zapytać tu: http://rma.fixit-service.com/
sokrates
23-10-2008, 20:20
pewności nie mam, ale oni chyba jakoś programują pary mysz-nadajnik - mam na biurku 2 laptopy - oba mają takie same myszki Logitech NX60 ale nie mogę zamieniać między sobą myszek - tzn. dana mysz działa mi tylko z nadajnikiem z którym była kupiona. Możliwe że jakoś to można zmienić, nigdy w to nie wnikałem.