PDA

Zobacz pełną wersję : [ Reportaż ] Ulica, a właściwie plac

jerezano
15-10-2008, 14:26
To chyba się kwalifikuje do tego działu?

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)

:-D

krystek1976
15-10-2008, 14:44
ulica tak ale co jest tematem ? chyba trochę za dużo na fotce udało ci się zmieścic pozdro

jerezano
16-10-2008, 14:01
Temat chyba się sam rzuca w oczy: stare i nowe i kamienna ławka dla równowagi :)
Co do ilości, to trzy elementy to chyba nie tak dużo...

zgubilammusk
16-10-2008, 16:24
bardziej by się mi podobało gdyby tylko pani była na zdjęciu i gdyby miała nogi.

Grzegorka
16-10-2008, 18:38
Temat chyba się sam rzuca w oczy: stare i nowe i kamienna ławka dla równowagi :)
Co do ilości, to trzy elementy to chyba nie tak dużo...

Wolałabym, żeby pan wjeżdżał w kadr, a nie uciekał z niego, żeby pani była cała - bo to ona moim zdaniem gra tu pierwsze skrzypce, a ławka, cóż nie wnosi nic. Innymi słowy - spóźniłeś się z wciśnięciem spustu o ułamki sekund.

mOSAd
16-10-2008, 18:58
Wolałabym, żeby pan wjeżdżał w kadr, a nie uciekał z niego, żeby pani była cała - bo to ona moim zdaniem gra tu pierwsze skrzypce, a ławka, cóż nie wnosi nic. Innymi słowy - spóźniłeś się z wciśnięciem spustu o ułamki sekund.

Ułamki! A to dobre! ;)

jerezano
16-10-2008, 22:29
bardziej by się mi podobało gdyby tylko pani była na zdjęciu i gdyby miała nogi.

Gdyby tylko pani była na zdjęciu to nie było by interakcji. Zresztą nie zawsze musi być cała pani, czasami wystarczy pół...:mrgreen:

Wolałabym, żeby pan wjeżdżał w kadr, a nie uciekał z niego, żeby pani była cała...

Pan wyjeżdżał i moje okrzyki, że źle jedzie nie zdały się na nic...;) Więc jest jak jest. A pani...o tym powyżej.

Moim zdaniem jest w tej scenie pewna dynamika... :)

Pozdrowionka:mrgreen:

mOSAd
17-10-2008, 10:03
Zdanie sznuję, dynamiki nie widzę, razi biała poobróbkowa obwódka wokół rowerzysty do tego.

mariusz_777
17-10-2008, 10:25
Troszkę się pogubiłem patrząc na tą fotkę są tam trzy elementy które nie bardzo się ze sobą zgrywają, za wszystkimi albo pani albo gość na rowerze, ławka jedynie w tle za kobietą. Tak ja bym to widział;)
Pozdrawiam