Zobacz pełną wersję : [ Makro ] Much przed startem
arturborzecki
19-09-2008, 13:51
Hej,
Jakaś taka śnięta była... przygotowałem aparat strzeliłem patrze a jej już nie ma.... ale na szczęście migawka była szybsza :P
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Pozdrawiam,
Artur
dobry moment.. w trakcie machnięcia wznoszącego ;)
pozdrawiam
borregaard
19-09-2008, 14:02
Tak,ekstra momencik..
Znowu majstrowałeś z kolorem....:mrgreen:
Pzdr
Andrzej
snaperius vulgaris
19-09-2008, 14:07
Wszystko piknie , tylko jak dla mnie ewidentnie to mucha , a nie much....
ale się gapi przed tym odlotem... super uchwycone, mi się nigdy tak nie udało. albo kadr był już pusty, albo w najlepszym razie kawałek odnóża albo odwłoka wystawał zza krawędzi...
na czym ją posadziłeś i jak namówiłeś żeby poczekała aż ustawisz ekspozycję?
Burkinafaso
19-09-2008, 14:14
Silniki odpalone - złapałeś ciekawą pozę.
Obróbka ... że tak powiem - charakterystyczna. ;-)
Pozdrawiam,
arturborzecki
19-09-2008, 14:34
Dzieki wszystkim :)
borregaard - no bawiłem się kolorkiem ale nie żeby znów tam nie wiem co :) ... bardziej światłem manipulowałem niż kolorkiem :) troche viniety dodałem i mały soft light blur... :)
SzDz - ja jej nie ustawiałem :) sama usiadła w kuchni na papryczce Chilli... lekko tylko przekręciłem papryczke ale usiedziała, postawiłem czarne tło włączyłem aparat i siuu :) ale za blisko chyba szkło było i dlatego się przestraszyła... albo błysku lampy...
Pozdrawiam,
Artur
tak, to juz Twój styl z kolorkami.. jednym pasi bardziej innym mniej ;)
pozdrawiam
Wedlug mnie swietne, mucha wyglada jak z filmu sci-fi dzieki tym metalicznym kolorom....
aadamuss
21-09-2008, 12:43
Mucha na Marsie. Ładna. Pozdrawiam adam
arachiusz
25-09-2008, 19:19
bardzo fajnie i kontrastowo to pokazałeś