PDA

Zobacz pełną wersję : [ Glamour/Beauty ] Secik z golym megabiustem...

thickasabrick
18-10-2008, 21:52
Ha! mam Was ;D

sznurek (http://img530.imageshack.us/img530/9283/sandrauschisetql9.jpg)

Pzdr.

hedgehog
18-10-2008, 22:12
Fajniusie. Zwłaszcza pierwsze z setu. I gratulacje za tytuł wątku. :D

amirez
18-10-2008, 22:25
E... tam, tylko secik, reszta to bujda;)

kobyll
19-10-2008, 12:35
Eeeeeeeeeeee nabrałem się.... Gdzie te cycki?! :) Heheh

A tak zupełnie serto to - secik bardzo dobry :)

micak
19-10-2008, 18:55
nabrałem się............. :mrgreen:

Fr@ntz
19-10-2008, 20:03
set niezły, ale liczyłem na modelkę przynajmniej z DD albo E :-(

flyski
19-10-2008, 20:06
No już miałem nie wchodzić :), ale mówię sprawdzę co to i... naprawdę fajny secik

autograf
19-10-2008, 21:02
Jest klawo! Cały set mi się podoba. Najlepsza jednak dla mnie jest jedynka. Zaraz za nią dwójka.

thickasabrick
19-10-2008, 22:32
Dzieki!

A tytul? nowy jestem tu to sobie jakos radzic musze, prawda?

;)

sailor
20-10-2008, 01:18
A tytul? nowy jestem tu to sobie jakos radzic musze, prawda?
;)

nie iwem czy oszukiwanie widza z zalozenia jest dobrym sposobem na radzenie sobie ... ale skoro taka droge wybrales to powodzenia :)

hedgehog
20-10-2008, 10:08
nie iwem czy oszukiwanie widza z zalozenia jest dobrym sposobem na radzenie sobie ... ale skoro taka droge wybrales to powodzenia :)

To nie oszukiwanie - to jest bardzo dobry marketing :)

Erie
20-10-2008, 10:19

eee tam - toż to zwykła reklama, jak śnieżnobiałe skarpetki z Viziran ;)

GrzesiekH
20-10-2008, 14:51
mi się nie podoba - każda klatka inny odcień/temperatura, gra modela (to już może nie bezpośrednio do fotografa, ale...)
ustawienie lamp tworzy słaby efekt (odbiegający od konwencji strobist - bo chyba to jest to nawiązanie, a nawet jak nie to plastik)
IMO zamiar był ale się nie udało. Pozdrawiam i do dzieła

sailor
20-10-2008, 15:06
mi się nie podoba - każda klatka inny odcień/temperatura, gra modela (to już może nie bezpośrednio do fotografa, ale...)

na penwo ogladamy te same zdjecia? bo gra modela szczegolnie na 1 jest o niebo lepsza niz gra modelki.

ustawienie lamp tworzy słaby efekt (odbiegający od konwencji strobist - bo chyba to jest to nawiązanie, a nawet jak nie to plastik)
wybacz ze nie zrozumialem tego co napisales ale bardzo bym chcial zebys wyjasil co miales na mysli (stary juz jestem i nowoczesne techniki a w szczegolnosci trudne slowa je okreslajace jakos do mnie powoli docieraja).. co ma wspolnego konwencja strobist z plastikiem.
z drugiej strony moglbym zapytac co to jest ta konwencja strobist? rozumiem ze miales na mysli doswietlanie lampami w terenie... tyle tylko ze to jest technika rownie stara jak lampy blyskowe.

btw. jak mozna zostac wyznawca konwencji strobist? czy wystarczy jak kupie sobie stare lampy blyskowe i pojde w teren? a jak wezme w teren przenosny generator to bede z angielska strobista czy z polska zwyklym fotografem z generatorem? :D

IMO zamiar był ale się nie udało. Pozdrawiam i do dzieła[/quote]

GrzesiekH
20-10-2008, 21:25
co ma wspolnego konwencja strobist z plastikiem.
z drugiej strony moglbym zapytac co to jest ta konwencja strobist? rozumiem ze miales na mysli doswietlanie lampami w terenie...

Wyraziłem się widocznie niejasno, mówiąc krótko - wykorzystanie offshoe czy lamp z generatorem tutaj IMO się nie udało. Konwencja strobist - poprostu plenery z wykorzystaniem światła sztucznego, w końcu serwis dotyczy właśnie tak robionych zdjęć - stąd taki skrót

PZDR

Erie
20-10-2008, 21:46
Wyraziłem się widocznie niejasno, mówiąc krótko - wykorzystanie offshoe czy lamp z generatorem tutaj IMO się nie udało. Konwencja strobist - poprostu plenery z wykorzystaniem światła sztucznego, w końcu serwis dotyczy właśnie tak robionych zdjęć - stąd taki skrót

PZDR

ja chyba też jestem za stary i nie łapię Twej wypowiedzi, można prosić po polskiemu?

hedgehog
20-10-2008, 21:50
ja chyba też jestem za stary i nie łapię Twej wypowiedzi, można prosić po polskiemu?

Koledze się popyrtało. Strobist, od "strobe" (czyli żargonowego określenia montowanej na korpusie lampy błyskowej, w tym wypadku wyzwalanej zdalnie - słowo to używane jest namiętnie przez naszych przyjaciół zza wody) to specyficzny termin, nie mający nic wspólnego z generatorami i podobnymi wynalazkami. Właśnie tym odróżnia się od zwyczajnej fotografii w świetle błyskowym, że świeci się maleńkimi, tanimi lampami. To tak gwoli wyjaśnienia, za resztę popyrtania nie odpowiadam.