Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : [ Przyroda ] Czapelki :)

jerezano
14-10-2008, 10:04
Znalazłem właśnie takie trzy czujne ptaszki :-D

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)

Zapraszam

Rycerz
14-10-2008, 10:54
powiem tak: zdjęcie podoba mi się ze względu na dużą ilośc zieleni, a ja lubie kolor zielony ;) ma jakiś ukryty potencjał, ale ptaszki za małe w całości niestety i powiesz, że sie czepiam ale chyba się obraz przewraca, znaczy musisz w przyszłości patrzec na linie horyzontu, ale to przyjacielski komentarz ;)

jerezano
14-10-2008, 11:57
dzięki za komentarz:-D
Co do ptaszków - są trzy, więc nie mogą być większe boby się nie zmieściły. A tak są moim zdaniem, znaczącym elementem, tamtejszego ekosystemu :-D, elementem bardzo licznym, jednakowoż nadmiernie płochliwym.
Co do horyzontu, to generalnie tego pilnuję i wiem, że jest tutaj przechylony. Wynika to z faktu, że zrobiono to zdjęcie z chybotliwej łodzi i chciałem, żeby efekt pozostał. Faktem jest, że jest on (ten efekt) zrozumiały dla mnie i dla Ciebie może rzeczywiście być rażący:mrgreen:

Ale nie będę już prostował... Niech się kołysze:mrgreen:

Bargow
14-10-2008, 13:53
Wutam.

A mi się bardzo podoba. A trzy czaple na jednym zdjęciu to już całkowity dobrobyt.

Pozdrawiam
Jacek

shaolin
14-10-2008, 13:57
Troche przeostrzone te czapelki, daja po galach az trzeba mruzyc oczy ;) Do tego delikatny przepal [albo siedze przy takim czerstwym monitorze, ze przepalu nie ma ale go widze ;) co jest mozliwe ;)]. Wyprostowalbym to bo troszke mnie drazni to, ze leci w lewo [a przynajmniej sprawia takie wrazenie].

Ale sam temat - ok, 3 czaple = aj lajk ;)

arachiusz
14-10-2008, 19:44
fajne tonacje zieleni , niezła fota

Seeker
15-10-2008, 02:22
Calkiem fajnie, tylko balans nieco za zielony (a zielen lubie...).

jerezano
15-10-2008, 14:29
Troche przeostrzone te czapelki, daja po galach az trzeba mruzyc oczy ;) Do tego delikatny przepal [albo siedze przy takim czerstwym monitorze, ze przepalu nie ma ale go widze ;) co jest mozliwe ;)]. Wyprostowalbym to bo troszke mnie drazni to, ze leci w lewo [a przynajmniej sprawia takie wrazenie].

Ale sam temat - ok, 3 czaple = aj lajk ;)

Dzięki wszystkim :)

U mnie na domowym nie są przeostrzone, a w pracy lekko się takie wydają, więc to chyba wina monitora :)

gryson
15-10-2008, 14:53
Podobają mi się, coś jest w tym zdjęciu.