Zobacz pełną wersję : [ Architektura ] w moim magicznym domku...
... wszystko się zdarzyć może...
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/09/DSC_0030_2-2.jpg
źródło (http://i134.photobucket.com/albums/q100/abrechinazar/torun_28-10-07/DSC_0030_2.jpg)
w zasadzie przyjemne. Nieboskłon troszkę za jasny i gryzie sie z ogólną tonacją zdjecia.
To moze jest budynek na Wierzbiecicach rog sw czesława ?
malasana
26-09-2008, 08:54
Bardzo ladne zdjecie, fajnie oddaje klimat tego domu. Podoba mi sie!
adam1277
26-09-2008, 09:40
klimacik fajnie uchwycony,podoba się
To Toruń. Moja koleżanka nadała tym domkom miano domków czarownic... Miejsce rzeczywiście tchnie magią...
Bardzo, bardzo mnie się podoba. Świetnie to wyszło.
Grzegorz WO
29-09-2008, 22:19
Wspaniałe, smaczne. Pozdrawiam.
Zrób to niebo i będzie git ( jak zrobisz to zamówię u Ciebie odbitkę na ścianę )
Pozdrawiam Leszek
ładnie ,troszeczkę za ciasno :-D
Harb, to niestety cena jaką się płaci za nowoczesność ;) anteny satelitarne i kosze na śmieci były... mało magiczne ;)
w moim magicznym domku...wszystko się zdażyć może........
Harb, to niestety cena jaką się płaci za nowoczesność ;) anteny satelitarne i kosze na śmieci były... mało magiczne ;)
Gdyby jeszcze wystemplować te skrzynki od gazu czy prądu to i magią i tajemniczością fotka trąci.
Podoba mi się bardzo za klimat upływającego czasu :-D
autograf
23-11-2008, 04:08
Ciepło i przytulnie - to pierwsze skojarzenie które mi przyszło do głowy :)
Jak się przyjrzeć, to faktycznie trochę za jasne niebo mamy.
Megazordon
23-11-2008, 14:49
Wszystko już napisane zostało. Może warto tam wpaść wieczorkiem, ze statywem. Zbyt jasne niebo zostanie wyeliminowane, a sztuczne oświetlenie może dodać nieco tajemniczości temu miejscu.
A wiecie, pamiętałam o tym wątku włócząc się po Poznaniu 15 października. Było to niemal rok po zrobieniu tego zdjęcia. Piękne jesienne słońce, ciepłe barwy, lekka mgiełka, która zaniebieściła dachy... I przypomniałam sobie, co mnie wtedy zachwyciło w tym toruńskim widoku :) Właśnie to światło, które tak mocno nasyciło barwy na pierwszym planie i ta delikatna mgiełka odrealniająca plan dalszy. Być może ona nie pasuje, być może przeszkadza w odbiorze. Ale dla mnie była tą iskrą, tym czymś co powoduje, że gdy dziś patrzę na to zdjęcie pozostaje we mnie magia tamtego dnia :)