PDA

Zobacz pełną wersję : [ Sport ] [DBE] Anwil - Sportino

adamturek
04-10-2008, 23:06
Trochę zdjątek z meczyku. Miłego oglądania.

EDIT - niestety brak zdjęć, linki wygasły, są białe prostokąty. Usunąłem, bo te białe prostokąty się pokazują na pasku ze zdjęciami losowymi. Pracujemy nad rozwiązaniem by się tam takie miniatury nie pokazywały wcale.
Jeśli macie te zdjęcia to proszę napisać do mnie, wspólnie je damy rade podmienić :)
Autorów zdjęć zapraszam do umieszczania fotografii na naszym hostingu.

Slon
05-10-2008, 23:58
dziewczynki pierwsza klasa :mrgreen:

Bartek - NinoVeron
06-10-2008, 01:38
dziewczyny jak najbardziej OKI :)

wojteh
07-10-2008, 08:32
dobra przekonałeś mnie przyjadę ..... przekonały mnie zdjęcia po meczu :D - będę jak Basket będzie u was grał :) mam nadzieję ze się poznamy

aż ci zazdroszczę tych zdjęć

zdjęcia z meczu pierwsza klasa - chociaż kompresja chyba zniszczyła jakość

komentarze do zdjęć przed meczem - super

aaaaaa w tytule popraw - nie ma już DBE jest PLK :)

Dyziek
07-10-2008, 09:38
Bardzo fajny całościowy reportażyk z meczu:)

DonMaliniacco
07-10-2008, 09:41
Zawodniczki prezentowaly klase :)

wojteh
07-10-2008, 09:48
byłem na kilku już parkietach - i widziałem zdjęcia chyba ze wszystkich polskich - ale Anwil ma się czym pochwalić - oj ma

adamturek
07-10-2008, 11:52
dobra przekonałeś mnie przyjadę ..... przekonały mnie zdjęcia po meczu :D - będę jak Basket będzie u was grał :) mam nadzieję ze się poznamy

aż ci zazdroszczę tych zdjęć

zdjęcia z meczu pierwsza klasa - chociaż kompresja chyba zniszczyła jakość

komentarze do zdjęć przed meczem - super

aaaaaa w tytule popraw - nie ma już DBE jest PLK :)

Zapraszam, zapraszam. Na piwko skoczymy :) pogadamy, popatrzymy i zdjątka porobimy :) A [DBE] tak z przyzwyczajenia, postaram się poprawić. (wiecie jak temat się zmienia, bo kombinuje jak koń pod górkę ?)

P.S. Dla mnie osobiście z dziewczynami to Sopot wymiata. :D

yakuza82
07-10-2008, 20:41
bardzo fajne zdjęcia; piękne panie :)

wojteh
07-10-2008, 22:28
Sopot to lipa - musisz mi wierzyć chyba ze sam widziałeś - to wtedy o gustach się nie rozmawia - u ciebie to Kieplin teraz nowa jakość pokazuje zdjęcia znad kosza hahaha :D

Otiv
07-10-2008, 23:00
a jakich czasów uzywałes ? jakie iso ? z lampą ? bo ja nie moge zatrzymac piłki. czym to robiłes ??

ttb
08-10-2008, 00:02
Otiv - a gdzie tej piłki nie mozesz zatrzymac - gdzies na hali w Szczecinie - to sie nie dziwie. Czasy to raczej minimum 1/400, 1/500 - iso to juz zalezy od puszki i czy jestes szumofobem(z wyboru albo z przymusu:)) Szklo 2.8, bez lampy.
Szkoda, ze na stronkach klubowych nie podaja ile na danej hali jest luksów. Na tych fotkach widac, ze na hali we Włocławku jest bardzo mało lamp na suficie.

autograf
08-10-2008, 00:16
Sposób na dobre zdjęcia sportowe = cheerleaderki :p

adamturek
08-10-2008, 08:39
Sopot to lipa - musisz mi wierzyć chyba ze sam widziałeś - to wtedy o gustach się nie rozmawia - u ciebie to Kieplin teraz nowa jakość pokazuje zdjęcia znad kosza hahaha :D

Ostatnio w Sopocie byłem rok temu no i dla mnie dziewczyny z AWF-u lepiej się prezentują (w tańcu i wogóle):D.

A co do zdjęć znad kosza to pierwsze też widziałem w Sopocie później weszły u Nas :).

Otiv - a gdzie tej piłki nie mozesz zatrzymac - gdzies na hali w Szczecinie - to sie nie dziwie. Czasy to raczej minimum 1/400, 1/500 - iso to juz zalezy od puszki i czy jestes szumofobem(z wyboru albo z przymusu) Szklo 2.8, bez lampy.
Szkoda, ze na stronkach klubowych nie podaja ile na danej hali jest luksów. Na tych fotkach widac, ze na hali we Włocławku jest bardzo mało lamp na suficie.

Tutaj troszkę Cię zaskoczę. Bo ISO 640-800 F 2.8 czas 1/320-400 :D

Sposób na dobre zdjęcia sportowe = cheerleaderki

Bardzo trafne spotrzeżenie, hehehehehe :D

Slon
08-10-2008, 17:06
takie ma OT...
do tej pory najlepsze warunki mialem na warszwskim torwarze. Duzo swiatla, ISO 1000, f3.2, czasy 1/640. I bardzo chetnie znowu tam zawitam, o ile nadazy sie okazja :-D

Otiv
08-10-2008, 17:30
no własnie 800 iso ustawiam lekko szumi w D70s, ale mam ciemny obiektyw i to on pewnie jest moja najwiekszą zmorą oscyluje wokół 3,5 - 5 ;/ niestety szczecin nie dorobił sie pieknej hali tylko sportowcy grają na przedpotopowych ruinach

adamturek
13-10-2008, 13:39
takie ma OT...
do tej pory najlepsze warunki mialem na warszwskim torwarze. Duzo swiatla, ISO 1000, f3.2, czasy 1/640. I bardzo chetnie znowu tam zawitam, o ile nadazy sie okazja :-D

Akurat hala we Włocławku jest jedną z najlepiej oświetlonych hal w Polsce. Jakbym u Siebie podbił do iso 1000, F.3.2 to klatkę miałbym na 1/400 więc tak bardzo ustawienia by nie odbiegały do tych co miałeś na Torwarze. Na dodatek w hali we Włocławku nie dają na maxa oświetlenia.

Slon
13-10-2008, 15:53
Akurat hala we Włocławku jest jedną z najlepiej oświetlonych hal w Polsce. Jakbym u Siebie podbił do iso 1000, F.3.2 to klatkę miałbym na 1/400 więc tak bardzo ustawienia by nie odbiegały do tych co miałeś na Torwarze. Na dodatek w hali we Włocławku nie dają na maxa oświetlenia.

daltego napisalem, ze to najlepsze warunki jakie ja do tej pory spotkalem :-D
tak na marginesie, to jest spor roznica miedzy 1/400 a 1/640 i widac to na zdjeciach :)