Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Spokojny widoczek
Jak w tytule, można się zrelaksować... sądzicie że można?
poddaje krytyce ;)
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img66.imageshack.us/img66/8799/naforummm7.jpg)
PLUS, bez apelacji!!!
Nadzwyczaj ładne zdjęcie! Co prawda kombinowałeś coś koło tego drzewa, co widać, ale gdyby ni było widać tych kombinacji, byłby wielki plus a tak jest tylko taki zwykły. :) Ale już i tak zdjęcie mi się podoba!
Żeby tylko mmsko nie znalazł tu jakichś przepaleń na pierwszym planie. :)
Przyjemnie - przeostrzone nieco tylko mz + drzewo, o którym pisał już kolega.
malasana
18-10-2008, 17:41
Fajne niebo Ci wyszlo, ogolnie sie widoczek podoba. Szkoda troche tej siatki i drutow - bez nich kadr bylby wysmienity moim zdaniem, ale nie zawsze mamy wplyw na krajobraz, ktory fotografujemy. Mam tez wrazenie, ze odrobine przeostrzone jest to zdjecie, ale moze sie mi wydaje.
O potknieciach juz bylo, a reszta piekna.
bardzo dziękuje za opinie, w końcu zrobiłem zdjęcie które podoba się nie tylko mnie :)
Pozdrawiam
bardzo dziękuje za opinie, w końcu zrobiłem zdjęcie które podoba się nie tylko mnie :)
Pozdrawiam
A gwiżdż na to. Naucz się na cudzych błędach (oglądając forum) i rób tak, żebyś miał z tego przyjemność, a nie żeby się innym spodobało. Nie bądź Rubik! :)
Dobre bo proste.
Stara prawda o fotografiach mówi, ze sa jak tanie wino...Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie. :-)
Prostotę tę utrzymałbym tez w postprocesingu. To znaczy stosowne wywołanie, bez wodotrysków, wymiany kolorów, zmiany odcieni i takich tam kombinacji.
Kadr broni sie sam i nie potrzebuje zbyt wielu tabletek cyfrowej Viagry.
bdb :-D ładna kolorystyka
borregaard
19-10-2008, 08:17
Tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie. :smile:
Jest to wino proste....:mrgreen:
Zdjęcie mi się średnio podoba.
Dla mnie jest ono...ani złe ani jakieś tam specjalnie wyróżniające się czymkolwiek.
Nie "działa" na mnie tak jak wino proste...:mrgreen:
Wady obróbki mają,być może,na to wpływ jakiś...
..ale może,co jest najbardziej prawdopodobne,czucie moje jest zbyt ..proste..:-D
Pzdr
Andrzej
Nie dodam niczego nowego więc po prostu powiem, że zdjęcie mi się podoba.
Zdjęcie jakoś specjalnie mnie nie rusza.
Ładne światło, całość ździebko za ostra i trochę szumu w chmurach widać.
snaperius vulgaris
19-10-2008, 10:52
Jak ktoś chce się przyczepić to zawsze coś znajdzie.Dla mnie to fotka typu "kojącego" i jako taka , dla mnie jest ok;-)