Zobacz pełną wersję : Jakim programem odzyskać skasowane zdjecia z karty SD?
Mam problem mialem ponad 400 z wakacji zrobionych i moja mamusia podczas przegladania wziela i usunela wszystkie, jakim programem mozna sprobowac odzyskac zdjecia z tej karty? Temat poruszany pisalem w nim ale nie dostalem odpowiedzi! Czy jakis dobry kolega lub koleznka moze mi podac ew nazwe takiego programu??:)
pinio111
09-10-2008, 22:17
ontrac recovery
a jaka jest szansa na odzyskanie tych fotek? na karcie byly potem zapisywane inne zdjecia:D mimo to warto sprobowac?
P.S z tego co widze to platne to jest mozna jakas wersje trail za free pobrac czy trzeba placic? chbya ze masz dorby czlowieku instalke i moglbys mi podeslac
[email protected]
Bezpłatny: PC Inspector File Recovery (http://www.pcinspector.de/Sites/file_recovery/info.htm?language=1) (odzyskuje z dysku, ale nie mam pewności, czy obsługuje karty).
Z karty fotek nie odzyskasz niestety, dyski to zupelnie inna historia, tam idzie bez problemow wszystko odzyskac
Z karty fotek nie odzyskasz niestety, dyski to zupelnie inna historia, tam idzie bez problemow wszystko odzyskac
Nie wierz w takie głupstwa, i nie poddawaj się. Nie tylko się da domowymi metodami, ale nawet po formacie możesz je odzyskać. Gdzieś tu był wątek o tym właśnie i były tam podawane różne programy. Któryś gościowi zaskoczył i odzyskał wszystko.
to już było jakis tydzien temu, easy recovery 7 - odzyskasz wszystko