Zobacz pełną wersję : Wywoływanie zdjęc w wrocławiu
cranium84
04-10-2008, 20:01
Witam
Chciałem się dowiedzieć gdzie w Wrocławiu wywołujecie zdjęcia ... zarówno zwykłe jak i ślubne gdzie jest najtaniej i najlepiej ? wiecie gdzie robia równiez niestandartowe formaty hmmm np wymysle sobie 45 na 45 albo 10 cm na 40 cm pozdrawiam i dzięki za odpowiedz.
Tanio nie jest, ale jakość świetna - na Komandorskiej "Foto pod dachem" (koło ryneczku z zielskiem).
No1 na Odrzańskiej. Różne są opinie, ale ja tam robię wszystko od 4 lat i jestem naprawdę zadowolony. Poza tym pracują stale ci sami ludzie i można się z nimi dogadać. Jak coś spieprzą (mnie rzadko) to poprawią i prawie zawsze bez kasy. Najlepiej gadać bezpośrednio z operatorami labu. Wywoływałem u nich filmy, skanowałem, robiłem odbitki, teraz robię odbitki z cyfry i jest OK.
http://www.forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=74470
Polecam Internetowe Studio Fuji są dwa punkty we Wrocławiu, zdjęcia robiłam na Horbaczewskiego w Astrze, bardzo dobre zdjęcia. Odbitki zamawiałam na www.foto.fujifilm.pl.
velaskez
05-11-2008, 23:31
ja robiłem w Fuji i w FotoAGA, a punktów Fuji jest więcej niż dwa...chyba
Witam
Chciałem się dowiedzieć gdzie w Wrocławiu wywołujecie zdjęcia ... zarówno zwykłe jak i ślubne gdzie jest najtaniej i najlepiej ? wiecie gdzie robia równiez niestandartowe formaty hmmm np wymysle sobie 45 na 45 albo 10 cm na 40 cm pozdrawiam i dzięki za odpowiedz.
Odgrzeje temat,
prośba o info jeśli ktoś wie, gdzie we Wrocławiu albo poza, można dziś wywołać profesjonalnie zdjęcia?
Robiłem kilka razy w No1 na Odrzańskiej ale nie zawsze im wychodzi więc może ktoś z Was poleci coś innego konkretnego.
Dzięki.
Pawel S50
22-02-2017, 16:03
Witam
Zdjęcie ślubne warto wywołać w HQ Fotolab w Hali tęcza na Bajana. Jak na razie robią tam zdjęcia w najlepszej jakości z jaką się to tej pory spotkałem we Wrocławiu.
Mają do wyboru 2 profesjonalne papiery fujifilm do zdjęć ślubnych Silk i Fine Art Matt.
Wywołują zdjęcia na tzw. suchym labie Frontier S DX-100
RomanZWrocławia
22-02-2017, 18:49
### mój błąd###