Zobacz pełną wersję : [ Krajobraz ] Niedługo jesień
Wybaczcie za byle jaki tytuł, ale doszukałem sie w swoich starych zbiorach takiego obrazka właśnie z okresu przedjesiennego.Pozdro i zap do komentarzy.
https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
http://i178.photobucket.com/albums/w259/hedone_2007/5.jpg]źródło ([IMG)[/IMG]
<| MICHAŁ |>
18-09-2008, 18:33
ekstra!
bardzo mi sie podoba - jest bardzo naturalne i bezpretensjonalne
Lege Artis
18-09-2008, 18:35
Całkiem ładnie, ja bym tylko kadrował tak, żeby zmieścić więcej strumienia i może odrobinę wydłużył ekspozycję ale i tak jest bardzo przyjemnie:-D.
Lege Artis
18-09-2008, 18:36
A liść kasztanowca bardzo dobrze się tu spisał.
A liść kasztanowca bardzo dobrze się tu spisał.
Dzięki właśnie z uwagi na ten liść wybrałem ten a nie inny kadr.Poza tym najbardziej podoba mi się rozłożenie światła na owym liściu kasztanowca.Pozdro.
Dzięki właśnie z uwagi na ten liść wybrałem ten a nie inny kadr.Poza tym najbardziej podoba mi się rozłożenie światła na owym liściu kasztanowca.Pozdro.
i slusznie
swietne zdjecie !
ekstra!
bardzo mi sie podoba - jest bardzo naturalne i bezpretensjonalne
mnie tez :-D
I Ty takie zdjęcia chowasz po szufladach...?! Weź tam jeszcze poszperaj i pochwal nam się starociami. Bardzo ładne.
I Ty takie zdjęcia chowasz po szufladach...?! Weź tam jeszcze poszperaj i pochwal nam się starociami. Bardzo ładne.
Chyba posłucham się Ciebie i jeszcze poszperam.ps Dzięki za pozytywną opinie.Pozdro:)
mariusz_777
20-09-2008, 11:42
Bardzo fajne zdjęcie, podoba mi się:D
Pozdrawiam
fajne, zwlaszcza ten lisc robi robote, bardzo mi sie podoba!
gratuluje!
I ten aspekt właśnie sprawia, że fotka jest naprawdę ładna:)
...no no jestem mile zaskoczony wszystkimi komentarzami.Widać że nie zawsze najważniejszy jest dobry sprzęt, a cierpliwość,pomysł na kadr trochę wiedzy i szczęścia.Moim problemem jest to że ostatnimi czasy bardzo sceptycznie podchodzę do swoich zdjęć z uwagi na bardzo wysoki poziom na naszym forum.Tylko nieliczne obrazki wrzucam na forum po dokonaniu selekcji,więc tym bardziej cieszę się że ta fotka z przed roku spotkała sie z tak ciepłym przyjęciem.
Raz jeszcze dzięki za komentarze pozdro.:-D