Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Na rybach o zachodzie
zapraszam na cd. tematu jeziorowego
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img401.imageshack.us/img401/8375/dsc4887krskw4.jpg)
malasana
21-10-2008, 20:48
Podoba sie, chyba bardziej niz poprzedni set. Nie myslales o kwadracie dla tego kadru? Pozdr:)
Podoba sie, chyba bardziej niz poprzedni set. Nie myslales o kwadracie dla tego kadru? Pozdr:)
ja lubię przestrzeń i moze z tego powodu nie tnę fotek w kwadrat :-D
cacko,
bardzo mi się podoba, uspokaja...,
nastrojowe :)
ladnie.na wpododwunastej na niebieskim plamka na matrycy :-)
malasana
21-10-2008, 20:54
ja lubię przestrzeń i moze z tego powodu nie tnę fotek w kwadrat :-D
Ok:) Tez lubie przestrzen, ale czasami kwadrat wydaje sie pasowac idealnie.
Klimatycznie. Co do kadru to myślę, że jest dobry taki jak jest. Kwadrat może byłby fajny ale wydaje mi się, że jednak przez obcięcie góry lub dołu to zdjęcie sporo by straciło z tego klimatu.
PS. Jakiegoś syfka na matrycy przeoczyłeś :)
Edit: Widzę, że syfka już ktoś zauważył...
Fajne jest i mnie się podoba :)
Ale WYPAS!!! Gratuluję!!!
Czystość formy, wykonie nienaganne, łódeczka jak się patrzy - słowem wyśmienite!
ladnie.na wpododwunastej na niebieskim plamka na matrycy :-)
oj Pawcio - TY zegarmistrz jesteś ,plamka była na szkiełku (broń boże na matrycy) ale już "ni ma" :-D
borregaard
21-10-2008, 21:14
Ładnie,ładnie Panie Dziadek,bardzo ładnie....:-D
Pzdr
Andrzej
Teraz Ci się należy...5*
oj Pawcio - TY zegarmistrz jesteś ,plamka była na szkiełku (broń boże na matrycy) ale już "ni ma" :-D
ktos musi Cie pilnowac ;-)-wdzieczny badz ;-)
Świetny klimat, kadr, kolor. Kiedy ja tak się naumie.:(
Gratuluje kolejnej świetnej fotografii.
Gratuluje kolejnej świetnej fotografii.
dzięki Kobyll, widzę ostatnio ze coraz częściej bywasz w tym dziale :-D
Odpowiada mi w takim kadrze.
Mój drogi wielbicielu kimkolwiek jesteś dziękuje za tę jedną gwiazdkę i życzę Ci choć w połowie tak dobrych zdjęć jak to , i nie jest to zadzieranie głowy z mojej strony - po prostu jeżeli coś się robi z pasją i zangażowaniem to fotki wyjdą zawsze choćby poprawne technicznie i zaniżanie oceny jak szczur po kryjomu obojętnie czy to mnie czy innym forumowiczom jest tak niską pobudką że stać na takie postępowanie tylko ludzi o niskim intelekcie ( to już trzeci taki wątek w ostatnim czasie)
Nemeth - dołanczam do Twojego klubu :-D
Mój drogi wielbicielu kimkolwiek jesteś dziękuję za tę jedną gwiazdkę i życzę Ci choć w połowie tak dobrych zdjęć jak to , i nie jest to zadzieranie głowy z mojej strony - po prostu jezeli coś się robi z pasją i zangażowaniem to fotki wyjdą zawsze choćby poprawne technicznie i zaniżanie oceny jak szczur po kryjomu obojętnie czy to mnie czy innym forumowiczom jest tak niską pobudką że stać na takie postępowanie tylko ludzi o niskim intelekcie ( to już trzeci taki wątek w ostatnim czasie)
Nemeth - dołanczam do Twojego klubu :-D
Janusz lej na gwiazdki, robisz solidną robotę i tego się trzymaj:)
Podoba mi się kadrowo i kolorystycznie:)
Chyba najlepsza z tej serii ... Ogólnie świetne światło mieliście. Bardzo mi się to zdjęcie podoba.
Widzę też, że dopadła Cię jedna gwiazdka? Spójrz na to w taki sposób. Nie ma się do czego doczepić a żal mu dupe ściska ... :)
harb - myślę, że w Twoim przypadku taki troll nie jest groźny bo masz już na tym forum na tyle wyrobioną "markę", że i tak nikt na te gwiazdki uwagi nie zwraca bo jak widzi Twój wątek to wie, że warto zajrzeć.
Swoją drogą - może już czas na jakąś kampanię społeczną i forumowe referendum w sprawie likwidacji tych nieszczęsnych gwiazdek. :)
harb - myślę, że w Twoim przypadku taki troll nie jest groźny bo masz już na tym forum na tyle wyrobioną "markę", że i tak nikt na te gwiazdki uwagi nie zwraca bo jak widzi Twój wątek to wie, że warto zajrzeć.
Swoją drogą - może już czas na jakąś kampanię społeczną i forumowe referendum w sprawie likwidacji tych nieszczęsnych gwiazdek. :)
dzieki Elix - miło mi ze masz o mnie takie zdanie , ale tutaj nie chodzi o gwiazdki ale o sposób wyrażania opinii , w taki tchórzliwy dziecinny sposób i o chęć odgrywania się za np.niekorzystny komentarz --- odpuszczam :lol::lol::lol:
pozdrawiam :-D
Zdanie mam o Tobie takie na jakie sam sobie zapracowałeś :) i ja wiem, że tu nie chodzi o gwiazdki tylko raczej o to, że stały się one anonimowym narzędziem dla tchórzy i zawistników - i stąd mój postulat o referendum :) skoro przynoszą one więcej złego niż dobrego.
kronos28
22-10-2008, 17:03
o pare dni człowieka nie bylo a tu takie jazdy :D
ZAJEB... ten tego :) czyli moje klimaty - super i to co ja lubie i to nawet bardzo :). cienie delikatne swiatło zachodu/wschodu i jeszcze człowiek do kompletu....
Piotr_ek
22-10-2008, 17:04
już pisałem, że dobre :)
Bajkowe - ubustwiam taką kolorystykę i kompozycję. Ludzki pierwiastek + piękno natury. Brawa!
Ponownie pokazałeś swój warsztat.
Spojrzenie, kompozycja, barwy - PIĘKNIE.
Subtelne, delikatne, czyste i - jak to określił camrak- bajkowe.
Piękne Panie, piękne ... :)