Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Odetchnąć pełną piersią
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://img517.imageshack.us/img517/5007/oddechct0.jpg)
borregaard
27-09-2008, 22:55
Się nie przebijesz.....za bardzo zrównoważone..czyli niewiele widać...
Pzdr
Andrzej
Przebijanie zostawiam innym ;)
Jak dla mnie bardzo przyjemnie, i bardzo wiele widać. Odetchnąłem... ;)
dla mnie super , sielanka w 100%
Większość Twoich zdjęć krajobrazowych jest na pograniczu baśni i rzeczywistości.
Wspaniała praca.
borregaard
27-09-2008, 23:24
dla mnie super , sielanka w 100%
Dla mnie też,ale możesz jaśniej....z tą sielanką..?
Pzdr
Andrzej
fajowe, ale coś kolorystyka mi nie pasuje. Jakaś taka niespójna jest, albo ja już na oczy nie widzę ;)
ładny widok, ale troszkę przyciemno, co nie zmienia ze fajna fota.
pozdrawiam
ladnie, tylko czemu tak ciemno?
ładnie , bardzo - u mnie jest na pograniczu - nie powiem że ciemno ale tak dosłownie 3% bym rozjaśnił całą fotkę tylko że rozjasnienie samym suwakiem pozbawi ja tej czystosci ,klarownosci - trzeba by kilka zabiegów aby zachować tę przejrzystość barw i całośći ---- więc lepiej zostawić :-D
pozdrawiam :-D
malasana
28-09-2008, 00:28
Tym razem gratuluje swietnie dobranego tytulu:) Piekne!
browarek
28-09-2008, 00:35
Calme, jak Ty to robisz? :-? bo robota dobra bardzo!
mam pytanie skąd było robione to foto wydaje mi się że z Bachledówki ale pewien nie jestem . :) Zdjęcie jest super kiedy robione ??
Bardzo ładne zdjęcie, fajnie chmury zaszalały.
chmury pięknie zawisły :) podoba mi się to zdjęcie, nie są to "suche" szczyty górskie :)
mam pytanie skąd było robione to foto wydaje mi się że z Bachledówki ale pewien nie jestem . :) Zdjęcie jest super kiedy robione ??
Łapszanka, maj tegoroczny.
Jakoś-takoś umknęło mi to zdjęcie ... naprawde ładne, bardzo ładne.
pozdrawiam
ładny widoczek, tylko WB poległo na całej linii. Pozwoliłem sobie skopiować i obejżeć po 'auto WB'- jest milion razy lepiej.
Piotr_ek
28-09-2008, 23:11
To się nazywa pejzaż.
Młodsi stażem patrzcie się i uczcie od kolegi Calme.
Zdjęcie lekko na wyrost. Piekielne chmury, góry a żeby tego było mało to dorzucona niezła podłoga... :)
Całość okryta magicznymi kolorami.
Podoba się niesamowicie.
No no bo sie zarumienie jak sie nigdy nie rumienie hehe ;)
Widać że niebo podkręcone, ale reszta raczej zostawiona po macoszemu. Dla mnie dół charakteryzuje się bardzo małym zasięgiem tonalnym, zbyt małym. On jest praktycznie jednolicie szary....
Kadr bardzo mi się podoba.
Nie rozumiem jedynie, czemu nie zacieśniłeś trochę histogramu. Przy delikatnym majstrowaniu przy poziomach i rozjaśnieniu zdjęcia- obraz znacznie zyskuje MZ. Ew. przepały na chmurach można zamaskować :)
Grzegorz WO
30-09-2008, 01:39
Ależ przestrzeń .... Wspaniale, moje uznanie i gratulacje. Pozdrawiam.
Nie no ładnie. Tylko nie wiem czy trawa ma naturalny kolor.
Pozdr.
Fotka super i nic z nią nie rób bo jest dobrze :)
W Twoim, rozpoznawalnym już stylu ... Sielankowo.