PDA

Zobacz pełną wersję : stoły bezcieniowe-co polecacie?

jpg
07-09-2008, 17:47
Witam,moźe ma ktoś pod ręką namiary na polskich dystrybutorów stołow zagranicznych lub na polskich producentów?Coś nie mogę znaleźć oferty np Mefo.Szukam czegoś*uniwersalnego -średniej wielkości (powierzchnia robocza mniej wiecej 1,5 na 1,5 m lub większa)do około 2tys zł-max 2,5.Możliwość w miarę szybkiego złożenia/rozłożenia byłaby dodatkowym atutem,chociaż nie jest to konieczne.
Pozdrawiam i pięknie dziękuję fachowcom za odpowiedzi.

jpg
07-09-2008, 17:49
Jeśli zajrzy tu ktoś zajmujący się handlem tego typu-proszę o ofert na priv.Dziękuję.

jpg
07-09-2008, 20:33
Nikt nic nie słyszał?

sailor
07-09-2008, 21:35
Coś nie mogę znaleźć oferty

cos kiepsko szukales .... wpisz w google "stół bezcieniowy"
poza linkami do alledrogo gdzie sa same malenstwa masz m.in linki do dicama i studionm
poza tym - wystarczy zadzownic do KTOREGOKOLWIEK producenta/dystrybutora oswietlenia studyjnego i bedziesz przebieral w ofertach ...elfo markoflash funsports bowens foto7 imfoto i cala masa innych

wykaz choc odrobine dobrej woli

jpg
07-09-2008, 21:45
Podziękował))Rzeczywiście w Dicam-ie znalazłem juź wczesniej kilka sztuk.Chińskie zabawki z All odpadają.
Myślałem po cichu,że może ktoś słyszał o jakichś niezależnych producentach polskich wypełniających lukę pomiędzy chińskimi produktami a wiodącymi jakościowo i cenowo gigantami typu Manfrotto.Guglowanie średnio pomaga w tym przypadku akurat.
Poki co ciekawa wydaje się Foba i Manfrotto u Dicama.
Pozdrawiam.

sailor
07-09-2008, 22:05
Myślałem po cichu,że może ktoś słyszał o jakichś niezależnych producentach polskich wypełniających lukę pomiędzy chińskimi produktami a wiodącymi jakościowo i cenowo gigantami typu Manfrotto

zajrzj na storne markoflasha - maja stoly o szerokosci 120-150cm, podobnie ma fomei
ceny nizsze niz w mafrotto a jakosc bardzo ok.

jpg
07-09-2008, 22:07
Cholera jasna ani pod Firefoxem ,ani pod Safari nie mogę u Markoflasha nic obejrzeć-strona w rozsypce,hmmm,Jutro spojrzę z PC-ta.Dzięki.