Zobacz pełną wersję : [ Sport ] Vertical Limit ;)
Sowulus12
26-09-2008, 20:53
Wystawiam do Waszej oceny zdjęcie zrobione małym cyfrowym aparatem przez mojego kolegę - mi się podoba i trudno uwierzyć, że takie maleństwo może wyprodukować taką miłą fotkę.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)
Sowulus12
27-09-2008, 19:29
Wszystkich zatkało? Jak kicha to piszcie - ja się nie pogniewam, zniosę wszystko i jeszcze podziękuję ;)
Ech, gdyby jeszcze w tle był lodowiec i zawierucha, ale i tak fajne, bo nietypowe. Jakby nie patrzeć, w tej branży dynamika na zdjęciach kojarzy się z wypadkiem :) A technicznie - słoneczko ładnie przyświeciło, to i Kodak zdjęcie ładne wypuścił ;)
Bartek - NinoVeron
28-09-2008, 01:45
mnie się podoba :)
Sowulus12
28-09-2008, 12:13
Oglądalem kiedyś taki firm Verical Limit i tam byla tak scena - zupelnie nierealna - jak człowiek z dwoma czekanami w rękach wykonuje kilkudzisięciometrowy skok nad przepaścią i wbija się w przeciwległą ścianę :-) co prawda ten skok nie jest taki długi ale za to jest prawdziwy ;)
Sympatyczne.
Chciałbym mieć coś w tym guście na ścianie, tylko ze mną w roli główniej ;)
Oglądalem kiedyś taki firm Verical Limit i tam byla tak scena - zupelnie nierealna - jak człowiek z dwoma czekanami w rękach wykonuje kilkudzisięciometrowy skok nad przepaścią i wbija się w przeciwległą ścianę :-) co prawda ten skok nie jest taki długi ale za to jest prawdziwy ;)
Jedna z najśmieszniejszych scen kina :D
Sowulus12
30-09-2008, 10:28
Sympatyczne.
Chciałbym mieć coś w tym guście na ścianie, tylko ze mną w roli główniej ;)
Jedna z najśmieszniejszych scen kina :D
O tak, uśmiałem się przy tej scenie do łez, ja podkreślę, że skok w tym filmie odbywa się na wysokości w okolicach 8000 metrów!!!! Skok poprzedzony jest dłuuugim rozbiegiem z prędkością sprintową, na takiej wysokości ten człowiek umarłby z wyczerpania zanim wykonałby skok ;)
No nic, dziękuję wszystkim za komentarze w imieniu autora fotografii, bardzo go to podbudowało i w przyszłym tygodniu kupuje swoje pierwsze lusterko - namawiam go na D80 ;)