Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] W dobrze znanym parku jesienną porą
<| MICHAŁ |>
10-10-2008, 20:45
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Witam,
Poniżej kilka zdjęć z zeszłego weekndu.
1.
2.
3.
4.
5. to akurat w okolicy
dziękuję i pozdrawiam,
Michal
wg mnie 1 i 3 naprawde superancko:-)
mariusz_777
10-10-2008, 21:04
Dla mnie 1, 2 i 4, podobają mi się najbardziej :)
Pozdrawiam
<| MICHAŁ |>
10-10-2008, 21:10
moje tez :mrgreen:
masz zdecydowanie blizej....
<| MICHAŁ |>
10-10-2008, 21:57
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
widzę, że jest jakiś problem ze zdjęciem 2 i 3. Wrzucam ponownie podpięte do innego serwera
2.
3.
nr 3 mi się podoba, a na ostatnim kadr moze nie ujmuje ale kolorki piękne :)
Mnie ujęły właśnie te podpięte :mrgreen:.
Ławeczka robi nastrój na dwójce.
Na trójce bardzo dobra "zabawa" z GO.
Ale wszystkie bardzo dobre.
Gratulacje
1ka bardzo fajna, aż się chce usiąść pod..., natomiast 3 ciekawa, choć poza GO podejrzewam jakieś "blury" ;). Ale i tak, bardzo mi się podobają.
Bardzo ładny secik, świetna jedynka :) Pięknie tam jesienią, aż się chyba wybiorę (mam rzut beretem :D )
<| MICHAŁ |>
11-10-2008, 07:46
choć poza GO podejrzewam jakieś "blury" ;).
blurow nie bylo - 275mm i niezbyt duza odleglosc zrobily swoje
Gdy bylem w Arkadii, to mialem wrazenie, ze jest jakis plener nikonowcow - biegalo kilka osob z puszkami robiac zdjecia. Az sie zapytac mialem....
Piotr_ek
11-10-2008, 12:50
na no.3 ladny manewr z GO podoba mi sie. Lubie takie kadry - troche minimalistyczne wydaje sie ze ktos stanal i pstryknal a prawda jest zupelnie inna ktos musial najpierw wypatrzec ow motyw a potem narodzila sie w tym kims koncedpcja z pokazaniem motywu z tym swietnie dobranym GO. Jestem na TAK.
Dla mnie 1,2,3 niekoniecznie w tej kolejności.
Wracam tu już któryś raz i po komentarzu pod innym zdjęciem (pisałem tam o braku blasku) wiem już, co chciałem powiedzieć. Tak patrząc tylko na jedynkę i piątkę - żeby wziąć tylko dwa z kraja - te zdjęcia są dobre właśnie dlatego, że mają w sobie jakiś blask, jakieś życie, jakąś iskrę...
Gdyby je opowiedzieć, prawdę powiedziawszy nie byłoby dużo do gadania - pień w parku i fasada porośnięta dzikim winem, ale coś jest w tych obrazkach, że ja patrzę na nie z przyjemnością. Z braku lepszego słowa można nazwać to blaskiem, i właśnie tak to nazywam.
borregaard
11-10-2008, 13:31
Ja powiem inaczej ...wbrew pozorom te zdjęcia są "tłuste" i "wypasione"....barokiem zalatuje....:mrgreen:
....ale masz tam wszystko...kolor,porę dnia ,fajne plany,temperaturę..bzyki..no tak myślę ..:mrgreen: i jak popatrzysz dłużej ,to sobie dośpiewasz co chcesz..Wesoło i fajnie jest...
Pzdr
Andrzej
<| MICHAŁ |>
11-10-2008, 17:52
powiem tylko tak - bardzo dziekuje.
Cała seria jest niezła i przyjemnie się to ogląda
Pozdrawiam
Jedynka jest niesamowita... gdyby reszty nie było.. to zdjęcie zasługuje na osobny wątek :)
Ostatnie zdjęcie to koszmar ;) ale znowu popatrzyłem na jedynkę i znowu niebo :)
.
bardzo mi sie podobaja najlepiej 1 i 3 :-D ale czemu robione canonem :evil:
<| MICHAŁ |>
12-10-2008, 10:06
ale czemu robione canonem :evil:
bo lepiej oddaje barwy jesieni - nikonem robie na wiosne :mrgreen: