PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Takie ustrzeliłem...

YaPKnn
16-10-2008, 22:15
... w łazienkach w 2006, jeszcze analogiem
i właśnie szczęśliwie odnalazłem w archiwum,
strasznie lubię tą fotkę więc się chwalę. :)

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://lh6.ggpht.com/pawel.kordys/SPeemKKq6cI/AAAAAAAAAoo/dw_74o8Z8yI/s640/66530021_.JPG)

dobosch
16-10-2008, 22:55
A powiedz co w niej tak strasznie lubisz?

oscyp33
16-10-2008, 23:46
też jestem ciekaw bo jak dla mnie to trochę nie ostra czapka spuszczona na oczy nic a nic nie widzę w tym zdjęciu

YaPKnn
17-10-2008, 09:40
Nie mam jakiegoś, szczególnego powodu, tak po prostu je lubię, może iracjonalnie....

jacek.gold
17-10-2008, 09:53
lub ją dalej ale nie obarczaj innych jej widokiem!
po prostu lub ją w zaciszu własnego komputera

bercik
17-10-2008, 09:57

hi,hi,hi,hiiiiiii
bardzo dobry komentarz do foty

YaPKnn
17-10-2008, 10:37

Dziękuję Ci za miłe słowa. Szczególnie że to pierwsza fotka którą tutaj wystawiłem.
Nie ma to jak konstruktywna krytyka.

P.

jacek.gold
17-10-2008, 11:10
Dziękuję Ci za miłe słowa. Szczególnie że to pierwsza fotka którą tutaj wystawiłem.
Nie ma to jak konstruktywna krytyka.

P.

nie ma za co :)
na przyszłość wstawiaj takie które są dobre a nie takie do których masz sentyment bo to nie jest równoznaczne z tym że oglądający też go poczują

co konstruktywności to proszę:
stoi sobie nieostry chłopiec na nieostrym tle z czapką na oczach
brak pomysłu brak techniki brak smaku tak można podsumować to zdjęcie
ale mam nadzieję że się jeszcze na mnie nie obraziłeś i nie wyślesz mi pw jak jeden z userów :)

Redskull
17-10-2008, 11:17
Konstruktywnie? Kadr: Za duzo nad glowa, za malo nog. Postac umieszczona w srodku kadru, nie widac na co podmiot liryczny patrzy. Kolory: podkrecone do granic mozliwosci, wypalona skora na twarzy. Generalnie Typowo "rodzicielskie" zdjecie.

jacek.gold
17-10-2008, 11:19
na plfoto był wczoraj konkurs (nie powiem pod jakim tytułem) i ta fotka miała by tam szansę
konkurs był świetny i dawno się tak nie uśmiałem

YaPKnn
17-10-2008, 11:21
nie ma za co :)
na przyszłość wstawiaj takie które są dobre a nie takie do których masz sentyment bo to nie jest równoznaczne z tym że oglądający też go poczują

co konstruktywności to proszę:
stoi sobie nieostry chłopiec na nieostrym tle z czapką na oczach
brak pomysłu brak techniki brak smaku tak można podsumować to zdjęcie
ale mam nadzieję że się jeszcze na mnie nie obraziłeś i nie wyślesz mi pw jak jeden z userów :)

brak ostrości tu masz rację, coś skopałem przy zmniejszaniu do wymaganych wymiarów, postaram się to poprawić jak wrócę z fabryki :)

PW nie zamierzam Ci wysyłać, obrażać się również nie zamierzam.
Chociaż oczywiście wolałbym, żebyś napisał konkret, a tego w Twoim poscie brak, same ogólniki czyli reasumując nadal niekonstruktywnie.

pozdrawiam piątkowo,

YaPKnn
17-10-2008, 11:54
Konstruktywnie? Kadr: Za duzo nad glowa, za malo nog. Postac umieszczona w srodku kadru, nie widac na co podmiot liryczny patrzy. Kolory: podkrecone do granic mozliwosci, wypalona skora na twarzy. Generalnie Typowo "rodzicielskie" zdjecie.

No wreszcie. Dzięki.

Kraftsman
17-10-2008, 15:00
Hiperkonstruktywnie rzecz ujmując, tej focie brakuje absolutnie wszystkiego: dobrego kadru, dobrego światła, ostrości i tematu.