Zobacz pełną wersję : Existenz 01 - black widow
http://www.saer.pl/existenz/01/
hmm nie wiem co napisac w sumie... to jest moja pierwsza taka sesja i jak na pierwszy raz moge powiedziec, ze jestem zadowolony . na pewno beda inne, w zupelnie innych klimatach ale utrzymanych w podobnej konwencji formy ;] pozdrawiam i zapraszam do obejrzenia :)
Jak dla mnie to rewelacja !
Wszystko na tak.
Jestem pod wrażeniem.
jacek.gold
21-09-2008, 22:00
Pomijając że szumi jak las dookoła to moze raczej byś film nakręcił? Jakieś "kryminalne" z inspektor na wózku inwalidzkim (choć chwile się zastanawiałem o co w tym chodzi z tą kobitką bo wózka mało widać)
Podsumowując mi się nie podoba
nie, no historia fajna. Rozumiem, ze ta wytipsowana kobieta na wozku to tytułowa wdowa, która msci sie za krzywdy jakowes (pewnikiem wzgledem nieboszczyka meza) na tej srednio atrakcyjnej blondynce...;-)
Jako zestaw fotosów do wyimaginowanego filmu, uwazam fajne.
jestem na TAK, podoba mi sie!
fajny pomysl i fajnie zrobione.
Ja jestem na tak, nawet bardzo.
Ładna ta blondynka ;) I jeszcze Navara i Glock (?) :D
downunder
21-09-2008, 22:45
Ciekawa "narracja" obrazami. :)
Też jestem na tak. ;)
AlieN_dwa
22-09-2008, 08:52
Bardzo ciekawe. I również jestem na TAK. Zastanawiam się tylko, czy nikt nie zadzwonił na policję. Jak my z chłopakami kręciliśmy film z ucieczki z obozu pracy w lesie, przyjechała policja :) Jeśli ktoś ciekaw tej historii to z przyjemnością ja Wam przedstawię :D
dziekuje za komentarze :) to byla moja pierwsza tego typu sesja i na pewno naladowala mnie do robienia kolejnych o odmiennej tematyce ale wlasnie w takiej formie :)
pastrana
22-09-2008, 18:02
Podziwiam i zazdroszę talentu.
REWELACJA !!!!! poprostu zdębiałem :) jak będziesz wystawiał jeszcze takie fotki to daj mi znac na PW będe wdzięczny bo nie zawsze tu zaglądam znaczy tego działu :)