Zobacz pełną wersję : F90X zwis aparatu
witam mam problem z F90x polega to na tym ze aparat sie zawiesil wyswietla mi ustawienia caly czas z tego momentu kiedy sie zawiesil zadne funkcje nie dzialaja zmienia sie tylko system autofokusa tzn przy przelaczaniu dzwignia na ekranie lcd pokazuje jaki tryb jest i po zalozeniu lampy blyskowej podczas zmiany zooma zmienia sie zoom w lampie poza tym nic nie dziala miga wskaznik baterii ze slabe ale zmienialem 2 razy i nic dalej miga ze slabe czasami miga error wyglada to tak jakby sie zablokowal i nie wiem jak to zresetowac prosze o pomoc
wyciagnij na noc baterie. w sumie zawsze mozna wymoderowane...bardzo proszę o zachowanie kultury jęzka ALF w scianke, uniwarsalna metoda ;]
a szczerze - dziwne. chyba serwis sie klania
ALF
(..)zawsze mozna wymoderowane...bardzo proszę o zachowanie kultury języja ALF (..)
Co to jest 'języja'? :D
zmęcznie materiału
zmęcznie, powiadasz? :D
tylko dzisiaj wystawiłem 15 luf...dobrze, że to koniec wystawiania...okropnie tego nie lubię...a na dodatek 4 godziny na fotelu u dentysty :(
ALF, oj, to słabe będziesz miał wyniki, jak tyle pałek stawiasz :) A denysty - współczuję :)
sęk w tym, ze mamy bdb wyniki...średnia z egzaminów gimnazjalnych nie odbiega od średniej wyników wrocławskich prywatnych gimnazjów, a zawsze lepiej niż w powiecie i lepiej niż średnia krajowa...ale żeby trzymac poziom, cza kosić równo z trawą :P
Dan:
Moglbys tak jeszcze interpunkcji jakiejs uzywac. Byloby latwiej odpowiedziec.
Alf:
Popieram. Ktos musi w tym kraju trzymac porzadek ;)
Pozdrawiam
eddieLBN
07-06-2006, 23:07
jakis czas temu (bedzie ze 3 lata, jak nie wiecej), moj Tata tez mial problem z 90x. Nie pamietam, o co dokladnie chodzilo, bo sie wtedy jeszcze fotografia nie interesowalem za bardzo. W kazdym razie nastapilo jakies calkowite zablokowanie aparatu. Tata wyslal aparat do serwisu, gdzie trzymali sprzet ponad miesiac. W koncu naprawili, ale nerwow bylo co nie miara.
Wiec mysle, ze i w twoim przypadku pozostaje serwis...
Witam ponownie
numer z bateriami nie daje efektu był bez baterii 2 razy po tygodniu i za każdym razem to samo obawiam sie że serwis może mnie słono kosztować a w miedzyczasie nabyłem F100 za okrągły 1000 i myśle że będe jakoś sam szukał rady bo gdyby zdechła elektronika to prawdopodobnie nie działało by nic podejżewam że zwisł program jak w windzie tylko musze się upewnić jeszcze i może pokusze się o samodzielną naprawę.
moze ustaw sie z serwisem, zeby zrobili ekspertyze wtf, zadzwonili i dopiero wtedy bys podjal decyzje co dalej?
spróbuje tak zrobić jak się wyjaśni ta awaria to dam znać na razie dzięki za pomoc
ja niedawno dostalem bonusem uszkodzonego f90.serwis zaspiewal 600,no to sie zawzialem i sam naprawilem ;).