Zobacz pełną wersję : Zimowy ZLOT NKP ZAKOPANE 2009
O, Jeżu Kolczasty... :) Się porobiło...
Z Tadziem weźmiemy Cię w ogień krzyżowy :D
Z Tadziem weźmiemy Cię w ogień krzyżowy :D
No to będziesz miał duuuuuuuuuuużo nadprogramowych fotek ( nie wiem czy dobrych ), ale swoich.:)
No to będziesz miał duuuuuuuuuuużo nadprogramowych fotek ( nie wiem czy dobrych ), ale swoich.:)
Photoshop potrafi cuda, więc nie ma problemu ;)
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=3345 Kawalek historii :) 3 lata mineły... Jak to szybko zleciało. Zazdroszcze Wam tego wypadu. Bawcie sie dobrze forumowicze drodzy.
Trasa przez Oświęcim jest trochę mało znana, a często szybsza od walki w Krakowie i wyjazdach.
Tj. pisze KSIĘŻAK "gierkówką" aż do Siewierza - tam za mostem skręt na Cieszyn ..dalej aż do Tychów, przed Tychami skręt na Oświęcim (chyba że ktoś skręci wcześniej za Mysłowicami na Chełm Śląski itd)
dalej wiadomo Wadowice - Sucha B - MAków Pdh. itd. z Oświęcimia jest tylko 120 km spacerowej jazdy malowniczymi drogami.
chętnych zapraszam
(uprzedzę drogówkę) :-)
Ciekawa propozycja, jak tam z odśnieżaniem? Zapowiadają opady w środę i czwartek. Jeżdżą tam jakieś pługi?
Co do pociągów to mają kilkugodzinne opóźnienia, uwaga!
Ano, właśnie grzebałem. Myślę, że to jedno nadprogramowe zdjęcie jakoś przeżyjemy :)
Dziękuję :D
http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=3345 Kawalek historii :) 3 lata mineły... Jak to szybko zleciało. Zazdroszcze Wam tego wypadu. Bawcie sie dobrze forumowicze drodzy.
no Milus nie zazdrosc tylko Burago kierunek South i jazda
i powiedz wszystkim no powiedz KTO Ci taaakiego pieknego avatara tamtej zimy w Zakopcu zrobil no kto?? :twisted:
Mialem nadzieje ze wszyscy wiedza ze moj najlepszy przyjaciel!
Ps. Nie dam rady :( Buuuuu...
Mialem nadzieje ze wszyscy wiedza ze moj najlepszy przyjaciel!
przez ten zawał nic nie pamietasz: TO JA!!! :mrgreen:
Toc chyba pisze ze TY!!! :) Nie wypieraj sie.
Ojjj Piotrze, szkoda, że nie będziesz. To już nie ten sam zlot będzie, a zdjęcia z '06 widziałem, fajnie mieliście, ale w małym składzie.
super chwile na tej.... Sarnia skała? heh
pierwsza moja Taaaka zima w gorach :)
to wtedy:
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2009/01/1147-1.jpg
źródło (http://www.hesja.pl/photos/1147.jpg)
Jak możemy się bawić bez Ciebie i do tego dobrze?
Nie zazdrość, ale szkoda że Ciebie nie będzie ciałem z nami w Zakopcu.
a zdjęcia z '06 widziałem, fajnie mieliście, ale w małym składzie.
w malym???
hehe
to film video zobaczysz
co sie TAM dzialo hihi
nie bylo tak malo
05 jakies 50-60
06 jakies 40 osob
Fajne foto Sławek, też bym takie chciał ustrzelić ale boję się, że mi aparat zamarznie ;)
a 09 jakieś 70 - to dużo wiecej niż w 06
Fajne foto Sławek, też bym takie chciał ustrzelić ale boję się, że mi aparat zamarznie ;)
E tam nie będzie tak źle:)
Nie przy takich temperaturach się fociło ;)
E tam nie będzie tak źle:)
Nie przy takich temperaturach się fociło ;)
ja będę pierwszy raz więc mam male obawy bo nie wiem co się będzie dzialo prócz słabszych baterii i skraplania ;)
A wy to aparatem robiliście te fotki?:)
A wy to aparatem robiliście te fotki?:)
Takim dużym pudłem na trzech nogach i z czarną płachtą z tyłu ;) hihih
Takim dużym pudłem na trzech nogach i z czarną płachtą z tyłu ;) hihih
czyli D3x ?? :mrgreen:
w malym???
hehe
to film video zobaczysz
co sie TAM dzialo hihi
nie bylo tak malo
05 jakies 50-60
06 jakies 40 osob
tak, tak i to właśnie po tym zlocie nie pozwalają mi wyżej niż na 1/2 piętra mieszkać:)
tak, tak i to właśnie po tym zlocie nie pozwalają mi wyżej niż na 1/2 piętra mieszkać:)
Łoj to się musiało tam dziać ;)
Łoj to się musiało tam dziać ;)
tak mi opowiadali, zresztą po zdjęciach (dzięki ci wielki nikonie za exiffy) szło dojść co, kto i kiedy :D
To i tak dobrze, że nie -1/2. Zawsze trochę światła:)
To i tak dobrze, że nie -1/2. Zawsze trochę światła:)
Tadziu jak coś to ja teraz będę na piętrze -1 więc go przechwycę gdyby się staczał na dół:)
Tadziu jak coś to ja teraz będę na piętrze -1 więc go przechwycę gdyby się staczał na dół:)
Sorry Jakub, wezmę dla Ciebie mocną latarkę:), choć Ty masz SB-900 to sobie doświetlisz.
Ja piernicze. Przestancie bo lzy rozpaczy sie leja :( Bede do Was dzwonil co godzine :)
Sorry Jakub, wezmę dla Ciebie mocną latarkę:), choć Ty masz SB-900 to sobie doświetlisz.
W razie czego jeszcze SB-800 jest;)
a jak bede bez aparatu? to co wtedy?
jakie towarzystwo mnie przygarnie?
bo moj jest w serwisie i nie wiem czy im go na czas "wyrwe"...
:cry:
(Dzwon Mateuszu do mnie jutro. Zadzialamy - admin)
Przy tej pogodzie prędzej nam pikutki pozamarzają, zanim tam dojdziemy. ;)
O, mamy Kropka do przygarnięcia... ;)
Dam Ci moją D70s:)Nabijesz licznik, mam już ponad 130 tyś i nadal chodzi:)
Nie martw się, coś z czarnej dziury ( no może skrzyni ) się wyciągnie.
Ja piernicze. Przestancie bo lzy rozpaczy sie leja :( Bede do Was dzwonil co godzine :)
Ja nawet nie mogę pisać bo te łzy zalały mi klawiaturę ;). Jak znasz w Łodzi jakąś górkę to możemy iść na sanki i poczuć się "prawie jak" na zlocie :D. Ewentualnie zostaje stara dobra Toscania :D. Pomyśl sobie - niby mają wszystko a nie mają najlepszej pizzy na świecie ;).
wielkie dzieki, chlopaki:-D
ale ciagle i tak mam nadzieje...
Basiu, jestem otwarty na propozycje, ale na diecie :) Ok. Nie robmy OT bo nas prezes wywali na zbita paszcze :)
Zakopane 2006... mnie jeszcze na świecie nie było;), ale widać postęp na forum... wtedy razem z komentarzami po zlocie marne 120 postów a tu jeszcze jeden dzień przed wyjazdem i już ponad 540:)
Ja tam ide sie pakowac i jutro prosto po robocie jade:) tak wiec pierwsze piwko w Zakopcu jutro poznym wieczorem:)
Wtedy na forum bylo 1000 ludzikow. Teraz... Rany, nie wypowiadam tej cyfry :)
[...]tak wiec pierwsze piwko w Zakopcu jutro poznym wieczorem:)
Pierwsze piwko to w drodze do Zakopca późnym popołudniem...
...oops, zapomniałem że Ty nie możesz :oops:
Nie zapomnijcie o obowiazkowej zaplacie za zarcie w Zakopcu. Zadajcie potwierdzenia.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.tkdami.pl/~kornecka/rysio/zamyslenie.jpg)
Goldie i Hesja, Zakopane 2006 :)
fot. ktos z balowiczow.
Krzysiek jak chcesz nadal jechać ze mną to poproś kogoś o wywalenie tego posta zanim go przeczytam:D
nie cierpie zapachu browaru w samochodzie... ale tylko jak siedze na przednim lewym fotelu mi przeszkadza... na kazdym innym jest ok:)
Krzysiek jak chcesz nadal jechać ze mną to poproś kogoś o wywalenie tego posta zanim go przeczytam:D
nie cierpie zapachu browaru w samochodzie... ale tylko jak siedze na przednim lewym fotelu mi przeszkadza... na kazdym innym jest ok:)
To może bezalkoholowy :)Chivas będzie lepszy?
hehehe... w sumie z identyczna pieczatka i w identycznym miejscu, jak goldie, juz kilka razy skonczylem hihi
Widzę ikonkę NKP przy Twoim nicku. Skorzystaj z NPS przecież.
Basiu, jestem otwarty na propozycje, ale na diecie :) Ok. Nie robmy OT bo nas prezes wywali na zbita paszcze :)
Uwazaj Piotrze, bo dostaniesz bana od admina za niestawiennictwo sie na Zlocie... i na walnym zgromadzeniu - oj nie dobrze, nie dobrze... ale widac musisz miec lepsze zajecia na ten czas niz picie i szwedanie sie po Zakopanem ;)
Apropos... jeszcze 8h w pracy musze siedziec... pozniej juz tylko pakowanie i rano wypad ;)
Co z tym audio?? Mam brac, czy mam nie brac?? i tak bedzie fajnie :D
jeżeli nie masz problemu z miejscem to bierz:)
a kto bierze rzutnik? bo chcialbym wiedziec jaki to model, aby dobrac "odpowiednie" okablowanie ;)
deoc,
rzutnik i ekran są na miejscu :)
Widzę ikonkę NKP przy Twoim nicku. Skorzystaj z NPS przecież.
taa...
właśnie dziś do nich dzwoniłem.
Pani była zdziwiona, że aparat dotarł w poniedziałek, a ja już się gorączkuję - przecież na wycenę maja 2-3 tygodnie... :evil:
oczywiście w poniedziałek Michał ich informował drogą email, że ten aparat ma iść trybem NPS.
poprzednio sstaneli na wysokosci zadania (jeżeli chodzi o szybkość naprawy), ale...
aparat był u nich na poczatku grudnia...
po odbiorze miałem problemy z AF:evil:
okazało się że mam wgrane tylko pół update Firmware - jestem pewien ze wgrywałem całe, szczególnie że brakowało części A. w serwisie stwierdzili, że to nie ma wpływu na AF. oczywiście teraz jest wgrane poprawnie i całe...
ale AF nie działa tak jak trzeba.:evil: :evil: :evil:
no i nie chce mi "pikać" jak ustawi ostrość...
zobaczymy
deoc,
rzutnik i ekran są na miejscu :)
Znaczy, że WiFi tam jest? :)
Hmm o żadnym wifi na stronie u nich nie pisze, więc trzeba się zaopatrzyć na wszelki wypadek w przenośnego neta:)
No to się porobiło :oops:
Ale looz, w takim razie rozpakuję flaszkę, którą mieliśmy zrobić po przyjeździe, a wieczorem napijemy się piwa :mrgreen:
Jest :)
Po co Wam internet? bedziecie mieli forum na zywo ;) ;)
Jest :)
Jak nie ma to będzie, szczególnie jutro wieczorem:)
Na żywo będą pewnie nieliczni, hmm tak na szybko to chyba tylko Ty przychodzisz mi na myśl :lol:
Na żywo będą pewnie nieliczni, hmm tak na szybko to chyba tylko Ty przychodzisz mi na myśl :lol:
No w sumie... :mrgreen: ale w druzynie zywych beda jeszcze:
1. Kuba [yaqb] na prochach
i
2. Kuba [pilon] na budyniu :D
:D damy rade :D
No w sumie... :mrgreen: ale w druzynie zywych beda jeszcze:
1. Kuba [yaqb] na prochach
i
2. Kuba [pilon] na budyniu :D
:D damy rade :D
Pamiętajmy by zabrać prochy i budyń :)
Na tych prochach to średnio żywy :lol:
a budyń zawsze można doprawić ;)
Pamiętajmy by zabrać prochy i budyń :)
No co ty Kuba C2H5OH w proszku?:), a budyń to dla pilona i na rano.
ciekawe kto w te kilka dni będzie moderował :mrgreen:
Nasz Admin:) chociaż lepiej gdyby był z nami :)
Na te kilka dni wszystkim po banie i spokój.:)
Co z tym audio?? Mam brac, czy mam nie brac?? i tak bedzie fajnie :D
Bierz tym razem będzie niezbędne :).
TAK JEST - zamknac forum na czas zlotu :D Powinna byc taka zasada... a nie ponabijaja sobie posty :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Bierz tym razem będzie niezbędne :).
Nie mów że zmontowałeś filmik. ;-)
Nie mów że zmontowałeś filmik. ;-)
Zmontowałem, Ty w roli głównej :).
Zmontowałem, Ty w roli głównej :).
To muszę się znieczulić kiedy będzie projekcja ;-)
To muszę się znieczulić kiedy będzie projekcja ;-)
Każdy pretekst jest dobry :).
Na te kilka dni wszystkim po banie i spokój.:)
Tradycja jest taka, by na wyjazdach koniecznie kogoś zabanować. Z FIlkiem kombinowaliśmy w Wieliczce, kogo zabanować spod ziemi. Taki ban trafiłby do Księgi Rekordów Guinnesa. ;)
Marta Baranowska
07-01-2009, 17:15
Łeeee, Basiu ja też ubolewam nad tym, że nie mogę jechać. To jest straszna trauma, która mi spać nie daje.
Myślami bede z Wami :)
Tylko wróćcie cali i zdrowi :) Bez takich Mroczkowych numerów mi tam :mrgreen:
Tylko wróćcie cali i zdrowi :) Bez takich Mroczkowych numerów mi tam :mrgreen:
ale co się stało się? przecież to nie ja :P
A właśnie oprócz prochów i budyniu potrzebna jest jeszcze glukoza :D
Ty jeszcze przed kompem?
Marta Baranowska
07-01-2009, 17:51
Zwracam sie z uprzejmą prośbą żebyście cali wrócili :D O
hahaha:D
Ty jeszcze przed kompem?
Autobus o 17.50 mam ;)
nabijasz się ze mnie? :twisted:
nabijasz się ze mnie? :twisted:
Ja???? skądże znowu:) każdy ma jakieś swoje używki :P
b202 Widze że wyjeżdżasz wcześniej niż ja :D
Chce być pierwszy w Wesołej bryce Tadzia, bo ostatni podróżuje w box'ie na dachu :D
On przyjeżdża do mnie.:)
Wyjazd 8.01 godzina 5.00, myślę że 15-16 będziemy na miejscu. W Bydgoszczy straszna ślizgawka się zrobiła i pada śnieg - tak więc jazda też będzie fajna.
ostatni podróżuje w box'ie na dachu :D
Ale za to w pozycji przygotowanej od razu do zakopania. :)
Kundzior
07-01-2009, 19:55
Spoko o 6 rano zwijam się swoją czerwoną strzałą. Jak coś to w wiadomościach będą pisać o mnie. Na zakopiance założył łańcuchy tyle ze nie na koła a na podeszwy butów:)
Chce być pierwszy w Wesołej bryce Tadzia, bo ostatni podróżuje w box'ie na dachu :D
Ojj chyba nie będę. Zima cacy jak idziemy na deskę, ale jak warunki na drodze są złe to jest beeee. Mój autobus nie przyjechał i czekam na kolejny. Mam tylko nadzieję, że dotrę do Bydgoszczy. Sorry Tadziu za kłopot. Więcej nie będę ;) W razie czego będę tym pociągiem o 4 z minutami w Bydgoszczy jak mi kolejny autobus nie podjedzie :/
Ojj chyba nie będę. Zima cacy jak idziemy na deskę, ale jak warunki na drodze są złe to jest beeee. Mój autobus nie przyjechał i czekam na kolejny. Mam tylko nadzieję, że dotrę do Bydgoszczy. Sorry Tadziu za kłopot. Więcej nie będę ;) W razie czego będę tym pociągiem o 4 z minutami w Bydgoszczy jak mi kolejny autobus nie podjedzie :/
Nie ma sprawy, ja idę boxa szykować, tylko nie wiem jaką poduszkę Ci tam położyć.:)
Daj znać jak wsiądziesz do autobusu, żebym wiedział czy autobusem czy tym pociągiem jedziesz.
tylko nie wiem jaką poduszkę Ci yam położyć.:)
za karę to już bez poduszki będę musiał dać radę ;)
py1szczak2
07-01-2009, 20:23
Walizy spakowane,teraz pozostało cierpliwie czekać do jutra:mrgreen:
Walizy spakowane,teraz pozostało cierpliwie czekać do jutra:mrgreen:
a flaszkę masz? ja juz stałem nawet na przestanku i dupa, czekam na kolejny :/
py1szczak2
07-01-2009, 20:30
a flaszkę masz? ja juz stałem nawet na przestanku i dupa, czekam na kolejny :/
A i owszem - mam:mrgreen:
stałem nawet na przestanku i dupa Ty już przestań się za tymi Dupami oglądać,tylko startuj do Tadzia.Czekam na Was jutro w Toruniu i prawdę mówiąc nie mogę się już doczekać.
Kasandra
07-01-2009, 20:42
a ja chciałam dziś kupić grzałkę, żeby zrobić grzane wino i kanał!Nie ma już takich wynalazków w MM itd :twisted:
Jak to dobrze, ze nie pije... ile to mniej klopotow [przed i w trakcie i po :D]...
Wroclaw rusza jutro, mam nadzieje, ze zadnych niespodzianek na trasie nie bedzie ;)
a ja chciałam dziś kupić grzałkę, żeby zrobić grzane wino i kanał!Nie ma już takich wynalazków w MM itd :twisted:
Nie ma tego czego, co by na co nie wyszło ;) Mam i wezmę :D Grzałka dobra rzecz, z czajnikiem można przegiąć i alkohol odparuje :(
Jak to dobrze, ze nie pije... ile to mniej klopotow [przed i w trakcie i po :D]...
Wroclaw rusza jutro, mam nadzieje, ze zadnych niespodzianek na trasie nie bedzie ;)
shaolin, jedziemy razem, dobrze pamiętam? :D
Kasandra
07-01-2009, 20:58
weźmiesz?naprawdę?super!
a lubisz grzane winko?
no i mam nadzieję, że tam gdzieś będzie do kupienia grzaniec galicyjski-wystarczy podgrzać i pycha;-)))
a ja to winna jestem, wódki nie przyjmuje mój organizm w żadnej postaci
shaolin, jedziemy razem, dobrze pamiętam? :D
Razem, razem! Chyba, ze Krzysiek zapomni po mnie podjechac :mrgreen: oby nie ;)
weźmiesz?naprawdę?super!
a lubisz grzane winko?
no i mam nadzieję, że tam gdzieś będzie do kupienia grzaniec galicyjski-wystarczy podgrzać i pycha;-)))
a ja to winna jestem, wódki nie przyjmuje mój organizm w żadnej postaci
wezmę, wezmę i lubię, lubię ;)
muszę tylko znaleźć nadzwyczaj kluczową dla wypadu skarpetkę :D jedną już mam, drugiej brak ;)
zaraz potem szukam grzałki ;)
Razem, razem! Chyba, ze Krzysiek zapomni po mnie podjechac :mrgreen: oby nie ;)
Oby nie ;)
Kasandra
07-01-2009, 21:16
to jak Ty już jutro jesteś to zobacz gdzie tam sklepy są i czy mają winko galicyjskie proszę;-)))
idę się pakować, a jutro jeszcze do pracy;-(
to jak Ty już jutro jesteś to zobacz gdzie tam sklepy są i czy mają winko galicyjskie proszę;-)))
No problemo :) Jak tylko się uda dotrzeć do terenów sklepowych, to nawet mogę nabyć drogą kupna jedno czy dwa ;)
Do zobaczenia!
Tym co nie jadą pozostaje czekanie na zajebiaszcze foty i relacje ze zlotu.
Miłego wypoczynku
Aga, vitter i Sebastian
na Nędzówce nie ma problemów ze sklepami i winem, sam znam kilka.
Miłego wypoczynku
Aga, vitter i Sebastian
Dzięki, szkoda że nie będzie Was z nami.
Kasandra
07-01-2009, 21:29
No problemo :) Jak tylko się uda dotrzeć do terenów sklepowych, to nawet mogę nabyć drogą kupna jedno czy dwa ;)
Do zobaczenia!
ja o tym myślałam, ale prosto z pociągu pędzimy do kolejki na Kasprowy (o ile pociąg się mocno nie spóźni) a 2 flaszki już sporo ważą i jak mi przyjdzie z buta iść na górę to wolę bez zimnego grzańca wędrować;-)))
jak mi przyjdzie z buta iść na górę to wolę bez zimnego grzańca wędrować;-)))
No po zimnym grzańcu to się już ciężko wędruje.:-D
Kasandra
07-01-2009, 21:38
dokładnie :mrgreen:
na razie żłopię 2 Fervexy na raz bo coś mnie dopadło. a potem czas się pakować.
Patrzyłam na ICMie to jutro tak sobie chmury śnieżek, ale kawałek piątku już jest i zapowiada się tfu tfu odpukać...
A na stronie TOPRu 2gi stopień zagrożenia lawinowego na dzień dzisiejszy więc nie jest źle;-))
jeszcze tylko żeby pilon grzałki nie zapomniał to już pełnia szczęścia prawie będzie :mrgreen:
Dla mnie wybiła godzina zero, wszystkie sprzęty na off i za drzwi :D
powodzenia! cała Polska przed Tobą :D
Szerokiej drogi, ja mam jeszcze 8h do wyjazdu i Mroczka do odbioru ( ciekawe gdzie ).
Szerokiej drogi, ja mam jeszcze 8h do wyjazdu i Mroczka do odbioru ( ciekawe gdzie ).
Żeby tylko był do odebrania w jednym kawałku i zdrowy na dodatek. :wink:
W jednym? Przeciez Mroczek od urodzenia byl w dwoch kawalkach ;) ;) chyba, ze telewizja klamie :mrgreen:
Bez grzańca galicyjskiego się nie pokazuj.
A podobno w każdym pokoju jest czajnik elektryczny, więc nie widzę problemu z grzańcem. ;)
Kasandra
07-01-2009, 22:41
eee no w czajniku to troszkę nie bardzo ;-)) bo ktoś następny będzie chciał zupkę chińską zrobić albo coś i zamiast rosołku jakiś barszczyk wyjdzie :mrgreen: dlatego grzałeczka lepsza.
Bez grzańca galicyjskiego się nie pokazuj.
A podobno w każdym pokoju jest czajnik elektryczny, więc nie widzę problemu z grzańcem. ;)
Jak ja ostatnim razem zrobiłem w górach grzańca w czajniku, to płaciłem za puszkę farby na sufit i ścianę :p
Lepiej nie ryzykować, bo to bywa tak, że alkohol nagle zawrze i wszystko wywala przez dzióbek ;) Chyba, że się cały czas patrzy na czajnik co i jak się tam dzieje :D
Kasandra
07-01-2009, 22:57
mam już przyszykowany garczek tak ok litra metalowy więc nic nam nie wybuchnie :mrgreen:
To ja coś widzę,że tu więcej winnych osób, żeby nas te pijoki nie wyklęli :mrgreen:
Podekscytowanie wyjazdem sięga zenitu ;-)
Teraz relacje z przygotowań.
Później długa cisza... ;-) (wiadomo dlaczego)
Następnie meldunki o przybyciu (powroty)
Kolejny etap to wysyp fotek ;-)
Wam to dobrze... ja musze czekac z wyjazdem do soboty...
a ja w ogóle nie pojadę bo dopadło mnie zapalenie oskrzeli :/ szlag by trafił te choróbska :/
Wam to dobrze... ja musze czekac z wyjazdem do soboty...
Spiesz się, bo może w Zakopcu zabraknąć w:)dy.
Cos sie dowiezie... w samochodzie duzo miejsca :)
Kasandra
07-01-2009, 23:27
ufff jeden mniej do galicyjskiego :mrgreen:
ufff jeden mniej do galicyjskiego :mrgreen:
Ja wolę szkockie, ale z lodem:)
ja chyba już dziś odstawię prochy na bok, bo kusicie...
ja chyba już dziś odstawię prochy na bok, bo kusicie...
No i to jest najrozsądniejsza decyzja, weź tylko budyń i glukozę:)
No i to jest najrozsądniejsza decyzja, weź tylko budyń i glukozę:)
O budyń i glukozę niech się inni martwią :D
Ja wolę szkockie, ale z lodem:)
Witam kolege :) W takim razie co nieco przywioze... i oczywiscie zapraszam :)
Moje już się chłodzi w samochodzie, zaproszenie przyjęte, oczekuję rewanżu.:)
Teraz niestety to sam lód mi został i cola przed wyjazdem.
Moje już się chłodzi w samochodzie, zaproszenie przyjęte, oczekuję rewanżu.:)
jutro po drodze również zaopatrzymy się należycie :D a co, jak wszyscy to wszyscy :)
jutro po drodze również zaopatrzymy się należycie :D a co, jak wszyscy to wszyscy :)
Widzę Kuba, że już jesteś całkiem zdrowy:)
Ja tylko chciałbym się wtrącić w dyskusję i dodać od siebie, że bardzo bym prosił o jeden wieczór bez budyniu :D ;) :p
Marta Baranowska
07-01-2009, 23:46
Miłego wypoczynku
Aga, vitter i Sebastian
Niestety...
Widzę Kuba, że już jesteś całkiem zdrowy:)
Cuda Panocku cuda :D
Ja tylko chciałbym się wtrącić w dyskusję i dodać od siebie, że bardzo bym prosił o jeden wieczór bez budyniu :D ;) :p
Kuba Tobie się kupi budyń, a Mroczkowi kilo cukru by mu nie było przykro że nic nie dostał :D
Prośba odrzucona z powodu braku załączników. :)
Kasandra
07-01-2009, 23:58
nie wiem o co chodzi z budyniem, pilon my po Bożemu winko;-)))tzn nie wiem w sumie jak Ty ale ja na pewno;-)))w końcu w Kanie nie stworzono wódki ani piwa, a winko :mrgreen:
nie wiem o co chodzi z budyniem, pilon my po Bożemu winko;-)))tzn nie wiem w sumie jak Ty ale ja na pewno;-)))w końcu w Kanie nie stworzono wódki ani piwa, a winko :mrgreen:
Ani budyniu ;) Generalnie ja mam tak, że albo budyń albo etanol ;) Łączone wylatują po chwili na dywan itp ;) Stąd sposób na moją abstynencję :D Dać mi budyniu ;)
Kasandra
08-01-2009, 00:09
a dobra co ja Ci będę żałować dam Ci i budyń i etanol, bo nic nie rozumiem co do mnie rozmawiasz;-)
jak nie zapomnę jutro kupić hahaha
Kuba, Kasandra chyba Cię nie lubi ;)
Kuba, Kasandra chyba Cię nie lubi ;)
Ano niechcący na to wyszło ;) :p
Kasandra
08-01-2009, 00:12
dobra nie wiem jak Wy ale ja idę się pakować i jedźcie ostrożnie!!!
To się zapowiada najazd szkockich górali na Podhale ;) Ja też lubię tych kolorowych jaśków. Kwestia który kolor wybrać? Czerwony, czarny czy zielony ? Oczywiście przyłącze się do smakowania z własnym załącznikiem :))
Graty spakowane:) Teraz 6h snu i w trasę:) Do zobaczyska na miejscu.
To się zapowiada najazd szkockich górali na Podhale ;) Ja też lubię tych kolorowych jaśków. Kwestia który kolor wybrać? Czerwony, czarny czy zielony ? Oczywiście przyłącze się do smakowania z własnym załącznikiem :))
Kolor ma znaczenie na początku, później im więcej odwiedzin Jasiów, tym się robi bardziej jednobarwny:), nam za to się włącza kolor HDR.:)
No nie mowcie, ze zostane sam... jeden sie broni przed budyniem, drugi odstawia prochy... ehh... :razz:
Nastepny plener robimy bez alkoholu, zobaczymy jacy jestescie twardzi :razz:
zapominasz o mnie :-D
Tadziu - Mroczek dotarł?
Zastanawiam się, czy warto się kłaść spać. Ale chyba pójdę.
Kasandra
08-01-2009, 00:49
shaolin to po Bożemu winko?
Jezus lubił winko wiedział co dobre:mrgreen:
zapominasz o mnie:D
Fakt, zapomnialem... za co przepraszam ;) Smiem twierdzic Jacku, ze jestes kurna jak bocian z seksmisji - czyt. jestesmy uratowani :D
Kasandra, nikt nie powiedzial, ze ja lubie Jezusa :mrgreen: ;)
Tadziu - Mroczek dotarł?
Jeszcze jedzie, ja czekam na telefon od niego, to odbiorę z dworca, też nie wiem czy jak przyjedzie to iść spać czy jechać.
Kasandra
08-01-2009, 00:52
No ale ja Cię nie chcę nawracać, a jedynie próbuję pokazać słuszną drogę;-)) WINO!!!:mrgreen:
Ehh chyba w miarę spakowany 5h snu i nie wiem ile jazdy czołgiem :)
No nie mowcie, ze zostane sam... jeden sie broni przed budyniem, drugi odstawia prochy... ehh... :razz:
Nastepny plener robimy bez alkoholu, zobaczymy jacy jestescie twardzi :razz:
Jak bez alkoholu to, " co to jest plener? ":)
Kasandra
08-01-2009, 00:54
ja idę lulu więc dobranoc;-))
Czas sprobowac czegos nowego :D
Kasandra, dobranoc ;) do zobaczenia niedlugo :)
Ja też powoli idę lulu :) A podjarany jestem jak szympans w hurtowni fistaszków :D Dobrej nocy! :D
No wlasnie. To tu ludzie stowarzyszenie zakladaja, zeby moc sie po ludzku napic... a kolega chce plenery "bez" organizowac :D :D :D
Tadziu - Mroczek dotarł?
Mroczek jest, do 5.0
Mala prosba. Zostawcie Tatry tam gdzie sa. Chcialbym je jeszcze odwiedzic w tym samym stanie :)
Mala prosba. Zostawcie Tatry tam gdzie sa. Chcialbym je jeszcze odwiedzic w tym samym stanie :)
a nie wystarcza Tobie tylko rysy?
szkoda, że się nie zobaczymy, tym razem oczywiście.
no dobra się pospało a tu czas ruszać :)
no dobra się pospało a tu czas ruszać :)
No, niestety też już wstaliśmy i ruszamy, do zobaczenia w Zakopcu.
py1szczak2
08-01-2009, 05:30
Za cholerę spać nie mogę,więc teraz kawka z rumem co by ciepło się zrobiło na brzuszku,śniadanko jeszcze raz sprawdzić zawartość walizek no i czekam na umówiony znak - sygnał od wilka325 .
No i jeszcze wizyta na klopie bo emocje sięgają zenitu.
Do zobaczenia z Zakopcu
Piotr
Też wstałem. Kurcze, są ludzie na forum o tak nieludzkiej godzinie :mrgreen:
py1szczak2
08-01-2009, 05:38
Też wstałem. Kurcze, są ludzie na forum o tak nieludzkiej godzinie :mrgreen:
Witam,ja właśnie zajadam śniadanko.
Do zobaczenia w Toruniu.:-D
Wszystkim którzy zostają w domach z rożnych przyczyn , życzę żeby bawili się równie dobrze jak My:mrgreen:,jeśli uda się mi przeżyć w tych jakże ekstremalnych warunkach to do zobaczenie w niedzielę przed kompem.
piotr:mrgreen:
No a ja wstałem, pora się dopakować i zbierać :D
Kasandra
08-01-2009, 08:07
ja wstałam i jeszcze 8h w pracy...
Przyznam, ze odzwyczailem sie od wstawania o tej porze ;) ale jak trzeba to trzeba... ;)
Trzeba dopchnac pare gadzetow tu i tam i mozna jechac :)
ja właśnie minimalizuje ekwipaż ;)
Ja pewnie bede mial 10x tyle ile bede naprawde potrzebowal ;) ale musicie mi wybaczyc, bo to moj pierwszy raz :D
Ja pewnie bede mial 10x tyle ile bede naprawde potrzebowal ;) ale musicie mi wybaczyc, bo to moj pierwszy raz :D
Wybaczymy ;) Obyśmy się załadowali ;)
Wybaczymy ;) Obyśmy się załadowali ;)
Najwyżej będziecie trzymali plecaki na kolanach. SWOICH :)
Najwyżej będziecie trzymali plecaki na kolanach. SWOICH :)
Ja dużo miejsca nie zabiorę :D Na bank się zmieścimy bez męczenia kolan ;)
Ja też na nogach:) jeszcze jakieś 2h i w drogę :)
Kasandra
08-01-2009, 09:32
to ja się czuję jak kosmita, bo mam wielki plecak a tylko na 3 dni jadę;-))
ale ja się raczej zmieszczę do pociągu;-))
Ok, ja sie spakowalem - teraz moge w spokoju oczekiwac na przyjazd kapitana druzyny ;) Do zobaczenia na miejscu ;)
GKJ - przywieźcie oscypki :) do mleczarni... plisss :D
ja też chce z wami !!!!!!!!!
Pytanie do Hesji,
Gdzie organizowany będzie kulig? Chciałbym się z Wami spotkać, chociaż jeden wieczór, a jedyna opcja to piątek wieczorem. Napisałeś, że czas trwania to 2h, czyli ok. 20.30 będziecie w pensjonacie? Może przyszedłbym tam prosto?
Szerokiej drogi!
Marta Baranowska
08-01-2009, 19:59
No i jak tam jak tam?;>
autograf
08-01-2009, 20:16
No i jak tam jak tam?;>
Sama zobacz: http://nikon.org.pl/showthread.php?t=83538 :D
Marta Baranowska
08-01-2009, 20:35
Widziałam:D
ja wlasnie siedze w autobusie w nakle nad notecia i czekam az autobus pojedzie dalej. plener zaliczam do bardzo udanych ;) ale również z przygodami, ale tym razem z freelancerami ;) pozdro
będę w domu gdzieś o 21.10 wiec przed kompem tak o 21.50 pewnie,wiec pozniej napisze wiecej bo w telefonie to slabo idzie
ja wlasnie siedze w autobusie w nakle nad notecia i czekam az autobus pojedzie dalej. plener zaliczam do bardzo udanych ;) ale również z przygodami, ale tym razem z freelancerami ;) pozdro
będę w domu gdzieś o 21.10 wiec przed kompem tak o 21.50 pewnie,wiec pozniej napisze wiecej bo w telefonie to slabo idzie
Mroczek, pisz w:http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=83538&page=20
Jestem już w domciu.
Bardzo dziękuję za wspaniałą atmosferę i doborowe towarzystwo.
Kundzior
11-01-2009, 23:13
Heya!! Było zajefajnie...dopiero wszedłem do domu usiadłem przy kompie!! Pozdrawiam wszystkich!!! Ja i Magda:) Oby więcej takich plenerów!!!
No i ja już w domu :( niestety bo z taką "Rodziną" w Zakopanem było o wiele lepiej. Kolacja zjedzona i teraz nadrabiam zaległości kiedy to jechałem busem czy byłem na zlocie, strasznie tu dużo pisali, na drugi raz na zloty trzeba zamknąć forum ;) może i więcej ludzi będzie jeździć :)
zapomniałem podziękować mojemu chyba mogę tak to ująć przyjacielowi wilk325 za nocleg, transport i całą resztę, jesteś WIELKI i w dodatku jesteś moim idolem ;)
zapomniałem podziękować mojemu chyba mogę tak to ująć przyjacielowi wilk325 za nocleg, transport i całą resztę, jesteś WIELKI i w dodatku jesteś moim idolem ;)
Jestem teraz czerwony jak burak:oops:
Kasandra
12-01-2009, 00:33
no właśnie ja bardzo żałuję, że nie dałam rady z Tobą porozmawiać, bo w piątek jakoś szybko się upiłam, a wczoraj już umierałam w łóżku. A miałam tyyyyyle pytań buuuuu
no właśnie ja bardzo żałuję, że nie dałam rady z Tobą porozmawiać, bo w piątek jakoś szybko się upiłam, a wczoraj już umierałam w łóżku. A miałam tyyyyyle pytań buuuuu
z Tadziem rozumiem? bo ze mną nikt nie gadał przez cały plener to musiałem zacząć śpiewać, może The Nikons mnie przygarną ;)
Kasandra
12-01-2009, 00:50
tak z Tadziem;-))) fakt, że Ciebie od razu skojarzyłam, że Ty to TY :mrgreen:
tak z Tadziem;-))) fakt, że Ciebie od razu skojarzyłam, że Ty to TY :mrgreen:
ciekawe po czym :D
Kasandra
12-01-2009, 00:52
intuicja kobieca?;-)))
intuicja kobieca?;-)))
aha tak się domyślałem ;)
Będzie jeszcze okazja:)
Kasandra
12-01-2009, 10:10
też mam taką nadzieję;-)
troche bez sensu jest ciagnac dwa watki "pozlotowe"
na pozlotowa gadaninke zapraszamy TU (http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=83538)
tego niniejszym zamykam :)