Zobacz pełną wersję : [ Portret ] Poranna kawa - autoportret
Poranna kawa. żona dyskretnie siorbie z fuji ja ściskam swój kubeczek,
rozmowy o zdjęciach, fotografii...
mam sie już leczyć?
https://forum.nikoniarze.pl/imgimported/2008/09/f2b1306d746c280b-1.jpg
źródło (http://www.fotosik.pl)
Poranna kawa. żona dyskretnie siorbie z fuji ja ściskam swój kubeczek,
rozmowy o zdjęciach, fotografii...
mam sie już leczyć?
-----------------------
... jeszcze nie, ale jak latorośl postawi obok firmowy kubeczek Canona, to może w trójkę byście się gdzie przeszli ;)
Fajna fotka.
a pod okiem to mój monitor fantazjuje, czy taka Twoja uroda?
czy może hemoglobina się utlenia i już jest tak mniej więcej 7-10 doba po urazie?
fuji superia... ech... takie błony światłoczułe były w XXw... ktoś jeszcze pamięta?
w każdym razie po foto od razu widać, że z fotografem mamy do czynienia :)
... jest tak mniej więcej 7-10 doba po urazie?
trzecia doba po urazie.
powiedziałem żonie że fuji jest do d..y:wink:
-----------------------
... jeszcze nie, ale jak latorośl postawi obok firmowy kubeczek Canona, to może w trójkę byście się gdzie przeszli ;)
Fajna fotka.
Canona moooże bym jeszcze jakoś zdzierżył, ale za Sony wygonie z domu :)
Polsar74
14-09-2008, 17:19
jeszcze nie, ale jak latorośl postawi obok firmowy kubeczek Canona, to może w trójkę byście się gdzie przeszli ;)
świetny txt - dawno się tak nie uśmiałem:-D
trzecia doba po urazie.
powiedziałem żonie że fuji jest do d..y:wink:
Canona moooże bym jeszcze jakoś zdzierżył, ale za Sony wygonie z domu :)
Spójrz sobie jeszcze raz na swój post rozpoczynający Twój wątek
i uprzejmie poproś moderatora by go usunął,
a następnym razem bądź bardziej krytyczny w stosunku do prac które chcesz zaprezentować na forum,
pozdrawiam
Spójrz sobie jeszcze raz na swój post rozpoczynający Twój wątek
i uprzejmie poproś moderatora by go usunął,
a następnym razem bądź bardziej krytyczny w stosunku do prac które chcesz zaprezentować na forum,
pozdrawiam
Uprzejmie to Ciebie proszę nie pouczaj mnie w ten sposób
Bercik czyżbyś się doszukiwał walorów artystycznych w tej fotce? próżne Twoje poszukiwania.
Kraftsman
15-09-2008, 11:34
Zupa była za słona?
jacek.gold
15-09-2008, 12:07
nie jestem pewien czy bercikowi też o to chodziło ale to jest wieczorna herbatka "Original Date/Time = 2008:09:13 18:41:16"
Uprzejmie to Ciebie proszę nie pouczaj mnie w ten sposób
Bercik czyżbyś się doszukiwał walorów artystycznych w tej fotce? próżne Twoje poszukiwania.
Artystycznych walorów poszukuję w galeriach, tu przynajmniej estetycznych, choć niekoniecznie. Wyraziłem swój sąd nad zaprezentowaną pracą. Widzę, że kolega idzie w kierunku "jarmarku perskiego", a zatem nie mam dalszej ochoty na polemikę,
zdrówka Bercik życzy
a zatem nie mam dalszej ochoty na polemikę,
mie mam ani przyjemności ani korzyści z rozmowy z Tobą, zatem żegnam
nie jestem pewien czy bercikowi też o to chodziło ale to jest wieczorna herbatka "Original Date/Time = 2008:09:13 18:41:16"
Jacku przecie nie widać co jest w kuflu (-:
Bercik - przestań się denerwować, bo wrzodów dostaniesz, a to jest bolesna choroba ;)
Nikt tutaj nie dyskutuje nad formą, jakością, walorami artystycznymi zdjęcia. Zwykła fotka - wstawiona dla oddechu, żartu, chwili rozrywki. Autor nie oczekuje opinii, rad, pochwał czy krytyki. I wszyscy tak to traktują - a Ty się narywasz. Po co?
A ja tak zapytam, czy nie lepiej dla Was by było ujednolicić system? W szafce (tej na kubki) by ładniej wyglądało. ;-)
Bercik, Ty masz jakieś poczucie humoru?