Zobacz pełną wersję : Torba foto
Blasius.G
12-10-2008, 18:59
Chcialem kupic torbe na N. D90 w jakims sklepie online. Jednak to nieco trudne zadania bo ogladajac zdjecia przy produktach trudno ocenic rozmiar torby, a czytajac opisy trudno czegokolwiek sie dowiedziec. Jak myslicie- czy lepiej kupowac w "realnym" sklepie, czy zaryzykowac online?
Znalazlem nawet dwie z opisem "...pomiesci Nikona D80 z obiektywem 18-200..." -wlasnie takich wymiarow szukam. Zeby zmiescic obiektyw do 10cm dlugi podpiety do aparatu i dodatkowy obiektyw. Chyba, ze ktos cos mi poleci konkretnego z toreb.
autograf
12-10-2008, 19:12
Najlepiej idź do sklepu i przymierz. Jak na necie znajdziesz taniej - to już będziesz wiedział jaki model wybrać ;)
Ryzykować też można ;) Opcja trzecia to poszukaj w dziale, było kilka ciekawych pogawędek. Koledzy pisali czego używają i co mieszczą.
Powodzenia ;)
Redskull
12-10-2008, 19:54
Ułatwie Ci http://www.cambags.com/
Blasius.G
13-10-2008, 14:23
Chyba tak zrobie - pojde na zywo dopasowac bo te fotki w sieci nie daja pelnego obrazu toreb. Trudno nawet ich rozmiar ocenic. Dzieki.
Drugiemu odpisujacemu dzieki za link.
magmic69
15-10-2008, 18:29
Ja najpierw upatrzyłem sobie w sieci hama defender, poszedłem do FJ ze sprzętem [D80] żeby dopasować - mieli tylko 180-tkę więc nie poszalałem. Doszedłem jedynie do wniosku że 180 może być za duża... zamówiłem więc 160-tkę, dziś dostałem i okazało się że to strzał w dziesiątkę (!!!), rozmiar idealny - spokojnie mieści się d80 z przykręconym 55-200 (pionowo) i do tego miejsce na powiedzmy 4 szkła, i do tego mnóstwo bajerów: "piórniczek" na karty pamięci, pelerynka przeciwdeszczowa, mikrofibra, solidne metalowe karabińczyki, szeroki pasek na ramię, klapa podszyta polarem, porządne dno itp., itd. ... jednym słowem jestem 100% zadowolony i szczerze polecam!!! :cool: