Zobacz pełną wersję : [ Makro ] W hucie szkła
Jakie lato jest, każdy widzi, dlatego pozwolę sobie zamieścić fotkę z Szuflandii. Jak wielu makrowiczów, zanim odważyłam się stanąć oko w oko z robalem, zaprawiałam się w boju używając różnych płynów ;) Poniższą fotkę popełniliśmy razem z moją Lepszą Połową podczas jednej z pierwszych sesji. W akcji oczywiście Helios z piścionkami.
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/09/5fcdb87c1aed089b-1.jpg
źródło (www.fotosik.pl)
Pozdrawiam :)
Król by pewno chciałby taką "koronę" ;) Mimo nie najlepszego szkła i brak AF ;) radzisz sobie bardzo dobrze.
Apropo lata.. to dziś, kiedy było zimno i deszczyło, spotkałem kilka niemrawych robali idealnych do makro.. niestety nie zabrałem sprzętu do makro i poszło bokiem :(
Trzeba byc czujnym i miec aparacik zawsze przy sobie:mrgreen:
pozdrawiam
Burkinafaso
21-09-2008, 22:32
Jeśli chodzi o zdjęcia z Szuflandii jak i "używanie różnych płynów" :mrgreen:, to jestem zdecydowanie "za". Szczególnie teraz, kiedy zimno, cimno i ogólnie na duszy ciężkawo.
Helios daje radę - wodę w szkło zamienia - jest git.
Pozdrawiam,
Apropo lata.. to dziś, kiedy było zimno i deszczyło, spotkałem kilka niemrawych robali idealnych do makro.. niestety nie zabrałem sprzętu do makro i poszło bokiem :(
Trzeba byc czujnym i miec aparacik zawsze przy sobie:mrgreen:
pozdrawiam
Święte słowa :)
Helios daje radę - wodę w szkło zamienia - jest git.
Pozdrawiam,
...dobrze (?), że nie w wino, nie byłoby koronki ;)
Pozdrawiam
arachiusz
25-09-2008, 19:31
fajna koronka :)