Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Widoki na Værøy
sniper88
18-10-2008, 21:31
Taka sobie panorama zza kola podbiegunowego:)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://www.photo--gallery.yoyo.pl/OTHER/CB/Norge2008/Vaeroy.jpg)
Jak wam sie podoba?;)
Zdjęcie bardzo "nierównommierne" co akurat mi burzy odbiór
sniper88
18-10-2008, 21:39
Co masz na mysli przez "nierównomierne"?:)
Nie podoba sie.
brak jakiejs przemyslanej kompozycji, zbyt drastyczne ciecie kadru na dole. Brak koloru. Brak szczegółów.
W koncu to 400D... ;)
Miejsce z potencjalem, lecz wyglada, jakby tam przed chwila spadla bomba (i jeszcze wybuchla...).
Hmm... źle sklejona panorama? Tak jakoś krzywo. Przepalenia. Cięcie mocne... jakoś ni w pięć ni w dziesięć. Miejsce fantastyczne ale mogłoby być lepiej pokazane.
Wiecej dooooluuuu...takie ciecie podlogi wprowadza duzy niepokoj [tzn zle mi sie oglada ;)]. Mam nadzieje, ze to nie byla ostatnia panorama jaka tam strzeliles ;) czekam na wiecej!
p.s. W PG jest biala kropka, pewno zle dociete :razz:
sniper88
18-10-2008, 23:27
Nie podoba sie.
brak jakiejs przemyslanej kompozycji, zbyt drastyczne ciecie kadru na dole. Brak koloru. Brak szczegółów.
Dzieki za szczerosc:)
W koncu to 400D... ;)
Swietny aparat:mrgreen:
Hmm... źle sklejona panorama? Tak jakoś krzywo. Przepalenia. Cięcie mocne... jakoś ni w pięć ni w dziesięć. Miejsce fantastyczne ale mogłoby być lepiej pokazane.
Z przepalem nie bylo jak walczyc, bo bez statywu bracketing odpadal. A wziecie statywu tez nie wchodzilo w rachube:p
Wiecej dooooluuuu...takie ciecie podlogi wprowadza duzy niepokoj [tzn zle mi sie oglada ;)]. Mam nadzieje, ze to nie byla ostatnia panorama jaka tam strzeliles ;) czekam na wiecej!
Z tym dolem to rzeczywiscie dalem ciala, na usprawiedliwnienie dodam tylko ze bylo tam jedynie troche piasku i 400m samego powietrza:D
Mam nadzieje, ze to nie byla ostatnia panorama jaka tam strzeliles ;)
Ostatnia, ale wczesniej tez byly;)
malasana
19-10-2008, 11:45
Brakuje mi dolu na tym zdjeciu, wyglada jakby bylo przypadkowo wyciete z innego, wiekszego przez to. A szkoda bo sie zapowiadalo swietnie...