Zobacz pełną wersję : motocykl
tak wlasnie ustrzelony :D
http://img505.imageshack.us/img505/4837/dsc2501hm6.jpg
misiobudrysio
01-09-2008, 04:39
szkoda ze jezdziec bez glowy
pozdrawiam
niby bez głowy, ale na tym zdjęciu Suzia GS500E wygląda lepiej niż na żywo :)
nie ma to jak jezdzic w jeansach i adidaskach:).A zdjecie ma cos w sobie to B&W pasuje tutaj
"nie ma to jak jezdzic w jeansach i adidaskach"
Nie sprawdzalem, ale w dresach i gumofilcach musi byc nieporownywalnie wygodniej.
Kolor faktycznie sluzy jednolity.
"nie ma to jak jezdzic w jeansach i adidaskach"
Nie sprawdzalem, ale w dresach i gumofilcach musi byc nieporownywalnie wygodniej.
No pojecie o ubraniu na motocykl to ty masz rzeczywiscie...
dresy,gumofilce,o co tu biega ?
:D
"No pojecie o ubraniu na motocykl to ty masz rzeczywiscie..."
Chcialbym tylko zauwazyc, ze oceniles sytuacje nie znajac realiow. Teraz juz dwukrotnie.
"dresy,gumofilce,o co tu biega ?"
Tylko taka foma ;), tresc powyzej.
tzn?to raczej twoj komentarz w stosunku do mnie na poczatku byl zbedny o ''dresach i gumofilcach'' i nie byloby o czym w ogole dyskutowac;)
Nie przeszkadza mi, że motocyklista jest bez głowy. Pokazałeś motor w ruchu (a jak tu pokazać go w ruchu bez osoby nań siedzącej?). Podoba mi sie konwersja do b/w. Ogólnie zdjęcie również przyjemne w odbiorze. No ale to moja opinia :-)
pozdrawiam
"tzn?to raczej twoj komentarz w stosunku do mnie na poczatku byl zbedny o ''dresach i gumofilcach'' i nie byloby o czym w ogole dyskutowac"
Nie wydaje cie sie to rozdmuchiwaniem "afery", ktora sam zaczales? ;)
Nie psujmy koledze watku. Postaral sie o bardzo fajne ujecie dosc pospolitej maszyny i uszanujmy to.
ok i koniec.A jak juz wczesniej mowilem zdjecie mi sie podoba:)