PDA

Zobacz pełną wersję : lab internetowy - SNAPFISH

dame
20-09-2008, 20:42
czesc,

czy pracowal ktos z SNAPFISH (http://www.snapfish.de/photobook)? Czy to jest ogólnie warty polecenia lab czy raczej słaby?

malasana
02-08-2009, 13:34
Wywloke temat? Macie jakeis doswiadczenia ze Snapfishem? To co sie rzuca w oczy to niskie ceny... Tak czy inaczej bede testowal ich uslugi, dam znac z jakim rezultatem.

malasana
04-08-2009, 08:50
No wiec zdjecia przyszly. I musze powiedziec, ze serwis godny polecenia (oczywiscie w klasie labow internetowych, wyspecjalizowanych w masowce). Nie mam zadnych zastrzezen do jakosci, zapakowane porzadnie, szybka i bezproblemowa obsluga. Mysle, ze snapfish jest godny uwagi, zwlaszcza, ze maja bardzo konkurencyjne ceny. Wiem, ze serwis dostepny jest na pewno w niemczech, francji i hiszpanii.

Strus
04-08-2009, 22:16
Jest dostępny również w UK. Z moich fotek zrobili masakrę - inne barwy, zbyt duże rozjaśnienie i za ostro kontrast w górę. Aczkolwiek znaojmy Canonier jest zadowolony

malasana
05-08-2009, 15:18
Jest dostępny również w UK. Z moich fotek zrobili masakrę - inne barwy, zbyt duże rozjaśnienie i za ostro kontrast w górę. Aczkolwiek znaojmy Canonier jest zadowolony
A zaznaczyles opcje, zeby nie 'ulepszali' niczego? Jesli nie, pddali Twoje zdjecia wlasnemu postprocessingowi.

Strus
05-08-2009, 17:16
To b ylo tak dawno że nie pamietam.
Ja drukuje i tak glownie ksiazki i robie to w Photobox'się. Fotki też u nich drukowalem. Wychodza delikatnie przyciemnione ale da się z tym zyc