PDA

Zobacz pełną wersję : z cyklu: cały dzień siedziałeś w wodzie! Daj już spokój!

asha
07-09-2008, 01:40
Witam zacnych pstrykaczy i fotografów :)

Przez długi czas oczekiwania na aparat kadrowałam szkiełkiem i okiem...mam nadzieję, że teraz uda mi się to przenieść na matrycę i dalej... :)
Podejrzewam, że gdy zdjęć na koncie będę mieć tysiące, to większość z tego co chcę teraz pokazać, będę kasować.....no ale ze względu na mój staż musicie mi wybaczyć ten fotograficzny onanizm (tak, trochę się już obyłam z tutejszym słownictwem :) ) i wykazać się cierpliwością....może się to rozwinie w jakimś sensownym kierunku.

Nie wiem czy trafiłam w kategorię....wyżej niż albumowa nie aspiruję, a z kolei patrząc na tutejsze ślubne popisy, to powiem nawet, że w takim albumie, to ja chce być! :)

ps. gdzie można hostować zdjęcia bez tego badziewnego podpisu?

https://forum.nikoniarze.pl//brak.gif
źródło (http://imageshack.us)

lechupe
07-09-2008, 23:14
Nie wiem wprawdzie co masz na mysli mowiac o fotograficznym onanizmie, ale jak bedziesz robić drugie z tego tysiąca zdjec, to postaraj sie chwycic tego chłopca z przodu...

lazaruss
07-09-2008, 23:25
Sugerując się tytułem myślę, że chłopak jest obrażony (pozycja, zwieszona głowa) więc w tym wypadku MZ plecy usprawiedliwione. Sam jednak również wolę oglądać ludzi od tej właściwej strony - co nie zmienia faktu, że nie zawsze w fotografi musi to oznaczać poprawny kierunek.

asha
08-09-2008, 07:20
to postaraj sie chwycic tego chłopca z przodu...
jasne, ze mogłoby być lepiej gdyby chlopiec byl z przodu, piasek był delikatny niczym pył i żeby jeszcze dało się go złapać trochę szerzej, najlepiej z błękitną laguną w tle, ale na zatłoczonym polskim jeziorze obrażeni chłopcy siadają tyłem do wszystkich na jedynym wolnym od ludzi kawałku szarego piachu.
Jak sie nie ma co sie lubi... :)

Nie wiem wprawdzie co masz na myśli mówiąc o fotograficznym onanizmie
To ten sam co sprzętowy, tylko ten polega na robieniu zdjęć :)

Dzięki za odwiedziny ;)